June 21st, 2017

Salam takziah Abang Nara ucapkan kepada Raja Farah atas berita sedih ini. Di kala umat Islam sedang bergembira mahu menyambut kehadiran Syawal, Raja Farah telah pun disahkan keguguran. Untuk makluman, peristiwa sedih ini berlaku ketika usia kandungan Raja Farah adalah sekitar 2 bulan.
raja farahMenurut Raja Farah, kejadian berkenaan berlaku selepas waktu berbuka malam semalam, ketika dirinya sedang berniaga di sebuah karnival di Kuala Selangor. Kata Raja Farah:-

Emosi saya memang tidak stabil ketika berdepan ujian berkenaan. Kini saya berusaha mendapatkan semula semangat yang hilang. Maklum saja, inilah pengalaman pertama saya berdepan kesedihan sedemikian. Jika diikutkan, sejak awal kehamilan lagi saya mengalami pendarahan tanpa henti.

Doktor turut memaklumkan, saya mungkin berdepan keguguran menerusi kehamilan kedua ini. Boleh dikatakan, saya juga seperti sudah bersedia sebenarnya. Cuma, tidak sangka pula saya mengalaminya ketika kita semua hendak menyambut Hari Raya.

Malam tadi, sejurus mendapat tahu keguguran, saya terpaksa menutup gerai jualan lebih awal. Selepas menghubungi doktor, beliau menyarankan saya ke hospital di Petaling Jaya untuk mendapatkan rawatan. Mujurlah ketika kejadian, saya ditemani ibu bapa dan anak sulung (Imran).

raja farah keguguran

Semoga Raja Farah dan suami tabah menghadapi dugaan yang amat besar ini. Pasti ada hikmah di sebalik kejadian ini. Sumber Berita Harian.
nita rayaP.S: Abang Nara percaya persiapan raya korang dah hampir setel dah. Buat kaum Hawa, pastikan korang tak terlupa nak bawa balik lipstick dan juga eyeshadow. Barulah wajah tue makin berseri-seri di pagi raya. Kalau belum beli lagi, Abang Nara cadangkan cuba koleksi terbaru Eye Shadow Palette dan Moist Jumbo Lipsticks dari NITA ini. Confirm kebabom meletop punyalah gaya korang nanti. Makluma lanjut layari www.nitacosmetics.com 

November 15th, 2010

gambar kahwin nikah raja farah

Terima kasih kepada Nurul Huda yang menghantar email kepada kami untuk berkongsi dengan anda semua gambar perkahwinan atau pernikahan Raja Farah dan Megat. Seriously Raja Farah nampak sangat cantik dan manis di majlis perkahwinannya. Terasa rugi pulak tak mengorat Raja Farah dulu. Tahniah kepada Encik Megat sebab dapat bini cun melecun macam Raja Farah.

Untuk makluman, Raja Farah sememangnya tidak hamil. Sila jangan buat spekulasi kenapa Raja Farah berkahwin cepat.  Sepatutnya kita bergembira untuk Raja Farah dan suami. Tak gitu?

Lagi gambar sekitar majlis perkahwinan Raja Farah dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Facebook Amri Daud.

P.S: Video cium mulut ini menunjukkan yang orang Melayu pun boleh!!!

gambar kahwin nikah raja farah

gambar kahwin nikah raja farah

gambar kahwin nikah raja farah

gambar kahwin nikah raja farah

gambar kahwin nikah raja farah

gambar kahwin nikah raja farah

gambar kahwin nikah raja farah

gambar kahwin nikah raja farah

gambar kahwin nikah raja farah

gambar kahwin nikah raja farah

gambar kahwin nikah raja farah

gambar kahwin nikah raja farah

February 2nd, 2009

Sexy, tight and hot dressing style by Malaysia female celebrity or actress, Raja Farah during the red carpet of AJL 23. She look stunning, beautiful and daring in the pink dress.

More pictures of the lovely, young and beautiful Raja Farah during Anugerah Juara Lagu 23 red carpet by reading the full article.

January 19th, 2009

Stunning pictures, photos and images from Malaysia celebrities during the red carpet of Anugerah Juara Lagu 23 or better known as AJL 23 event.

We can see a lot of beautiful female celebrities with their daring and sexy dress with male celebrities prefer to look elegant.

More pictures(about 15 pictures) of Malaysia male and female celebrities during the red carpet event of AJL 23 by reading the full article.