March 14th, 2009

Saya tidak sebodoh itu. Setelah apa yang berlaku, mustahil saya akan mengulanginya. Memang saya ada datang ke pejabat Norman, tapi atas urusan kerja. Saya datang pun bukan seorang, kalau tidak dengan ibu Norman, pasti ada orang lain yang akan menemani kami.

Geli sekejap perut kami apabila mendengar kenyataan di atas dari Cik Memey Suhaiza kita baru-baru ini. Mungkin ibu Norman jadi tukang cover line untuk diorang berdua? Hahaha.

Yang takleh blah lagi bila dia bagitau ada peminat-peminat yang nak bergambar dengan dia dan siap bagi sokongan lagi. Boleh main senyum-senyum lagi dengan Memey.

Mungkin betul Memey Suhaiza tak sebodoh itu, tapi lebih bodoh daripada itu(korang faham tak ayat nie?).

March 11th, 2009

restoran western norman hakim

Dialog sebelum tercetusnya idea nak bukak restoran antara Norman Hakim dan Memey. Dialog berlaku selepas aktiviti malam di pejabat Norman Hakim.

Memey: Abang Norm… Memey lapar la. Penat sangat nie. Abang Norm hebat betul tadi. Jom kita pergi makan Abang Norm.
Norman: Uish, mana ada kedai bukak jam 3 pagi nie sayang. Lagipun kalau kita keluar sekarang, kantoi la kita ada kat dalam opis abang.
Memey: Ala abang nie, Memey lapar la. Tak dahaga tapi lapar.
Norman: Kalau gitu apa kata Abang bukak satu restoran sebelah pejabat kita. Senang kita nak makan malam-malam nanti.
Memey: Bijaknya abang nie!!! Tak sia-sia Memey sayang Abang. Muah ~~~

Dialog seterusnya tidak dapat dirakam kerana aktiviti malam telah disambung oleh mereka berdua.