November 20th, 2009

diana danielle

Tiba-tiba kami terasa nak menggunakan ayat-ayat jiwang karat selepas melihat gambar Diana Danielle time Malaysia International Fashion Week (MIFW) baru-baru nie. Macam mana la kami boleh tak perasan kecomelan dan ke”cun”nan Diana Danielle selama nie? Serius memang ayu beb. Terus terasa nak tukar artis feveret dari Scha kepada Diana Danielle. Leh tak?

Juliana Evans yang kat sebelah dia pun boleh tahan lawa gak. Ramai rupanya artis-artis Malaysia nie yang sedap mata memandang. Makin cantik bila kedua-duanya memakai gaun putih. Nampak macam wanita Melayu terakhir. Tapi rasanya dua-dua orang nie ada darah mix nie. Maybe sebab tue cun diorang lain skit.

Oh ye kepada peminat-peminat Diana Danielle, jangan lupa add Fan Page Diana Danielle kat Facebook. Diana sendiri yang buat fan page nie, dia sendiri yang tulis kat wall, dia sendiri yang upload gambar. Kiranya semuanya Diana sendiri lah yang buat. Tak ada orang lain. Salah satu contoh artis yang sedar betapa pentingnya komunikasi direct dengan peminat di dunia siber. Kami salute anda!!!

Lagi gambar Diana Danielle di MIFW dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle