July 7th, 2014

Pernah dikatakan menjadi punca penceraian antara Izreen Azminda dan suaminya, Amar Baharin memaklumkan yang dia tidak mampu berkata apa-apa sekiranya orang ramai menganggap dirinya bercinta dengan Izreen. Kemesraan antara mereka berdua memang jelas terserlah menerusi gambar yang dikongsikan untuk tujuan promosi drama Kerana Terpaksa Aku Relakan. Kalau tak tahu ia adalah tuntutan kerja, memang Abang Nara ingat Amar dan Izreen ini adalah pasangan bercinta.

amar baharin dan izreen

Diajukan persoalan “Betulkah Amar dan Izreen sedang asyik bercinta?” menerusi suratkhabar BiPop semalam, Amar Baharin berkata:-

Kalau orang mengandaikan kami bercinta, kami tak boleh nak cakap apa-apa. Barangkali mereka melihat kemesraan dalam drama dan gambar di laman sosial lalu menyimpulkan kami sedang bercinta. Saya tidak mampu menduga kesudahan cerita ini. Kalau sudah tertulis jodoh antara kami, saya tak mampu melawan suratan takdir. Tetapi hingga saat ini, soal itu tak pernah terlintas di hati saya pun.

amar baharin dan izreen

Betul kata Amar tue. Soal jodoh tiada siapa yang tahu. Hari ini mungkin tak ada perasaan apa-apa, tup-tup esok jumpa terus rasa cinta separuh mati. Yang penting bagi Abang Nara ialah Amar bukan punca keruntuhan rumah tangga Izreen dan suaminya. Soal masa depan, biarlah Allah menjadi penentu. Kalau betul jodoh Amar dengan Izreen, Abang Nara yakin peminat akan merestuinya. Tak gitu?
love hope PTS

P.S: PTS dengan kerjasama Aman Palestin dan Muslim Care bersama merealisasikan kempen Love Hope: Let’s Make It Happen bersempena Ramadan kali ini. Melalui kempen ini, RM1 daripada keuntungan jualan buku dengan logo Love Hope akan disalurkan ke negara-negara Islam seperti Syria, Palestin, Mesir, dan etnik Rohingya di samping sejumlah dana untuk rakyat Malaysia yang memerlukan. Pembeli setia buku-buku PTS berpeluang menyertai kempen ini dan turut sama membantu mereka. #lovehope #donate #amanpalestin #muslimcare #csr

Advertisement
June 23rd, 2014

Ya begitulah kehidupan seorang pelakon. Walaupun sudah bercerai dan masih dalam tempoh edah, mahu tak mahu kerana tuntutan kerja, terpaksa juga melakukan promosi untuk drama yang dilakonkan. Ramai yang mengkritik Izreen Azminda kerana sering berkongsi gambar aksi mesranya bersama Amar Baharin menerusi akaun Instagram, namun itu semua dilakukan Izreen kerana ingin mempromosikan drama Kerana Terpaksa Aku Relakan.

izreen dan amar baharin

Kalau Abang Nara tak tahu mereka berlakon bersama, pasti dah anggap ada ‘something special’ sedang berlaku antara Izreen dan Amar. Kata Izreen menerusi Pancaindera:-

Saya tahu ramai yang mempersoalkan perkara tersebut. Tapi gambar antara saya dan Amar Baharin hanyalah untuk tujuan promosi drama bersiri Kerana Terpaksa Aku Relakan yang sedang ditayangkan di kaca televisyen.

Gambar-gambar itu hanya untuk menarik perhatian peminat untuk menonton. Tak lebih pun daripada itu. Sebab itu saya anggap apa sahaja komen negatif peminat tidak menjejaskan apa-apa.

Mereka kena tahu mengapa saya buat macam itu dan bukannya menghentam semata-mata. Saya terikat dengan kontrak tak mungkin saya akan duduk di rumah sepanjang tempoh edah.

Bagaimanapun penggambaran drama tersebut sudah pun berakhir dan selepas ini saya boleh kurangkan sedikit aktiviti luar.

izreen dan amar baharin

Inilah asam garam menjadi seorang pelakon. Memang sukar. Tak buat promosi langgar kontrak, buat promosi dikatakan tak menghormati tempoh edah. Ditelan mati emak, diluah mati ayah. Namun Abang Nara pasti Izreen Azminda telah mengambil keputusan yang terbaik buat dirinya. Jangan lepas ini tiba-tiba umum bercinta dengan Amar Baharin sudahlah. Memang parah kalau terjadi begitu. Hehehe. Lagi beberapa gambar mereka berdua dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

bestbuyworldP.S: Malaysia kini dilanda musim panas atau kalau dah bahasa omputihnya, ‘it’s summer time’. Sediakan diri anda dengan produk kecantikan kulit, spek mata hitam dan macam-macam lagi aksesori menarik daripada BestBuyWorld Malaysia. Harga murah, produk menarik dan paling penting, dapat cepat apabila beli. Informasi lanjut boleh LIKE Facebook BestBuyWorld Malaysia.

izreen dan amar baharin

izreen dan amar baharin
izreen dan amar baharin
izreen dan amar baharin

izreen dan amar baharin
izreen dan amar baharin

izreen dan amar baharin

izreen dan amar baharin

Advertisement