Written by AbangNara | October 17th, 2012

Wanita memang sukakan kasut. Wife Abang Nara rasanya dah ada lebih 10 pasang kasut kat rumah tapi setiap kali pergi shopping mesti singgah kedai kasut. Senang cerita, wanita dan kasut memang tak boleh dipisahkan. Oleh sebab itu, Abang Nara hari ini nak buat giveaway hasil kerjasama dengan ChristyNg.com.

christyng.com

ChristyNg.com telah pun terlibat di dalam bidang penjualan kasut semenjak bulan Julai 2010. Yang paling menarik, setiap kasut yang dihasilkan adalah daripada idea ChristyNg sendiri. Antara jenis kasut yang ditawarkan ialah high heels, wedges, dress shoes dan banyak lagilah. Lebih banyak info boleh didapati di laman web ChristyNg.com.

christyng.com

Untuk giveaway ini, ada 4 design yang akan diberikan oleh ChristyNg.com. Apa yang anda perlu lakukan ialah LIKE Facebook ChristyNg.com dan beri reason yang paling kreatif kenapa anda mahu memenangi giveaway ini di wall Facebook ChristNg.com. Contohnya seperti di bawah:-

Saya mahu memenangi sepasang kasut daripada ChristyNg kerana saya memang peminat mereka daripada dulu lagi. Niat di hati memang nak beli lama dah, sayangnya tak reti nak membeli secara online nie. Pleaselah bagi saya satu supaya nampak lebih meletop di pagi raya Haji nanti.

christyng.com

Senang je kan? 10 orang pemenang dengan komen paling kreatif akan dipilih oleh pihak ChristyNg. Para pemenang akan dihubungi dan boleh memilih design yang mereka mahukan. Menarik sangat kan contest ini?

christyng.com

So tunggu apa lagi? Sila ke Facebook ChristyNg.com sekarang jugak dan layari laman web ChristyNg untuk melihat lebih banyak koleksi kasut yang awesome daripada mereka.