July 17th, 2012

Pergh ~~ Serius makin comel anak Mawi dan Ekin yang diberi nama Cahaya Malaika ini. Sekali imbas sangat-sangat menyerupai si Ekin. Confirm besar nanti cantik macam emaknya juga. Ini kalau ada depan mata confirm dah kena cubit dengan Abang Nara nie.

cahaya malaika

Untuk makluman, Cahaya Malaika telah dilahirkan pada 28 Februari 2012 dan kini berusia kira-kira 4 bulan. Cepat sungguh masa berlalu kan? Semoga Cahaya Malaika sentiasa sihat sejahtera sehingga dewasa kelak. 4 lagi gambar terbaru Cahaya Malaika dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Ingin kelihatan lebih cantik dan bergaya di Hari Raya nanti? Apa kata Like Facebook Cantik daripada BeautifulNara untuk melihat produk yang bersesuaian dengan anda.

cahaya malaika
cahaya malaika
cahaya malaika
cahaya malaika

Advertisement
July 25th, 2009

gambar bogel mawi

Tergelak sakan kami sekejap bila tengok gambar bogel Mawi nie. Nampak jelas memang disuperimpose oleh mereka-mereka yang sengaja nak menjatuhkan Mawi. Tapi Mawi jugak yang untung, senang-senang dapat publisiti murahan. Mesti ramai yang google carik gambar bogel Mawi nie.

Mungkin pasnie ada orang dengki buat gambar bogel Ekin plak. Bahaya betul jadi artis kat Malaysia nie. Orang kita tak boleh nak tengok orang lain senang skit. Mula la keluar gambar lucah la, video 3gp la, sihir sana sihir sini la. Nasihat kami kalau anda nak jadi artis, fikir-fikirla benda-benda nie semua sebelum wat keputusan.

Apa pendapat anda lepas tengok gambar bogel Mawi nie? Kami memang tak percaya sebab badan Mawi nampak tough dalam gambar nie. Sebab kami rasa Mawi buncit. Takderlah ada ketul-ketul cam kat gambar atas nie. So kesimpulannya, gambar bogel Mawi nie sah tipu.

Advertisement
April 28th, 2009

Mawi

Kenapa tak ada artis Malaysia yang jadi duta KFC atau Macdonald ye? Pelik jugak.

Lagi gambar Mawi semasa menjadi duta Marrybrown dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Mawi

Mawi

Mawi

Advertisement