May 21st, 2009

akim af7

Kejang sebentar perut kami melihat gambar Akim AF 7 sebelum transformasi. Hehehe. Macam mat Indon yang kerja kat construstion. Nasib baik jadi hensem skit duduk dalam akademi.

P.S: Jangan marah ek fan club Akim. Saja gurau-gurau jer.

May 17th, 2009

hafiz juara af7

[note] Jangan lupa sertai pertandingan isi slogan dan menangi top up di blog kami. Anda mempunyai masa sehingga Khamis ini untuk memecahkan otak dan membuat slogan yang mampu menggelikan hati kami[/note]

Buat peminat-peminat kipas susah mati (die hard fan) Hafiz AF7, kami paparkan khas kepada anda gambar semasa Hafiz digelar juara Akademi Fantasia 7. Tak ketinggalan video persembahan Hafiz AF7 di konsert terakhir semalam.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat gambar dan video Hafiz, Juara Akademi Fantasia 7.

VIDEO HAFIZ AF7 DENGAN LAGU BARU MASIH JELAS


~Video telah dipadam~


~Video telah dipadam~

hafiz juara af7

hafiz juara af7

hafiz juara af7

May 17th, 2009

hafizaf7

Walaupun tak follow sangat Akademi Fantasia 7, kami sempat ambil tahu tentang keputusan konsert akhir AF7. Hafiz adalah juara AF7, dengan Aril jadi naib johan. Tempat ketiga adalah Akim, tempat ke 4 dan ke 5 masing-masing pergi kepada Yazid dan Isma.

Tahniah buat Hafiz AF7. Dapat keta Honda Accord tue.

P.S: Hafiz cakap “ini semua untuk anda” masa ucapan. Kalau gitu kena la kongsi-kongsi hadiah untuk pengundi dia. Hehehe. Apa lagi gi la kedai potong kereta.

P.P.S: Sungguh kurang ajar Aril mengusap-ngusap perut Hafiz. Mementanglah Hafiz tue badan gemuk sikit. Pastue suka sangat si Aril tue interframe muka masa Hafiz diumumkan jadi juara.

April 14th, 2009

isma dan zul

Kesian betul kami tengok Isma AF7 dan suaminya, Zul 2 by 2. Masing-masing mesti penuh rasa rindu di dada sampai ambil kesempatan buat mana yang termampu di atas pentas masa tengah berduet.

Itulah nasib bila benarkan isteri anda pergi menyertai Akademi Fantasia 7. Terpaksalah menahan apa yang berkobar-kobar di dada selagi isteri tak diundi keluar.

Ushar lagi gambar-gambar Isma dan Zul melepaskan kerinduan di dada masing-masing dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Isma nie anak dah 5 tapi badan still maintain mantap lagi. Guna jamu mak dara ke?

isma dan zul

isma dan zul

isma dan zul