July 5th, 2012

Selepas 3 tahun mendirikan rumah tangga dengan Khairul Azhar, Hunny Madu atau nama sebenarnya Hani Farhana telah disahkan hamil baru-baru ini. Pastinya Hunny Madu dan suami sedang super excited sekarang ini. Menariknya, Hunny Madu bermimpi yang dia sedang memegang seorang bayi dan apabila terjaga daripada mimpi tersebut, Hunny Madu terus membuat pemeriksaan dan disahkan hamil. Cute kan?

hunny madu hamil

Jutaan tahniah diucapkan kepada Hunny Madu dan suami atas berita gembira ini. Di dalam temuramah bersama MSN Malaysia, Hunny Madu bercita-cita menjadi seorang ibu seperti penyanyi Hollywood, Gwen Stefani. Menurut Hunny Madu, Gwen Stefani ialah seorang “effortless mom”. Apa pun, semoga kandungan Hunny Madu akan sihat sentiasa sehingga hari kelahiran nanti. Tahniah sekali lagi.

P.S: Rak buku gergasi di Kansas City.

April 10th, 2009

hunny madu fly fm

Masa dulu-dulu kalau kita dengar radio mesti selalu tertanya-tanya macam mana muka deejay-deejay tue. Dj-dj radio zaman dulu taklah sepopular dj-dj sekarang.

Tapi sedangkan pantai pun berubah, inikan pula populariti deejay-deejay radio(macam tak ada kaitan je ayat nie). Kalau dulu punyalah susah nak tengok muka diorang, tapi sekarang ini populariti deejay-deejay di Malaysia ini kadang-kadang lebih dari stesen radio itu sendiri.

Bagi pendengar-pendengar Fly FM, mesti nak tahu macam mana muka pemilik suara lunak Hunny Madu. Dalam gambar di atas, Hunny Madu ialah yang paling kanan sekali memakai baju hitam. Boleh tahan jugaklah kecomelan dia nie.

Lagi gambar Hunny Madu, deejay Fly FM dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

hunny madu fly fm

hunny madu fly fm

hunny madu fly fm

hunny madu fly fm

hunny madu fly fm