April 11th, 2013

Pertandingan Dewi Remaja 2010 ialah antara yang paling berjaya kerana menghasilkan dua artis popular masa kini iaitu Neelofa dan Izara Aishah. Salah seorang finalis yang berjaya ke peringkat lima teratas sebaris dengan Neelofa dan Izara ialah Iraa.

Baru-baru ini Iraa telah melangsungkan pertunangannya dengan seorang pemuda bernama Aliff.


Tampak ceria sekali Iraa di majlis pertunangannya. Mungkin selepas ini Iraa akan bergiat aktif dalam bidang seni seperti finalis Dewi Remaja yang lain? Lagi enam gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Kaio Studio.





December 22nd, 2010

gambar anzalna dan kekasih

Jelesnya melihat gadis Melayu menjadi awek kepada Mat Salleh. Tapi tak adalah sejeles melihat gadis Melayu menjadi kekasih kepada orang putih berkulit hitam. Itu seriously sangat-sangat jeles dan stress. Dan kami tambah jeles melihat gambar Anzalna dengan bekas kekasihnya yang merupakan mat salleh. Bukan apa, jeles melihat cinta gadis Melayu secantik Anzalna menjadi milik orang luar.

Dari gambar nampak macam Anzalna ambil gambar ini di luar negara. Mungkin ikut bekas kekasihnya bercuti kot. Kemungkinan besar berjumpa dengan ibu dan ayah si lelaki. Mungkin mengambil restu untuk meneruskan percintaan mereka. Siapa tahu kan? Harap-harap kekasih baru Anzalna adalah rakyat Malaysia.

Lagi gambar Anzalna, peserta Dewi Remaja 2010 dengan bekas kekasihnya yang berkulit putih dengan membaca entri ini sepenuhnya. Oh ye, kami ada beberapa keping gambar Anzalna untuk tatapan anda itupun jika anda berminat untuk melihat. Nyatakan kemahuan anda di ruangan komen.

P.S: Comel gila wad bersalin Hello Kitty ini.

P.S.S : Jangan Lupa Promosi Corset Mantap&Pejal Premium Beautiful dah nak abis~~

gambar anzalna dan kekasih

gambar anzalna dan kekasih

gambar anzalna dan kekasih

gambar anzalna dan kekasih

December 21st, 2010

Semalam kami menerima sekeping lagi email daripada seorang pembaca yang meluahkan rasa tidak puas hati dengan keputusan Dewi Remaja 2010. Sebelum kami berkongsi dengan anda email tersebut, mari kita mengenali siapakah Top 5 Dewi Remaja 2010:-

1. Neelofa
neelofa

2. Ixara
ixara
3. Sha
sha

4. Ramona
ramona

5. Iraa
iraa

[note]Di sini saya listkan from “no.1 – no.5” girls yg terpilih masuk TOP 5 Dewi Remaja. Masalahnya ramai yg sbnarnya tak puas hati dgn pemilihan para juri terutama dengan Neelofa pemenang Dewi Remaja tahun nie! We all terus teramg demgar cerite dari makeup artis yg Lofa bayar org dalam utk menang competition ini? Tolong keluarkan artikel ni n biar peminat di luar yg judge betul2 about apa they think! Biar diorg smue bgtau pendapat masing-masing tentang what they think about the winner!

Satu lagi hal, kitorg dgr Ramona yg dpt no.4 tu adik beradik dgn Anzalna yg tak menang anything dalam competitoin ini.
Is that true? Tolong siasat sbb kalau betul kitorg rase bende ni tak adil! Mana boleh adik beradik dpt masuk 1 competition yg sama NOT FAIR!

Satu lagi Anzalna tu nmpak lagi outstanding drpd Lofa dan Ixara knape die tak dimasukkan ke top 5 langsung? Kita perlu tahu more infos about this!! I kasi pic Anzalna sorg yg i pelik kenapa boleh tak msuk top 5. Die tu meletup gile. Macam mana adik die bole lepas die tak lepas klau btul dua-dua adik beradik.[/note]

Gambar Anzalna (sebelah kanan) dan Ramona

ramno anzalna

Kami tengok gambar Anzalna ini sememangnya nampak cantik dan boleh layak ke Top 5 Dewi Remaja 2010. Mungkin kalau ada pihak penganjur Dewi Remaja terbaca luahan hati ini, boleh email kami atau tulis di ruangan komen. Mungkin anda ada kriteria anda yang sendiri untuk memilih Top 5 yang terbaik.

Ada lagi gambar Dewi-Dewi Remaja 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Tengok dan luahkan pendapat anda sama ada anda bersetuju atau tidak dengan si penghantar email ini. Atau mungkin anda langsung tak bersetuju pertandingan sebegini diadakan di Malaysia. Tak gitu?

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

ixara

December 20th, 2010

Baru-baru ini kami ada sharekan gambar Neelofa, pemenang Dewi Remaja 2010. Nampaknya ramai yang terpegun dan terpesona dengan kecantikannya. Memang layak bergelar Dewi Remaja 2010. Dan hari ini, kami ada terima beberapa lagi keping gambar Neelofa yang dihantar oleh pembaca BeautifulNara.

Walaupun kami ini boleh dikategorikan agak buta seni, tapi kami tengok gambar-gambar yang Neelofa tangkap ini agak menyeramkan. Mungkin tema masa sesi fotografi ini ialah gothik. Itu yang lain macam dia punya make up.

Lagi gambar Neelofa dengan membaca entri ini sepenuhnya.