Written by AbangNara | November 25th, 2009

Oklah ini bukanlah terbaru sangat, tapi gambar ni kami ambil sendiri masa pelancaran movie Dimensions dalam bulan ni jugak. Jehan Miskin ni ramah orangnya, senyum aja kat kami nasib baik tak cair. haha. Ammar Alfian Aziz bawa seseorang, sure korang tak tengok gambar pon  boleh teka  kan…kan..

p/s: Korang ni tak balik kg berhari raya ke??

 
Written by AbangNara | May 11th, 2009

jehan miskin

Asyik-asyik layan gambar artis wanita Malaysia je mesti naik muak jugak kan? Jadi kali ini buat pembaca-pembaca blog wanita, kami paparkan gambar seorang pelakon yang tak akan kaya-kaya iaitu Jehan Miskin.

Sukar nak cakap sama ada Jehan Miskin ini memang hensem atau perasan hensem. Sekali tengok macam gigi dia agak jongang sikit. Dua kali tengok nampak macam lelaki Melayu terakhir pun ada gak.

Korang layan ajerlah 12 gambar-gambar Jehan Miskin dengan aksi perasan hensemnya. Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk lihat lagi gambar Jehan Miskin.