Written by serenity | October 20th, 2011

Johan As’ari, 25, atau Botak Juvana menyatakan Fasha Sandha ibarat J.Lo (Jennifer Lopez) bagi dirinya manakala Izreen Azminda hanya kawan baiknya saja. MalaysianDigest melaporkan yang Johan juga berkawan baik dengan seorang pelakon wanita lain dan dia tidak memahami mengapa Izreen cemburu ketika ditemui di di Hotel Double Tree, Kuala Lumpur:-

Saya sebenarnya tak faham macam mana boleh timbul gosip macam ni. Sebab saya pun pernah juga berlakon dengan pelakon wanita lain macam Wan Sharmila. Selama 20 hari kitorang kat set, kami juga kawan baik.

Dengan Izreen pun, kami memang baik dan akrab. Kalau hanya sebab gambar saya dengan Fasha, saya tak tahu kenapa dia mesti nak jealous. Saya ada juga mesej dia, tapi dia tak balas. Call pun tak angkat. 

Johan seterusnya memuji-muji pelakon jelita Fasha tetapi menafikan yang hubungan mereka lebih dari sekadar kawan biasa dan mereka hanya bercinta di set penggambaran Cinta Elysa:-

Pembawakan diri dia tu, saya boleh kata yang Fasha ni macam ‘J.LO Malaysia’ lah. Saya hormati dia sebagai senior saya. Dia banyak ajar saya dalam dunia lakonan. Dia seorang yang komited dan profesional. Dia seorang yang punctual. Sepanjang shooting, 2 kali jer saya datang awal dari dia. 

Saya ingat lagi hari pertama kat set, masa tu saya tengah berbincang dengan direktor, Along. Lepas tu tiba-tiba dia datang. Terus saya rasa diri saya kecik jer… Tapi dia bagus sebab dia bagi semangat kat saya. Dia suruh saya anggap kami sama level.

Saya dan Fasha, kami memang berkawan. Saya hero  dia, dia heroin saya. Dan hubungan itu setakat hanya kat set ‘Cinta Elysa’. Kitorang tak pernah jumpa kat luar. Cuma setiap malam Selasa tu, kitorang ada lah mesej-mesej  ingatkan sesama  sendiri pasal drama tu. Itu jer.

Hangat juga kisah Johan dan Izreen ini. Di entri kami berkenaan perasaan terkilan Izreen yang lepas, kami menerima bermacam-macam-macam komen mengenai hubungan Izreen dan Johan yang khabarnya sampai ke pengetahuan keluarga Izreen di Jitra. Betul ke tidak kami tidak pasti, melainkan Izreen mengeluarkan kenyataan lain pula. Kredit foto Twitter Johan As’ari.

 

Written by serenity | October 9th, 2011

Izreen Azminda, pelakon wanita yang mula mencipta nama melalui drama Juvana, mengakui dia terkilan dengan Johan Asaari yang mula renggang dengannya sejak pelakon itu mula berlakon dengan Fasha Sandha untuk drama Cinta Elysa. Dia terasa kerana Johan bersikap dingin dan tidak endahkan dirinya sejak mula berlakon dalam drama itu. Apatah lagi bila keluar gambar-gambar dan kata-kata macam orang bercinta di Internet dalam artikel yang dikeluarkan oleh Utusan Malaysia.

Izreen berkata hubungan mereka tidaklah seserius ke tahap melangsungkan perkahwinan, tetapi katanya sejak berlakon dalam Juvana hubungan mereka sangat rapat.

Memang saya terasa dan terkilan dengan dia. Sebab dia bersikap dingin dan tidak endahkan saya sejak mula berlakon dalam drama itu. Tiba-tiba keluar pula gambar-gambar dan kata-kata macam orang bercinta di Internet. Mestilah saya terasa.

Kalau kawan kenapa nak terasa sangat? Atau memang suka dengan Johan?

Saya mengaku yang saya suka pada Johan. Dulu masa mula-mula bertemu, sumpah! Saya memang langsung tak suka dia. Tapi dia pandai berbual dan ambil hati sampai saya mula selesa dan suka pada dia. Saya percaya sesiapa pun akan tertarik dengan dia. Mungkin karakter dia memang begitu.

Layankan keseluruhan artikel ini dengan membaca gosip ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | September 12th, 2011

Serious cantik dan gorgeous sangat Fasha Sandha nie. Wife Abang Nara yang cun melecun tue pun mengakui kecantikan dia. Kalau dah di mata seorang perempuan pun cantik, inikan pula di mata seorang lelaki. Tak gitu?

fasha sandha

Untuk makluman, Fasha Sandha akan muncul dengan drama terbaru bersama Botak Juvana tidak lama lagi. 2 keping gambar Fasha Sandha yang gorgeous dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | July 21st, 2011

botak juvana

Ala korang nie memang suka menggedik dengan Abang Nara kan? Mementang Abang Nara jarang kongsikan gambar artis-artis baru lelaki, korang buat-buat merajuk pulak. Abang Nara faham isi hati anda semua. Cuma susah sikit nak carik gambar-gambar artis lelaki di Malaysia ini. Mungkin kurang publisiti kot.

Tetapi demi memuaskan hati anda semua, Abang Nara nak sharekan profile dan gambar-gambar si Botak yang popular dengan drama Juvana baru-baru ini. Botak atau nama sebenarnya Johan Ariff Asari sememangnya berbakat di dalam lakonan. Cuba korang baca sikit profile dia kat bawah nie:-

Nama Sebenar: Johan Ariff Asari
Umur : 25 tahun (lahir pada tahun 1986)
Asal : Pulau Pinang
Pendidikan : Malacca High School. Diploma jurusan Kaunselin di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM). Johan pernah mendapat kelas pendidikan tahfiz selama 2 tahun di Batam dan Jambi, Indonesia.
Sifat : Kelakar, peramah dan suka merendahkan diri

Memang boleh buat menantu nie. Pernah belajar tahfiz lagi. Bagus-bagus. Inilah pelakon yang kita mahukan. Bukan kosong tetapi berilmu. Tak gitu? Layankan lagi beberapa keping gambar Botak Juvana dengan membaca entri ini sepenuhnya.