November 20th, 2009

diana danielle

Tiba-tiba kami terasa nak menggunakan ayat-ayat jiwang karat selepas melihat gambar Diana Danielle time Malaysia International Fashion Week (MIFW) baru-baru nie. Macam mana la kami boleh tak perasan kecomelan dan ke”cun”nan Diana Danielle selama nie? Serius memang ayu beb. Terus terasa nak tukar artis feveret dari Scha kepada Diana Danielle. Leh tak?

Juliana Evans yang kat sebelah dia pun boleh tahan lawa gak. Ramai rupanya artis-artis Malaysia nie yang sedap mata memandang. Makin cantik bila kedua-duanya memakai gaun putih. Nampak macam wanita Melayu terakhir. Tapi rasanya dua-dua orang nie ada darah mix nie. Maybe sebab tue cun diorang lain skit.

Oh ye kepada peminat-peminat Diana Danielle, jangan lupa add Fan Page Diana Danielle kat Facebook. Diana sendiri yang buat fan page nie, dia sendiri yang tulis kat wall, dia sendiri yang upload gambar. Kiranya semuanya Diana sendiri lah yang buat. Tak ada orang lain. Salah satu contoh artis yang sedar betapa pentingnya komunikasi direct dengan peminat di dunia siber. Kami salute anda!!!

Lagi gambar Diana Danielle di MIFW dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

April 1st, 2009

gambar plkn diana danielle

Kalau dulu kami ada bakar line dengan gambar tipu Diana Danielle di PLKN, kali ini kami memang nak bakar anda betul-betul dengan gambar sebenar Diana Danielle di PLKN Puteri Heliza.

Diana nampak ceria, sihat dan bertenaga. Siap boleh wall climbing lagi. Memang jenis aktif kot si Diana Danielle nie. Jangan sampai terkoyak sesuatu yang berharga udah la ye.

Lagi gambar sebenar Diana Danielle di PLKN Kem Puteri Heliza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar plkn diana danielle

gambar plkn diana danielle

gambar plkn diana danielle

gambar plkn diana danielle

gambar plkn diana danielle

gambar plkn diana danielle

March 24th, 2009

gambar diana danielle ke plkn

Maafkan kami kerana tak ada update 2 3 hari ini. Bukan apa, kami masih dalam kesedihan meratapi pemergian Diana Danielle selama 3 bulan ke Program Latihan Khidmat Negara(PLKN).

Kesian kat Diana Danielle. Mesti banyak nyamuk-nyamuk yang gigit dia nanti. Habis tompok-tompok merah kat kulitnya yang putih gebu tue nanti. Takpe ya Diana. 3 bulan je, bukan lama pun.

Oh ya, dalam meratapi pemergian Diana Danielle ke PLKN, kami masih sempat mencari beberapa keping gambar berposing darinya khas untuk peminat-peminat Diana. Manalah tau ada yang akan merindui kelibat manja si Diana Danielle selama 3 bulan nanti.

Baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar-gambar Diana Danielle berposing sambil menutup ketiaknya dengan rambut.

gambar diana danielle ke plkn

gambar diana danielle ke plkn

gambar diana danielle ke plkn

gambar diana danielle ke plkn