September 15th, 2014

Jika anda tidak tahu, Izara Aishah baru-baru ini telah memaklumkan yang dirinya kini sudah solo. Tiada lagi kekasih yang bertakhta di hatinya. Cintanya kini kembali untuk dimiliki. Selepas pengumuman tersebut, tup-tup nama Adib Khalid, anak tiri Siti Nurhaliza dikaitkan dengan pelakon comel tersebut. Namun Izara telah menafikan desas-desus yang bertiup kencang ketika itu dan menyatakan Adib hanya kawan lamanya.

adib khalid

Namun desas-desus itu kembali bertiup kencang apabila gambar di bawah ini tersebar di media sosial. Izara dan Adib kelihatan amat mesra sekali. Kalau tak tahu, mesti dah ingat pasangan kekasih dah. Kalau betul kekasih pun apa salahnya kan? Dua-dua pun nampak sama cantik sama padan. Tak gitu?

izara

Tak sabar menanti penjelasan daripada Izara atau Adib mengenai hal ini. Mungkin mereka akan katakan yang hubungan mereka tidak lebih daripada ‘teman biasa’. Hmmm. Sama-samalah kita nantikan.

P.S: Proton Iriz dan Tun M di Pavillion

November 26th, 2012

Secara teknikalnya, kini Datuk Siti Nurhaliza sudah berbesan dengan Menteri di Kementerian Dalam Negeri, Datuk Seri Hishamuddin Tun Hussein Onn. Anak lelaki tirinya, Anas Zawawi sudah pun selamat bergelar suami kepada Allysa yang merupakan anak gadis kepada Datuk Hishamuddin.

siti berbesan

Mereka berdua telah mengenali antara satu sama lain ketika sama-sama belajar di Australia dahulu. Anas telah dinikahkan sendiri oleh bapa mertuanya, Datuk Hishamuddin Tun Hussein Onn. Kedua-duanya tampak sama cantik dan sama padan.

siti berbesan

Abang Nara perasan yang anak Datuk K kesemuanya hensem-hensem belaka. Memang mewarisi kehenseman si ayah. Semoga perkahwinan ini akan berkekalan sehingga ke hujung hayat.

siti berbesan

Dengar khabarnya majlis persandingan Anas dan Allysa akan diadakan di KLCC. Semoga majlis itu kelak akan berjalan dengan lancar dan meriah. Selamat menempuh alam perkahwinan buat anda berdua.

gaza bn

P.S: Mari membeli sambil menderma kepada Tabung Palestin. 20% daripada hasil jualan telekung travel Gudang.My akan disedekahkan kepada mereka. Boleh membuat pembelian menerusi website Gudang.My atau Facebook Gudang.My.

November 13th, 2009

siti nurhaliza

Kalau tak silap kami, gambar anak-anak tiri Dato’ Siti Nurhaliza nie diamik masa sambutan salah satu birthday diorang. Betul la kot sebab ada banner, birthday cake ngan tiba-tiba terselit 2 3 orang pompuan tak cukup baju. Pelik jugak ye gaya orang kaya sambut hari jadi? Kalau tak caya nanti korang tengok gambar-gambar diorang yang lain.

Lagi 11 gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada forum Cari.

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza