June 14th, 2011

anak kembar sazzy falak

Ala tomeinya gambar terbaru anak kembar Sazzy Falak nie. Rasa nak cubit-cubit jer. Abang Nara dapat bayangkan kecantikan mereka berdua apabila besar nanti. Confirm like mother like daughter. Dapat pulak DNA si ayah yang handsome. Confirm bertambah-tambah cantik dan comel. Tak gitu?

Sesiapa ada tips nak dapatkan anak kembar please kongsi kat sini. Terasa nak ada kembar pulak lepas tengok gambar di atas.

May 13th, 2011

gambar anak kembar sazzy falak

Bapak comel. Serius comel. Bestnya Sazzy dapat anak kembar. Cute mute macam mak dia. Mesti korang teruja gak nak dapat anak kembar kan lepas tengok gambar anak kembar Sazzy Falak nie? Hehehe. Abang Nara pun teruja!!!!

gambar anak kembar sazzy falak

Geramnya ~~~~~

March 18th, 2011

sazzy falak

Mesti Sazzy Falak sekarang tak sabar mengira hari menunggu detik kelahiran bayi kembarnya. Sekarang ini Sazzy Falak sudah pun mengandung 8 bulan. Tinggal lebih kurang sebulan sahaja lagi. Yang terbaru Abang Nara dengar Sazzy nak melahirkan bayi kembarnya secara normal.

[note]Saya sangat-sangat berharap untuk melahirkan bayi ini secara normal, kalau terpaksa buat dua kali pun saya sanggup sebab saya tak mahu buat pembedahan. Saya dah cakap perkara ini kepada doktor tentang tapi jika keadaan benar-benar tidak megizinkan, keselamatan perlu diutamakan. [/note]

Bak kata Sazzy, yang penting keselamatan ibu dan keselamatan bayi. Normal atau pun tidak, marilah kita sama-sama doakan agar semuanya berjalan lancar buat Sazzy. Oh ye, jangan lupa follow Twitter Sazzy Falak dan ucapkan tahniah atas kelahiran anak sulungnya nanti.

Lagi gambar sekitar majlis baby shower anak kembar Sazzy Falak dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada blog Sazzy Falak sendiri.

p/s: Harga Promosi Korset Wanita Premium Beautiful hingga 25Mac shj! {klik}

sazzy falak

sazzy falak

sazzy falak

sazzy falak

sazzy falak

sazzy falak

sazzy falak

sazzy falak

sazzy falak
sazzy falak

March 9th, 2011

gambar sazzy falak mengandung

Orang perempuan kalau mengandung memang glowing semacam. Nampak makin cantik dan makin cute. Tak sabar rasanya nak tengok kecomelan anak kembar Sazzy Falak. All the best dan semoga semuanya dipermudahkan.

Lagi gambar Sazzy Falak mengandung yang terbaru dengan membaca entri ini sepenuhnya

P.S: Menangi iPhone hanya dengan menghantar gambar paling ganas anda di pertandingan Axe Most Wanted.

gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung
gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung