December 28th, 2010

lisa surihani

Orang cantik pakai apa pun cantik. Lagi-lagi kalau orang itu bernama Lisa Surihani. Serious tercair sekejap kami melihat keanggunan Lisa Surihani di malam Anugerah Skrin 2010. Bukan senang untuk kelihatan menawan dengan baju yang berwarna merah. Mungkin Lisa belajar daripada si Makcik Merah.

Oh ye, budak paling comel di Malaysia sekarang, Mia Sara pun tersangatlah cute. Geram gila tengok. Rasa nak cubit-cubit je. Sekali tengok dah macam anak Lisa Surihani pulak.

Lagi gambar Lisa Surihani dan Mia Sara di malam Anugerah Skrin 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Budiey.

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

Advertisement
December 27th, 2010

tiz zaqyah ask 2010

Di kala kami menulis entri gambar Tiz Zaqyah di Anugerah Skrin 2010 ini, diri kami dipenuhi dengan kejelasan kerana rakan media kami, si RotiKaya dapat bertemu mata dengan Tiz dan mengambil gambar-gambar ini. Tiz nampak anggun dan bergaya dengan rekaan baju yang marvelous.

Lagi gambar Tiz Zaqyah di malam Anugerah Skrin 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

tiz zaqyah ask 2010

tiz zaqyah ask 2010

tiz zaqyah ask 2010

tiz zaqyah ask 2010

tiz zaqyah ask 2010

tiz zaqyah ask 2010

tiz zaqyah ask 2010

Advertisement
December 27th, 2010

ask 2010

Ada lagi rupanya beberapa keping gambar sekitar Malam Anugerah Skrin 2010 untuk tatapan anda. Kali ini ada gambar Sharifah Amani dan Nora Danish. Ramai sangat yang request nak tengok gambar mereka berdua ini. Diharapkan tercapailah hajat di hati anda selepas melihat gambar mereka ini.

Lagi gambar sekitar Malam Anugerah Skrin 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada laman web GUA.

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

Advertisement
December 27th, 2010

10 best dress anugerah skrin 2010

Macam biasa kalau ada event-event besar maka akan adalah hadiah untuk best dress. Yang kami perasan, yang menang best dress selalunya tak adalah seksi-seksi sangat. Yang tak menang tue yang seksi tak hengat. So pengajarannya daripada sini ialah, anda tak perlu terbelah sana terjojol sini untuk menang best dress.

10 gambar artis Top 10 untuk best dress Anugerah Skrin 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya

10 best dress anugerah skrin 2010

10 best dress anugerah skrin 2010

10 best dress anugerah skrin 2010

10 best dress anugerah skrin 2010

10 best dress anugerah skrin 2010

10 best dress anugerah skrin 2010

10 best dress anugerah skrin 2010

10 best dress anugerah skrin 2010

10 best dress anugerah skrin 2010

Advertisement