December 15th, 2011

Nora Danish yang kini sedang popular menerusi drama Tentang Dhia memang daripada dulu sampai sekarang nampak muda. Tak tahu apa rahsia Nora Danish. Seperti tak dimakan usia langsung. Kagum jugak Abang Nara dibuatnya. Dan baru-baru ini di Facebook Nora Danish, dia telah mengupload beberapa keping gambar semasa di Paris untuk tatapan peminatnya.

nora danish di paris

Comel kan? Lagi beberapa keping gambar Nora Danish di Paris dengan membaca entri ini sepenuhnya. Jangan lupa Like Facebook Nora Danish untuk update terkini daripada tuan punya badan.

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

March 10th, 2011

nora danish

Kebosanan tiada kerja menyebabkan Abang Nara menyelongkar Facebook Nora Danish. Teruja sungguh diri ini dengan kecomelan dan kesucian wajah Nora Danish. Terfikir macam mana orang secantik ini masih boleh single sehingga kini. Mungkinkah Nora Danish masih fobia dengan kegagalan perkahwinan pertamanya? Atau dia sedang menunggu seorang putera raja turun dari kayangan? (aceh ayat sasterawan negara la pulak).

Kalau dah comel macam Nora Danish, pegang katak pun nampak comel kan? Disebabkan tiada info terbaru yang boleh dikongsi, maka marilah hilangkan stress anda di ofis dengan menatap kecantikan wajah seorang insan yang bernama Nora Danish. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Patung bayi ini tersangatlah “real”.

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

April 8th, 2010

noradanishfashasandha

Seiring dan sejalan dengan kemajuan teknologi, wanita-wanita sekarang tak bergaduh dengan cara tarik rambut dah. Itu semua old fashion. Dah tak glamer dan gaduh-gaduh tarik rambut, tarik tudung dan cakar mencakar sesama sendiri.

Teknik terbaru yang digunakan ialah perang mulut menggunakan Twitter. Itulah nampaknya yang sedang dilakukan oleh 2 artis popular tanah air kita, Fasha Sandha dan Nora Danish.

Rasanya semua bermula apabila Fasha Sandha diboo semasa malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009. Nora Danish dengan pantas telah men”tweet” sesuatu.

twitter nora danish
Namun Fasha Sandha tak mahu mengalah dan menjawap. Mungkin bengang dengan kata-kata dari Nora Danish.

twitter nora danish

Sebenarnya banyak lagi tweet-tweet Nora Danish dan Fasha Sandha yang agak panas yang rasanya ditujukan kepada diri masing-masing. Kalau korang nak tau kenalah follow Twitter Nora Danish dan Twitter Fasha Sandha.

Nampaknya sekarang artis Malaysia dah tak perlukan suratkhabar untuk meluahkan rasa bengang diorang. Guna Twitter lagi bagus, cepat dan berkesan.