Written by AbangNara | December 4th, 2012

Nampaknya uniform PDRM yang dipakai oleh Farid Kamil ketika majlis resepsinya menjadi isu hangat di kalangan pembaca BeautifulNara. Bagi Abang Nara biarlah dia nak pakai apa-apa jenis uniform pun. Majlis kahwin dia, duit dia, suka hati dialah nak buat macam mana.

farid kamil dan dd

Tak kisahlah Farid Kamil nak pakai baju Navy ke, PDRM ke, bomba ke, asalkan dia sendiri puas hati dengan majlis yang dilangsungkan. Lagipun Abang Nara tengok kacak dan cantik je kedua-dua mempelai ini dengan pakaian masing-masing. Berseri-seri lagi. Tak ke gitu?

farid kamil dan dd

Lagi 14 keping gambar majlis resepsi Farid Kamil dan Diana Danielle dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook FotoCantik Studio.

 
Written by AbangNara | December 4th, 2012

Akibat kekurangan cerita selebriti tempatan, apa kata hari ini Abang Nara berkongsi berita gembira kehamilan Kate Middleton yang telah memasuki minggu kelapan. Kate telah pun dimasukkan ke hospital King Edward VII selepas mengalami “morning sickness”.

kate middleton hamil

Ada kemungkinan Kate Hamilton telah hamil ketika menghadiri sesi lawatan di Malaysia pada bulan September yang lepas. Kate dijangka akan tinggal beberapa hari lagi di hospital untuk memantau perkembangan dirinya dan memastikan kesihatan beliau berada di dalam keadaan terbaik.

kate middleton

Berita gembira ini pastinya bukan sahaja mengujakan rakyat Britain tetapi seluruh peminat Kate Middleton di dunia. Semoga kesihatan Kate akan bertambah baik dan dapat menjalani fasa kehamilan dengan selamat.

P/S : Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang! SEGERA KERANA SEAT SEMAKIN BERKURANGAN.

Written by AbangNara | December 4th, 2012

Meriahnya majlis resepsi anak Datuk K dan Datuk Seri Hishamuddin Tun Hussein Onn ini. Majlis ini diadakan ketika Perhimpunan Agung Umno 2012 di PWTC dan dengar khabarnya lebih kurang 10,000 orang tetamu telah hadir meraikan pengantin baru.

gambar persandingan anas zawawi

Kedua-dua mempelai memang sama cantik dan sama padan. Semoga perkahwinan mereka diberkati dan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Abang Nara paling suka gambar di bawah. Terserlah keceriaan seisi keluarga.

gambar persandingan anas alyssa

Lagi 10 keping gambar sekitar majlis resepsi Anas Zawawi dan Nasha Alyssa dengan membaca entri ini sepenuhnya. Info asal Forum Cari.

P.S: Cara menghasilkan teddy bear yang comel.

 
Written by AbangNara | December 4th, 2012

Malang memang tidak berbau. Semalam Mizz Nina telah berkongsi berita sedih mengenai rompakan yang dialaminya. Semasa berada di lampu isyarat, cermin keretanya telah dipecahkan dan beg tangannya telah dirompak. Kemungkinan besar beg tangan tersebut telah diletakkan di tempat duduk kereta penumpang bahagian hadapan.

mizz nina

Kejadian sebegini memang sering terjadi terutamanya kepada pemandu wanita. Ini kerana mereka meletakkan beg tangan di bahagian hadapan penumpang yang senang dilihat oleh perompak-perompak ini. Mizz Nina sempat berkongsi sedikit pesanan setelah mengalami sendiri kejadian rompakan ini.

Car got smashed n bag taken at traffic light, reminder to all lady drivers, keep your handbags in the boot for safety!!

mizz nina

Kepada semua pemandu, walaupun sesibuk mana ada, pastikan sebelum memulakan perjalanan, barang berharga anda tidak diletakkan di tempat yang mudah dilihat. Negara kita Malaysia sememangnya sudah tidak selamat lagi dan kita perlu lebih berhati-hati agar perkara sebegini tidak berlaku.