November 29th, 2012

Wow. Abang Nara baru tahu mengenai hal ini. Terkejut juga apabila mendengar kata-kata yang tidak sepatutnya terkeluar daripada sebuah kumpulan sehebat Bunkface. Habis teruk kena hentam Kpop. Confirm peminat Kpop mengamuk punya

bunkface kpop

Antara kata-kata yang dikeluarkan ialah:-

SAM: jangan dengar K Pop, ko tau dorang miming tak? diorang miming, diorang buat plastic surgery, lepastu korang bajet diorang handsome
YOUK: kitorang ni yang penat2 buat band, susah payah main cari chord, belajar susah2, dorang senang joget2, mekap2 sket, dah dapat juta2 duit..kitorang xpuas hati
PAAN: support la local, nak kawin pun duit takdak bagi diorang buat apa

Kalau korang tengok video di atas, semua kata-kata itu bermula pada minit 7.20. Abang Nara rasa tak perlu kot Bunkface buat macam ini. Sepatutnya belajar daripada Kpop macam mana mereka mampu menawan jutaan hati penduduk seluruh dunia. Kalau setakat condemn tak ada gunanya jugak kan?

November 28th, 2012

Abang Nara baru perasan yang diri ini tidak berkongsi gambar-gambar sekitar majlis Shout Awards 2012 baru-baru ini. Mungkin majlis ini terlalu urban untuk Abang Nara yang hanyalah orang kampung sahaja. Orang bandar suka la kot majlis sebegini.

izara aishah

Antara selebriti wanita yang hadir di malam itu ialah Izara Aishah, Yuna, Siti Saleha, Nora Danish dan Sara Ali. Paling menarik sudah tentu apabila Izara Aishah tampil memegang erat tangan Farid Kamil ketika menyampaikan anugerah. Confirm Diana Danielle terbakar tengok. Hehehe.

izara aishah

Lagi 13 keping gambar selebriti-selebriti wanita di malam Shout Awards 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar BuahMulut.

izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah

March 7th, 2011

sam bunkface

Kalau ada sesiapa ingat, gambar di atas ialah awek model Nestle yang pernah dikaitkan bercinta dengan Sam Bunkface satu ketika dahulu. Namanya Jeany. Semalam Abang Nara terima satu email yang berbunyi sebegini:-

[note]Ingat tak lagi lagi awek Sam Bunkface yang dari iklan Nestle tu? Khabarnya diorang ni dah berpisah dan Jeany ni pun dah ada kekasih baru. Tapi yang nak dijadikan cerita ialah si sam ni yang kononnya kecewa sebab hubungan dia tak berpanjangan. Jadi dia pun tubuhkan lah band baru nama dia AZENDERS.

Band ni bukan Bunkface dan takde pun budak-budak Bunkface yang main. Semua orang baru. katanya marah jugak la si Youk and Paan. Dua budak Bunkface tu sebabnya si Sam ni suka suka je buat band baru. Dan nak dijadikan cerita kononnya si Sam ni frust sebab cinta dia dekat model si Jeany ni tak berbalas. Sekarang ni model ni dah ada boyfriend baru.pemain skuash negara namanya Kamran Khan. Memang handsome tak tipu. standard la dengan si Jeany tu. anak org kaya, si boyfriend pulak macho dan ranking tinggi dalam negara.

Padanlan kan dari si Sam ni yang asyik confused dengan band mana dia main kan. tapi tulah kesian jugak dengar nya si Sam ni. Frust sampai jadi kurus, selekeh dan tak nak cakap dengan wartawan semua. anyway kalau boleh Abang Nara tanya la dekat Sam tu betul ke dia dah tak dengan si Jeany tu? Ni saya letak gambar Jeany and bf baru dia Kamran. handsome orgnye!  hehehe. Jeany ni pulak khabarnya banyak dapat job dari luar negara. Bertuah jadi org cantik ye. [/note]

Di bawah ialah gambar si Jeany dan Kamran Khan.

jeany dan kamran khan

Kepada Sam, kalau anda terbaca entri ini, boleh tolong sahkan cerita ini? Terima kasih!!!

P.S: Harapkan pagar, pagar makan padi.

February 18th, 2011

the azenders

Terkejut beruk dengar gosip yang menyatakan kumpulan Bunkface bakal berpecah. Khabarnya Sam, vokalis Bunkface dah ada kumpulan baru yang diberi nama The Azenders. Manakala ahli kumpulan Bunkface iaitu Paan dan Youk pula masing-masing turut dirisik untuk menjadi gitaris kumpulan Hujan dan One Buck Shot. Sedih sangat kalau Bunkface, salah satu artis Indie yang hebat berpecah.

Apabila ditanya tentang gosip perpecahan kumpulan Bunkface ini, Sam menjawap:-

[note]Memang saya akui ada beberapa masalah antara saya dalam Bunkface, tetapi saya tidak menarik diri. Cuma saya lebih memberi perhatian kepada The Azenders kerana ia sebuah kumpulan yang baru.Penubuhan The Azenders ini sekadar projek sampingan saya di mana konsep muzik yang dibawakan lebih segar dan lain daripada muzik-muzik yang ada di negara kita. [/note]

Harap-harap Sam dan Bunkface dapat menyelesaikan masalah mereka secepat mungkin. Rugi benar kalau kumpulan sehebat Bunkface ini berpecah. Nama pun dah kukuh dalam industri muzik tempatan. Bukan senang nak femeskan kumpulan baru. Bak kata Wonderpet, apa yang penting, kerjasama. Jangan gaduh-gaduh ye. Sumber dari Mstar.

P.S: Jangan lupa dapatkan telefon dan gadjet dengan harga paling berbaloi daripada Celcom Great Sales. Offer sah sehingga 31 Mac ini. Cepat sebelum anda menyesal tak sudah.