June 2nd, 2010

gambar seksi camelia

Mungkin sebab pose gambar-gambar ini yang menyebabkan Dato XXX tergoda dan terus menikahi Camelia. Kalau kami pun pun confirm tergoda jiwa dan raga. Memang pose yang cantik, menarik dan menawan dari Camelia. 5 bintang dari kami untuk Camelia.

Lagi gambar pose memikat Camelia dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada MediaMalaya.

P.S: Busuknya jalan nie!!!

gambar seksi camelia

gambar seksi camelia

gambar seksi camelia

gambar seksi camelia

November 2nd, 2009

Memang tiap-tiap tahun Party EH! ni, artis yg dtg akan pakai agak sexy. Tapi tahun ini temanya adalah ‘Chic’. Kami ni kurang paham maksud Chic  so mari kita check apa maksud ‘Chic’ pada pandangan artis….

gambar dari murai.com.my

June 14th, 2009

adik sedara camelia

Kalau cakap gaya hidup si adik sedara Camelia nie kebaratan, mau ada mereka-mereka yang kritik cakap kitorang nie tak muda remaja. Memang ginilah kot life style remaja-remaja sekarang. Nasib baik kami remaja zaman dulu. Hehe.

Tapi bila tengok gambar-gambar Arabyrd atau Arafah nie, mungkin dia sebenarnya memang tengah naik syeh buat show.

Memang style dia gini kot. Lagipun ahli musik underground. Bawah tanah kan panas. Kena la pakai baju dan seluar pendek-pendek. Tak gitu?

Lagi gambar adik sedara Camelia, Arabyrd @ Arafah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

adik sedara camelia

adik sedara camelia

adik sedara camelia

adik sedara camelia

adik sedara camelia

adik sedara camelia

adik sedara camelia

adik sedara camelia

April 9th, 2009

gambar camelia minum arak?

Sila teka air apakah yang berada di depan Camelia dan rakan-rakan?

Selain dari gambar Camelia meminum air di atas, ada satu lagi gambar comel Camelia.

Teruskan membaca artikel ini sepenuhnya untuk melihat gambar tersebut.

gambar camelia minum arak?