Written by AbangNara | February 16th, 2011

abpbh2010

Sukarnya untuk membuat pilihan siapakah yang bakal bergelar Artis Komedi Lelaki Paling Popular ABPBH 2010 ini. Semuanya hebat-hebat belaka. Kita ada Zizan, Johan, Nabil, Along dan Angah. Semuanya daripada program realiti Raja Lawa Astro. Satu pencapaian yang membanggakan. Abang Nara personally berharap Zizan akan menang sebab lawak Zizan memang kena dengan jiwa Abang Nara. Apa kata korang undi sikit kat bawah nie untuk tengok siapa yang korang rasa akan menang.

noorkhiriah Untuk Artis Wanita Komedi Paling Popular 2010 pulak, Abang Nara rasa Noorkhiriah bakal memenanginya. Rezeki anak dalam kandungan. Lagipun Noorkhiriah sememangnya pelakon yang sangat-sangat berbakat dan popular kerana mutu lakonannya. Kontroversi tak ada. Tapi sudah semestinya saingan sangat sengit daripada Didie Alias, Kak Engku, Kenchana Dewi dan Sharifah Shahirah. Undi lagi sekali kat bawah nie siapa yang anda rasa akan menang.

Dan baru-baru ini pihak ABPBH ada mengumpulkan kesemua finalis kategori komedi. Lagi gambar-gambar Top 5 Artis Komedi Paling Popular ABPBH2010 untuk tatapan anda dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Menangi iPhone4 dengan menyertai pertandingan Axe Most Wanted Malaysia. Senang je caranya. Cuma perlu uploadkan gambar muka paling ganas korang je di Facebook Axe Malaysia.

 
Written by AbangNara | April 7th, 2010

abpbh 2009

Banyak sungguh gambar-gambar artis di Malam Anugerah Bintang Popular 2009 (ABPBH 2009). Minggu nie asik letak gambar diorang jer. Yang penting korang kena layan ~~~~

ipad vshub

Di atas ialah gambar iPad yang tengah laris macam pisang goreng panas kat US sana. Setakat nie tak dijual lagi kat Malaysia nie. Tapi jangan risau sebab ada vsHub yang akan membantu anda memiliki iPad.

Dengan vsHub Concierge, korang boleh beli iPad nie dengan mudah sekali. Anda cuma perlu isikan maklumat pasal Ipad yang korang nak beli di Apple Store menggunakan laman web vsHub Concierge.Lepas tue check email anda, buat pembayaran dan pihak vsHub Concierge akan setelkan segala urusan pembelian dan penghantaran. Korang goyang kaki je.

Senang kan? Nak tau lebih lanjut sila terjah vsHub.

 
Written by AbangNara | April 6th, 2010

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

Wokei kali nie kami letak gambar artis caca merba masa Red Carpet ABPBH 2009. Bukannya pakaian artis tue caca merba, tapi kira gambar campur-campur la. Ada banyak artis dalam gambar nie. So layankan jer lah ek ~~~

Lagi 17 gambar sekitar malam Red Carpet ABPBH 2009 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | March 4th, 2010

abpbh 2009

Korang tahu tak tema Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009 kali ini ialah “warna” atau dalam bahasa omputihnya “colour”. Jadi kami rasa artis-artis Malaysia confirm akan bergaya sakan dengan tema yang macam nie. Almaklumlah, macam-macam warna baju yang boleh dipakai untuk menyerlahkan kecantikan masing-masing. Lagi-lagi kalau artis wanita.

Baru-baru nie masa pre-majlis ABPBH 2009 nie, dah ramai selebriti wanita kita yang bergaya dengan fesyen-fesyen yang meletop. Not bad jugak rekaan designer tempatan kita. Memang terserlah kecantikan dan keayuan. Kira ada sense of fashion jugaklah. Tahniah kami ucapkan kepada selebriti wanita kita.

Lagi 19 keping gambar selebriti wanita sempena tema ABPBH 2009 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Harap-harap time ABPBH 2009 nanti bergaya biarlah kena dengan caranya dan tak over sangat. Gambar ehsan CuteCarry.