August 25th, 2009

Ingat lagi tak kitorang pernah ceritakan pasal pertandingan Lurve Affair suatu masa dulu? Sungguh cepat masa berlalu sebab hari nie, 25hb Ogos 2009 (Selasa) di 8TV Quickie pukul 11.30 malam, nama 3 pemenang bertuah akan diumumkan. Pengumuman nie dibuat secara live tau, bukan rakaman.

Kalau menang tue jangan lupa belanja kami kat BeautifulNara nie. Hehehe.

August 3rd, 2009

facebook lurve

Anda ada Facebook? Mesti ada kan. Kalau ada, apa kata anda pergi jenguk-jenguk dan undi video kegemaran and di Facebook Lurve Affair. Kami pun baru lepas layan video-video yang diuploadkan oleh mereka-mereka yang nak menang wang tunai. Memang kreatif dan sempoi betul idea-idea diorang nie.

Rasanya masih sempat untuk anda join pertandingan What’s Your Lurve Affair. Nombor 1 dapat RM5000 tue beb. Lepas jugak nak wat shopping raya nanti. Boleh la belanja kitorang dengan CASH tue. Wang besar tue. Senang jer nak menang, just gi Facebook Lurve and tunjukkan video anda. Senang kan?

Jadi sambil anda melayan blog kami, lawat-lawatlah Facebook Lurve dan undi video kegemaran anda. Banyak video-video yang best dan mantap. Boleh dijadikan tempat lepak untuk hilangkan stress jugak kat situ. Undi jangan tak undi.