Written by AbangNara | June 27th, 2010

maya karin bercerai

Hari Jumaat yang lepas, tup-tup Maya Karin dan suami muncul di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur. Tak ada khabar tak ada angin, kedua-duanya menjalani prosiding tertutup di dalam kamar hakim selama 2 jam. Persoalannya untuk apa?

Seperti yang semua orang tau, rumah tangga Maya Karin dan suaminya, Steven sekarang ini tengah dilanda taufan. Yang peliknya, desas-desus sebab mereka berdua ke mahkamah bukanlah untuk mendaftarkan penceraian, tetapi untuk mendaftarkan perkahwinan.

Ketika ditanya tentang penceraian, Steven menjawap:-

“No divorce”.

Kami tak tahu sangat pasal bab kahwin nie, tapi boleh ke tak daftar perkahwinan lepas dah kahwin lama macam diorang berdua nie? Untuk pengetahuan, Maya Karin dan suami berkahwin di Itali 2 tahun yang lepas. Ada sesapa boleh bagitau prosuder pendaftaran perkahwinan?

Written by AbangNara | June 26th, 2010

gambar seksi baby res2

Akhirnya kami berjaya mengupdate blog ini selepas 2 hari terbiar usang. Maafkan kami. Ada komitmen kerja yang tak dapat dielakkan. Harap anda semua sihat-sihat belaka ye. Hari ini kami tinggalkan anda dengan 2 keping gambar Baby Res2 yang … Korang isilah sendiri tempat kosong tue ye. Enjoy ~~~

gambar seksi baby res2

Written by AbangNara | June 24th, 2010

aishah nikah

Siapa kata kena bercinta lama-lama baru boleh fikir pasal kahwin? Tengok macam Aishah nie, kenal suami dia seminggu je terus bernikah. Confirm nak bercinta lepas kahwin. Lagi best macam tue kan?

Nama suami Aishah ini ialah Faizal Sazali Zulkifli. Seorang duda beranak enam dan kini sedang menunggu keluarnya surat cerai dari mahkamah. Diorang berkenalan selepas Faizal menceraikan isteri lamanya. So jangan buat spekulasi yang Aishah jadi peruntuh rumah tangga orang.

Aishah dan Faizal bernikah di Narathiwat, Thailand. Ini adalah perkahwinan ketiga Aishah.

“Kami mahu cepatkan pernikahan supaya terhindar daripada fitnah kerana kami selalu bersama-sama ke mana-mana. Lebih baik bernikah, jauh dari melakukan maksiat.”

Tahniah kami ucapkan kepada Aishah dan selamat pengantin baru. Semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat.

Written by AbangNara | June 24th, 2010

almy nadia

Simple, ringkas tapi memang terbaik ayat Almy Nadia nie. Inilah yang dijawap bila ditanya pasal kaitan dia dan Fizz Fairuz pasal cerita Fasha dan Tizz. Cuba korang baca sikit:-

Saya tidak kenal Tizz dan tidak pernah berjumpa dengannya. Saya kenal dia pun sebab kontroversi ini tapi saya tidak mahu komen tentang dia.  Pada saya buat apa mencampuri urusan mereka. Mereka bergaduh berebut lelaki, kenapa nak mengaitkan saya dan Fizz dalam hal ini?”

Kalau kitorang jadi Fasha ngan Tizz, confirm malu gile punya. Hahaha. Hidup Almy Nadia. You are the best !!!

Page 3 of 1512345...10...Last »