August 19th, 2011

Semalam akibat tiada idea untuk menulis, Abang Nara berborak-borak kosong dengan rakan-rakan di Twitter. Untuk anda yang masih belum follow, sila follow abang Nara di Twitter BeautifulNara. Banyak benda mengarut yang Abang Nara sharekan di sana. So semalam Abang Nara telah bertanya kepada mereka-mereka di Twitter soalan di bawah:-

Siapakah artis kegemaran anda dan apakah sebab anda menggemari artis tersebut?

Banyak respon yang diterima dan ini adalah antara yang sempat Abang Nara copy pastekan untuk anda:-

artis kegemaran

Lagi beberapa respon daripada rakan Twitter dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau sudi, kongsikanlah artis kegemaran anda dan apa sebab anda menyukainya di ruangan komen. Nak gak tau.

artis kegemaran

artis kegemaran

artis kegemaran

artis kegemaran

artis kegemaran

artis kegemaran

January 3rd, 2011

lisa surihani

Setiap tahun kami di BeautifulNara.com akan menukar artis kegemaran. Tahun 2009 menyaksikan Scha Al Yahya dipilih. Tahun 2010, si cantik manis Lisa Surihani menjadi pilihan hati kami. Untuk tahun 2011, kami masih tercari-cari siapakah yang patut dijadikan artis kegemaran kami.

Banyak faedahnya menjadi artis kegemaran BeautifulNara. Contohnya untuk tahun 2010, gambar Lisa Surihani telah terpampang beratus-ratus kali di sini. Sampai ada yang naik muak. Jadi kalau anda ada cadangan, jangan malu untuk berkongsikan siapakah artis yang wajar dijadikan artis kegemaran BeautifulNara.

Kami dah shortlistkan 5 nama untuk anda. Kalau sudi, undilah. Kalau ada idea lain, sila tulis di ruangan komen ye.


P.S: Sila sign up untuk Celcom Exec 50 sekarang jugak sebab anda bakal dapat panggilan dan pelayaran internet percuma setiap Jumaat, Sabtu dan Ahad. Memang gila nie beb. Minimum penggunaan untuk dapatkan kesemua yang FREE ini cuma RM99 sahaja. Kalau yang memang dah guna Celcom Exec 50, SMS “ILOVEWEEKENDS” ke 22188 sekarang jugak untuk menikmati kegilaan ini.

celcom weekends

Paling tak tahan kalau dah guna RM66 pun dah boleh dapat diskaun dah. Memang gila hebat Celcom Exec 50 nie. Terkesima sekejap dibuatnya.

celcom weekends

Info lanjut tengok website Celcom Exec 50 nie. Tunggu apa lagi? Pergi daftar sekarang jugak!!!