June 16th, 2020

Tindakan pelakon Azar Azmi menggunakan panggilan manja “life partner” dalam satu kapsyen yang dimuat naik di laman Instagram semalam menimbulkan tanda tanya ramai pihak berkenaan status hubungannya bersama Fizo Omar.

fizo omar azar azmi bercinta

Bagaimanapun apabila diminta mengulas lanjut berkenaan foto yang mempamerkan aksi kedua-dua pelakon ini bagai berpelukan, Fizo menyatakan panggilan itu hanyalah sekadar usikan buat teman rapat yang mempunyai minat yang sama. Tambah Fizo lagi, mereka hanyalah sekadar kawan baik sahaja dan tiada hubungan istimewa seperti yang dikecohkan oleh netizen.

Menurut Fizo, sebelum ini Azar dikhabarkan mahu cuba melakukan aktiviti motosikal lasak bagi merasai pengalaman aktiviti terbabit. Rentetan daripada itu, Fizo yang juga bekas suami kepada usahawan tudung terkemuka Malaysia Mawar Karim, hanya membawa wanita itu ke lokasi untuk melakukan aktiviti yang dimaksudkan tadi.

fizo omar azar azmi bercinta

“Dia mahu cuba sertai aktiviti motosikal lasak sebab sudah lama teringin. Jadi, saya bawalah. Kami dapat lakukan aktiviti yang diminati, sekali gus dia pun mula suka.”

Meskipun timbul pelbagai salah faham berkenaan hubungan mereka, Fizo masih tetap menghargai komen positif yang dilemparkan warganet kepada mereka.

Malah mengakui dirinya hanya menganggap Azar sebagai kawan baik dan masih terlalu awal untuk mereka menjalinkan hubungan yang lebih serius buat masa ini.

fizo omar azar azmi bercinta

Terdahulu, hilang keserasian menjadi alasan dan punca rumah tangga Fizo dan Mawar yang dibina selama enam tahun gagal diselamatkan.

Untuk rekod, Fizo telah mendirikan rumah tangga bersama Mawar pada November 2013 namun telah disahkan bercerai pada tahun lalu. Menerusi perkahwinan itu, pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata bernama Wan Maryam.

Sumber: Harian Metro

June 15th, 2020

Setelah kedua-dua perhubungan yang lama dibina dengan pasangan masing-masing terhenti hanya di separuh jalan, pelakon Fizo Omar dan Azar Azmi lebih senang hidup solo.

Walaubagaimanapun, sejak kebelakangan ini berterbangan berita di segenap industri seni tanah air yang mengatakan bahawa kedua selebriti ini sedang bermadu kasih. Pun begitu, Fizo dan Azar menafikan gosip tersebut dan mengakui bahawa mereka rapat sebagi kawan baik.

fizo omar dan azar azmi bercinta

Pun begitu, satu entri yang di muat naik di laman Instagram Azar Azmi sepertinya memberi ‘hint’ bahawa kedua selebriti itu merupakan pasangan kekasih.

 

View this post on Instagram

 

Im blessed Allah temukan mek ja dengan orang yang baik-baik, i would LOVE to thank YOU to every each one of them in this photos. Thank you jaga mek ja dari mula sampai akhir @mecanicagarage . Thank you for always give a moral support to me @ftwracing . Thank you for the guide and the guidance @sherco_racing_factory . Thank you for the thrill. Thank you for the lesson and learning process my sifu @acoi_pangkolo @ay41man kak @rrainnnbowww , @lyn.shaare , abg mi, daddy, Lala, @imzack74 abe joe. Thank you for the experience. . Thank you to my life partner… dia cakap mek ja bsiap nak g pavi ye???? yang kuat bahan kuat sakat kuat menyakitkan hati kuat gelakkan mek ja kuat bagi semangat jugak and always make sure all the gears up in position @fizoomar . Yang korang nampak indah, yang tak indah? Nanti mek ja kasi up slow2 sebelum geng2 #happyhappybenci #pendakapleherkucing bukak cerita… biar mek ja yang up dulu… hahahahaaa #untilljahanam ni bukan #untilljannah ??? #kautungguakudatang #donthatespreadlove . . . The best sticker printing @pristine_imprint Always care @snowybyazarazmi Lapar? @thecookiegraphy

A post shared by ABOS (@azarazmi) on

Menurut perkongsian itu, Azar dan Fizo nampaknya mengisi masa mereka dengan aktiviti permotoran. Bersemut habis apabila pelakon wanita itu memanggil lelaki tersebut sebagai ‘teman hidup’ selain berterima kasih kerana sering membuatkannya tak kering gusi dan juga memberikan kata-kata semangat.

Peminat juga perasan bahawa Fizo telah meletakkan ‘tag’ nama Azar di hatinya lantas membuatkan ramai semakin percaya dengan hubungan yang berbunga di antara pasangan tersebut.

fizo omar dan azar azmi bercinta

Fizo juga sebelum ini pernah mengakui bahawa dia rapat dengan Azar kerana perangai gila-gilanya selain selesa berkawan dengan wanita itu. Bahkan mereka juga sering merakam kandungan video bersama-sama lantas mengeratkan lagi hubungan itu.

Mendapat sokongan peminat, ramai pengikut Azar yang berharap agar kedua pelakon itu benar-benar bercinta kerana mereka nampak sepadan bersama.

Kita doakan yang baik-baik ya?

Sumber: mStar Online

December 5th, 2019

Sudah sampai hujung tahun ini, makin ramailah yang mengikat tali pertunangan atau pun perkahwinan. Sama juga dengan pelakon Azar Azmi yang telah bertunang dengan jejaka pilihannya pada Ahad lepas.

Kalau anda nak tahu, lelaki bertuah tersebut iaitu Hafiz Roslan merupakan seorang bapa tunggal dan mempunyai dua orang anak hasil daripada perkahwinan sebelumnya.

azar azmi rampas hafiz roslan daripada isterinya

Selepas mendapat tahu bahawa wanita berusia 30 tahun itu sudah bertunang, ramai yang ‘speku’ bahawa dia sebenarnya telah caras hubungan bekas pasangan suami isteri tersebut. Pulak?

Lantaran itu, Hafiz sendiri telah mengakui bahawa sememangnya dia pernah berkahwin sebelum ini namun sudah bertahun dia kembali hidup solo.

azar azmi rampas hafiz roslan daripada isterinya

Dia juga memberi kenyataan ringkas bahawa bukanlah Azar yang menyebabkan rumah tangganya retak.

Bukan Azar penyebab saya bercerai dahulu.

Difahamkan, Azar telah pun menjalinkan hubungan cinta dengan penerbit itu sejak lima tahun yang lepas sebelum membuat keputusan untuk melangkah ke peringkat yang lebih serius.

Apabila disoal mengenai pertunangan mereka, Hafiz lebih senang menguncikan mulutnya dan meminta semua supaya menunggu kenyataan rasmi daripada Azar sendiri.

Minta maaf, saya telah dinasihatkan agar tidak memberi sebarang komen.

azar azmi rampas hafiz roslan daripada isterinya

Pasangan ini merancang untuk menjalankan majlis perkahwinan mereka pada hujung tahun hadapan sekiranya diberi kesempatan.

Kesian, baru sahaja nak kecap bahagia tetapi ada pula cerita tidak elok yang rosakkannya.

Sumber: mStar Online

November 8th, 2019

Kalau anda perasan, baru-baru ini pelakon Azar Azmi ada berkongsi videonya sedang menghisap pod. Sikap terbukanya itu walau bagaimanapun mendapat selaran segelintir netizen.

Bagi menjawab persoalan netizen, Azar Azmi telah menjelaskan bahawa perniagaan rokok elektronik yang diusahakannya bukan disebabkan ‘trend’ masa kini.

Jelas Azar perempuan juga mampu untuk melakukan perkara sama seperti lelaki namun ia terpulang kepada individu tersebut.

Semua orang ada cara hidup tersendiri. Bagi saya, perkara ini normal kerana ramai orang yang hisap shisha sama seperti vape.

Kalau lelaki boleh buat, tiada halangan untuk perempuan juga lakukan perkara yang sama.

Dia juga menambah bahawa hal ini terletak pada individu itu sendiri. Selagi ianya tidak melampaui batas seperti menipu, aniaya, mencuri atau pun mencaci.

azar azmi dikecam hisap pod

Tambah pelakon wanita yang mula dikenali menerusi Nur 2 ini, dia tidak dapat menghalang orang luar untuk memberi pendapat tersendiri mengenai isu terbabit.

Masa penggambaran dilakukan memang saya berani mati. Sekali cuba sedap pulak perisa dia. Dah dapat sekali, dia nak dua dan nak lagi.

Komen negatif itu bagus, saya suka baca. Mulut orang kita tidak boleh tutup, percakapan mereka tidak boleh dihalang.

Dari 10 kebaikan, orang lebih nampak 1 keburukan. Apa pun, kaji dan selidik dulu, jangan anggap setiap perbuatan orang tersebut tidak baik.

Pandailah Azar, kalau itu kemahuannya kan? Tapi kalau tak kisah kenapa padam video hisap pod tu?

Sumber: Forum BM Cari