July 11th, 2013

Perempuan sememangnya ada keringanan untuk tidak berpuasa ketika waktu-waktu tertentu. Tapi kalau dah sampai hisap rokok, minum air sambil bermain mahjung, itu dah memang wajar dicekup. Pelakon wanita yang popular dengan jolokan seorang pelakon wanita Hollywood ditangkap ketika berkelakuan demikian.

pelakon wanita tak puasa

Tangkapan dilakukan di sebuah pusat siber di Bandar Puteri, Puchong, semalam. Ketika serbuan, wanita berusia lingkungan 30-an itu leka bermain mahjung bersama dua lelaki bukan Islam di dalam sebuah bilik kecil yang terletak di sebalik ruang permainan snuker. Difahamkan, pelakon tersebut kelihatan resah dan berjalan mundar-mandir apabila wajahnya dirakamkan dan namun dibebaskan selepas butir keterangan dirinya diambil.

P.S: Mungkin pelakon wanita ini perlu mendengar tips Ramadhan daripada Ustaz Abdul Razak Muthalib ini. Banyak tips-tips menarik yang dikongsikannya. Kalau korang nak lagi banyak tips, boleh LIKE Facebook Ustaz Abdul Razak Muthalib.

September 3rd, 2009

kuiz

Cuba teka siapakah penyanyi wanita dalam gambar kat atas tue. Klunya ialah dia ialah salah seorang daripada ahli kumpulan wanita yang memang femes gila-gila zaman 90-an dulu. Tekalah kalau pandai.

August 31st, 2009

merdeka

Untuk semua pembaca BeautifulNara, kami mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang Ke 52. Semoga merdeka kali ini lebih bermakna daripada merdeka yang sebelumnya. Semoga negara kita akan lebih maju dan selamat di masa hadapan. Yang penting, semoga virus H1N1 akan berjaya dikekang sebelum merebak makin teruk.

Untuk para artis Malaysia, selamat Merdeka jugak. Jangan pergi celebrate kat kelab-kelab atau parti pulak. Duduk rumah sudah la. Tapi kalau korang nak gi gak celebrate kat parti-parti, kelab-kelab dan sebagainya, janganlah marah pulak kalau tetiba gambar terlampau korang keluar kat BeautifulNara. Bukan salah kami tak sound awal-awal. Hehehe.

Dan untuk pembaca yang masih berjuang dalam menjadi pemenang pertandingan pengkomen terbanyak, hari ini adalah hari terakhir komen anda dikira untuk pertandingan tersebut. Jadi berusahalah sebaik mungkin. Tapi kalau boleh lepas pertandingan nie pun harap still maintain komen jugaklah. Jangan terus senyap sepi jer.

Merdeka, merdeka, merdeka!!!