August 13th, 2009

Kami tahu anda semua tengah kekenyangan selepas makan tengah hari tadi kan? Apa kata kita memerah otak sikit. Tak ada klu tapi gambar di atas kononnya diambil semasa pelakon tersebut tidak memakai sebarang make up. Jadi cuba-cubalah teka ye.

Sambil-sambil memerah otak tue kitorang ada bagi satu bonus gambar Fazura dan Sassy Falak yang maintain cun walaupun tak pakai make up. Kalau nak tengok sila baca artikel ini sepenuhnya.

fazura dan sassy falak

June 22nd, 2009

gambar terbaru sassy falak

Sungguh comel gambar terbaru Sassy Falak masa shooting filem Rosli Dhobi. Nampak macam wanita melayu terakhir. Dengan cara pakai tudung zaman mak-mak kita dulu, Sassy nampak sangat cute.

Beruntung suami Sassy Falak si Nazril Idrus dapat isteri yang sedap mata memandang. Tapi kesian jugak kami sebab si Sassy nie tak mengandung-mengandung lagi. Rasanya kawin dah lama jugak. Belum ada rezeki lagi kot.

Lagi gambar terkini Sassy Falak dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

February 11th, 2009

One of our favourite beautiful, sexy and stunning Malaysia celebrity, Sassy Falak show us her beauty with some stunning dress up pictures.

More pictures collection of the charming Sassy Falak by reading the full article.