November 19th, 2009

siti nurhaliza dato k

Walaupun masih tak ada rezeki untuk dikurniakan cahaya mata, Siti Nurhaliza masih tetap gembira kerana Dato’ K sentiasa “manja” dengan dia. Manja yang macam mana jangan tanya kami ye. Kami sendiri hampir-hampir hilang kawalan apabila membayangkan muka bermisai Dato’ K cuba bermanja dengan Dato’ Siti. Pasti romantik dengan ayat-ayat syahdu dan menusuk jiwa. Kami suka Dato’ K yang romantik ~~

Cuba korang tengok gambar kat atas tue. Dari raut muka Dato’ K pun kami dah dapat tau yang dia nie memang seorang yang manja dan romantik. Memang sekali tengok nampak ganas dan garang dengan misai dan janggut tebalnya. Tapi bagi kami kadang-kadang lelaki yang nampak garang nie lah sebenarnya yang paling manja. Tak gitu?

Menuju ke topik yang lain sedikit, kami ada terbaca salah satu tips kecantikan Dato’ Siti Nurhaliza ialah memakan nenas kami dah mula pelik sikit. Bukan tak elok ke makan nenas untuk mereka-mereka yang mahu mengandung. Rasanya memang pernah kami terbaca yang jus nenas nie kalau minum banyak-banyak boleh menggugurkan kandungan. Kalau kami silap betulkan ye. Andai kata Dato’ Siti terbaca artikel ini, silalah berhenti memakan nenas. Susah nak ngandung nanti.

Lagi gambar Dato’ K dan Siti Nurhaliza di MMU baru-baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

siti nurhaliza dato k

siti nurhaliza dato k

siti nurhaliza dato k

siti nurhaliza dato k

siti nurhaliza dato k

siti nurhaliza dato k

siti nurhaliza dato k

September 13th, 2009

siti nurhaliza

Selepas Rosyam Noor, nampaknya Dato’ Siti Nurhaliza pun terkantoi ketiak basah. Hehehe. Lupa nak pakai deodorant kot. Kalau Tok Ti tengah mencarik deodorant yang baru, kami cadangkan Adidas Action 3 warna pink. Memang sesuai untuk perempuan aktif macam Dato’ Siti.

June 29th, 2009

siti nurhaliza konsert satu

Wow. Kagum sebentar kami melihat backdrop dari gambar-gambar konsert ekslusif SATU Dato’ Siti Nurhaliza di Istana Budaya. Memang cun melecun, mantap dan mengkagumkan.

Lagi gambar sekitar konsert SATU Siti Nurhaliza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Tahniah buat Nikki dan Audi Mok dan juga pelakon Matahari, Maya yang telah melangsungkan perkahwinan mereka baru-baru ini. Selamat pengantin baru daripada kami. Nanti kami update gambar-gambar kawin diorang.

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

siti nurhaliza konsert satu

June 16th, 2009

siti nurhaliza terbaru

Siti Nurhaliza nie pakai apa-apa pun memang maintain cun. Gambar Siti Nurhaliza di Malam Puisi Utusan nie memang marvelous. Takderlah nampak Siti pakai make up tebal sangat, tapi kecunnan dia tetap terserlah.

Mungkin sebab tue ramai photographer-photographer suka bila Siti ada event. Gambar yang diambik nampak cantik jer jadinya. Photogenic la kiranya si Siti Nurhaliza nie.

Lagi gambar terbaru Siti Nurhaliza di Malam Puisi Utusan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kami hari tue ada plan nak pergi tengok konsert Siti Nurhaliza di Istana Budaya 26 sampai 28 Jun nie, tapi tengok-tengok balik harga tiket yang tinggal semua yang RM300 punya. Takperlah, lain kali jerlah kot pergi. Tapi kalau Siti nak sponsor kami di BeautifulNara nie apa salahnya kan? Hehehe.

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru