September 15th, 2020

Baru-baru ini tular sebuah video yang memaparkan seorang wanita bercakap dalam loghat utara namun gaya percakapannya itu menggunakan banyak bahasa kesat.

Sehubungan dengan itu, pengacara dan juga personaliti TV, Fedtri Yahya tampil menepis dakwaan sesetengah netizen yang beranggapan wanita dari negeri Kedah suka membebel dan bercakap perkara yang tidak senonoh.

Menurut pengacara yang terkenal dengan lenggok bahasanya yang indah ini, dia mempunyai ramai kenalan dari negeri utara namun baginya, rakan-rakannya itu masih menjaga adab dan tinggi budi bahasa.

View this post on Instagram

Kita ke tempat water lily pulak ye ??

A post shared by Ahmad Fedtri Yahya (@fedtriyahya) on

Dia dilhat menulis ciapan tersebut di ruangan twitter miliknya, semalam.

“Aku kenai ramai ja pompuan Kedah. Elok ja. Tengok keimanan orang jugaklah. Bukan kategori cakap satu ayat penuh ba*i anak h*ram semua. Jenis ni tak tau nak habaq lagu mana,”

Sebelum ini, wanita terbabit telah mendakwa dirinya telah dihalau oleh sebuah pemilik restoran asam pedas popular di Melaka selepas melakukan siaran langsung untuk membuat ulasan sebuah produk. Video tersebut telah menjadi tular di media sosial twitter dan facebook dan telah menerima pelbagai reaksi daripada netizen.

May 4th, 2012

Jutaan tahniah kepada Ahmad Fedtri Yahya dan isteri yang telah pun menyambut kelahiran puteri sulung mereka pada 30 April yang lalu. Bayi yang dilahirkan dengan berat 3 kilogram ini diberikan nama Indah Sutera Jannah. Indah Sutera Jannah telah dilahirkan secara normal di Hospital Pusrawi, Kota Damansara.

gambar anak fedtri yahya

Semoga dengan kehadiran puteri sulung ini akan mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan Fedtri Yahya dan isteri. Tahniah Abang Nara ucapkan. Kepada anda yang ingin mengucapkan tahniah secara direct, boleh LIKE Facebook Ahmad Fedtri Yahya. 2 lagi gambar si comel Indah Sutera Jannah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar anak fedtri yahya

gambar anak fedtri yahya

May 31st, 2011

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

Disebabkan ramai sangat yang request, Abang Nara pun tunaikanlah permintaan anda semua untuk melihat gambar perkahwinan Ahmad Fedtri Yahya, pengacara TV3. Kalau tak silap Abang Nara, Ahmad Fedtri berjumpa dengan isterinya, yang merupakan seorang guru di Masjid Taman Tun Dr. Ismail. Kalau silap tolong betulkan ye.

Lagi 29 keping gambar perkahwinan Ahmad Fedtri Yahya untuk tatapan anda dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Odisi Studio.

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya

gambar perkahwinan ahmad fedtri yahya