April 18th, 2013

Pasti Farid Kamil sedang gembira kerana dapat meluangkan masa bersama isteri tercinta di Australia. Sudah tentu mereka berdua saling merindu kerana jarang dapat bertemu. Seorang di Australia melanjutkan pelajaran, dan seorang di Malaysia mencari rezeki.

dd

Abang Nara suka dengan kemesraan yang mereka berdua tampilkan di dalam video yang telah dikongsi oleh Farid Kamil ini. Memang cute sangat pasangan ini. Yang pasti, perut Diana Danielle semakin membesar. Pasti kedua-duanya sudah tidak sabar lagi menanti saat kelahiran bayi pertama mereka.

Comel kan? Semoga Diana Danielle sentiasa ceria dan turut sama menjaga kesihatan anak di dalam kandungan. Tak sabar rasanya nak menatap wajah comel anak mereka kelak. Sama-sama kita doakan agar kebahagiaan mereka ini berkekalan sehingga ke akhir hayat.

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

January 28th, 2011

diana danielle

Kalau dalam artikel sebelum ini, punca perpisahan Farid Kamil dan Diana Danielle dikatakan kerana sikap kurang matang (macam budak-budak) Diana Danielle. Tapi nampaknya Diana Danielle dah keluarkan statement di Twitternya.

[note]Salam. Tak masuk akal orang kata FK “dump” saya kerana sikap tak matang kerana yang buat keputusan untuk putus ialah saya. [/note]

Nah sekarang sudah terjawap segala persoalannya. Bukan FK dump DD. Tapi DD dump FK. Mungkin ini jalan terbaik untuk mereka berdua. Lagipun DD pun masih muda. Tak perlu kot bercinta lagi. Tumpukan perhatian kepada kerjaya dulu lagi ok kot. Tak gitu?

Oh kalau DD membaca ini, jangan segan-segan nak call Abang Nara di 014-123456789. Hehehehe.

April 27th, 2010

diana danielle

Aduh ~~~~~~ Gugur jantung kami melihat kecomelan gambar Diana Danielle nie. Indah sungguh ciptaan Tuhan. Terasa nak nyanyi lagu “Sempurna” plak bila tengok Diana Danielle nie. Bila entah akan ada peluang untuk diri kami melihat kecantikan Diana Danielle depan mata. Mesti cair badan, hati dan jiwa kami kalau dapat tengok DD secara live.

Katanya gambar Diana Danielle ini diambil semasa satu majlis anjuran majalah Media Hiburan. Gambar artis lain pun ada jugak. Kalau korang nak tengok bagitau la. Nanti kami uploadkan.

Lagi gambar Diana Danielle dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Ada bonus gambar-gambar DD masa kat tempat lain jugak.

P.S: Dialog di gambar atas hanyalah gurauan semata-mata. Kami percaya yang rambut Diana Danielle terlalu bersih untuk kutu hidup di atasnya.

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

March 23rd, 2010

diana danielle nano white

Beruntung sungguh insan yang bernama Diana Danielle nie. Hari tue DD baru jer dapat jadi model untuk barangan kemas, tup-tup berita terbaru kami dengar dia dah jadi duta untuk produk Nano White.Bertuah sungguh badan. Siap buat photo shoot ala-ala Snow White untuk promosi barang Nano White. Memang sangat sesuai ~~~~~

Yang peliknya kami pakai gak pencuci muka Nano White nie tapi tak putih-putih pun muka. Rasanya kalau kulit memang dah kasar, tonyoh dengan berus basuh baju pun tetap tak putih macam Diana Danielle. Agaknya kena pakai Clorox kot. Hehehe.

Nampaknya tahun 2010 nie rezeki Diana Danielle memang mencurah-mencurah. Tahniah kami ucapkan. Lagi gambar Diana Danielle semasa pelancaran produk Nano White dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Diana Danielle Yuku.

diana danielle nano white

diana danielle nano white

diana danielle nano white

diana danielle nano white

diana danielle nano white

diana danielle nano white

diana danielle nano white

diana danielle nano white