Written by Bella | April 13th, 2017

Umum mengetahui pelakon Adi Putra sudah tiada kaitan lagi dengan dua orang isterinya, Aida Yusof dan Norshahida. Sehingga hari ini, Adi masih berkunci mulut mengenai punca beliau mengambil tindakan yang agak drastik dan mengejutkan ramai pihal.

Hari ini, Adi mencuri perhatian ramai apabila memuat naik sebuah foto di akaun Instagramnya yang menunjukkan mesej Norshahida kepadanya. Didalam mesej tersebut, Norshahida mengucapkan terima kasih kepada pelakon itu yang akhirnya menunjukkan perangainya yang sebenar.

Norshahida juga memberitahu rasa cintanya sudah tiada dan hanya ada kebencian di dalam hatinya kini terhadap Adi.

Mungkin menyedari isu ini sudah hangat, Adi telah memadam  foto berkenaan. Buat kami, Adi cubalah menyelesaikan setiap masalah bersama isteri-isterinya dengan baik. Janganlah api berlawan dengan api kerana ia hanya akan memburukkan keadaan.

Sumber Berita : Media Hiburan

Written by Bella | April 13th, 2017

Rindu peminat Neelofa dan Fattah Amin untuk melihat kemunculan “pasangan” ini di kaca televisyen akhirnya terubat apabila mereka berdua digandingkan sekali lagi didalam drama Suri Hati Mr Pilot Raya.

Sejak beberapa hari ini, laman sosial sudah kembali hangat dengan fenomena #Lofattah. Nampaknya, Neelofa dan Fattah sekali lagi mencuri tumpuan ramai dengan kemesraan mereka berdua.

Difahamkan, penggambaran drama Suri Hati Mr Pilot Raya sudah bermula sejak 8 April. Khas buat peminat #Lofattah, jom lihat beberapa lagi foto dan video menarik di belakang tabir drama tersebut dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Video : surihatimrpilotraya

 
Written by AbangNara | April 13th, 2017

Salah satu dilema ayah kepada 3 orang anak ialah peratusan peluang untuk menonton sluaran feveret Astro di kaca televisyen hampir 0% . Asyik-asyik si Aariz, Arissa dan Alara akan terpacak depan tv dan layan channel 611,612,613, 614 dan 615. Kartun wajib diorang tak lain tak bukan Mickey Mouse, Sofia The First, Upin Ipin, PJ Mask dan yang seangkatan dengannya. Kalau gatal tangan tukar channel lain, memang boleh bergaduh jadinya. Hehehe.

astro on the go

sekarang nie pulak sibuk layan Moana

Nasib baiklah Abang Nara sejak dari dulu lagi memang dah gunakan applikasi Astro on the Go di handphone untuk menonton program kegemaran Abang Nara seperti Running Man, Million Dollar Listing dan siaran langsung match bola EPL. Terbaru, applikasi Astro on the Go telah pun bertukar nama kepada Astro GO. Banyak pembaharuan serta upgrade telah dilakukan bersempena nama baru ini. Antaranya interface yang lagi kemas serta teratur, kandungan yang lebih relevan berdasarkan citarasa setiap individu dan paling penting, pelanggan Astro yang telah mendaftar dan menghubungkan akaun Astro GO mereka, berpeluang menikmati tontonan PERCUMA untuk SEMUA saluran televisyen dan kandungan On Demand di Astro GO tanpa mengira pakej yang dilanggan bermula 1 April sehingga 31 Mei 2017 ini.

astro on the go

Abang Shahzeeq muka terlebih excited mencuba applikasi Astro GO yang baru nie

Ok mesti anda semua excited kan? First thing first, kenalah download dulu applikasi Astro GO ini sama ada di Google Play Store atau pun Apple Store. Lepas itu jangan lupa daftar masuk menggunakan akaun Astro anda. Kalau belum mendaftar atau terlupa username dan password, boleh layari www.astro.com.my.

astro on the go

senang je nak download dan nak login. Yang penting username dan password tue jangan lupa

Bila dah login, ini dia muka depan Astro GO yang akan terpampang.

astro goMemang nampak lebih kemas dan lebih mudah untuk dilayari kan?. Antara ciri-ciri baru dan menarik Astro GO ini ialah:-

astro on the go

tue dia semua ciri-ciri baru yang superb dan best

Antara banyak-banyak ciri baru Astro GO ini, salah satu yang paling Abang Nara suka ialah Download2GO. Kalau korang suka pergi bercuti memang best sangat feature nie. Sebabnya boleh download program kegemaran korang dan layan ketika dalam perjalanan atau ketika di dalam hotel. Anak-anak Abang Nara memang suka lah kalau dapat tengok Sofia The First, Mickey Mouse Clubhouse sambil on the way ke tempat percutian. Sekurang-kurangnya tak adalah diorang menangis atau bergaduh dalam kereta. Tenang dan aman sikit Abang Nara memandu.

astro on the go

orang-orang kuat di sebalik applikasi Astro GO

Satu lagi ke”best”an Astro GO ini ialah 3 saluran ekslusif yang hanya ada di applikasi ini. Kat TV pun tak ada. Saluran-saluran ini ialah Comedy Central buat mereka yang gemar dengan lawak jenaka; K-PLUS buat peminat tegar drama Korea; dan ANIPLUS yang membawakan anime dan budaya pop Jepun yang terbaru. Antara tiga-tiga saluran ekslusif ini, feveret Abang Nara sudah tentu K-PLUS. Banyak betul drama-drama Korea best yang boleh dilayan bila-bila masa, di mana-mana sahaja menerusi saluran ini. Terbaik sangat-sangat.

astro on the go

free of charge, free of wire and tak perlu tv untuk layan Astro. Awesome

Tapi dalam banyak-banyak ciri-ciri baru Astro GO, benda yang paling best bagi Abang Nara ialah tidak perlu berebut remote tv dengan isteri dan anak-anak di hujung minggu. Isteri Abang Nara setiap hari Sabtu malam je mesti nak tengok drama Korea kegemaran dia, sementara anak-anak nak tengok kartun. Abang Nara pula nak layan siaran langsung perlawanan bola sepak EPL. Dengan Astro GO, Abang Nara akan berbaring di atas sofa menemani anak-anak layan kartun sambil tangan memegang handphone melihat live game bola. Wife pulak tengok drama Korea kat handphone dia juga menerusi Astro Go. Semua orang dapat tengok rancangan feveret masing-masing tanpa sebarang masalah. Tak ada nak gaduh-gaduh. Semua pun happy. Terima kasih Astro Go sebab Abang Nara dapat “Watch Astro Withou TV”.

astro on the go

free of charge, free of wire and tak perlu tv untuk layan Astro. Awesome

Jadi korang tunggu apa lagi? Downloadlah applikasi AStro GO sekarang juga sementara boleh layan semua saluran PERCUMA sehingga 31 Mei ini. Untuk makluman lanjut, layari www.astrogo.com. Selamat menonton.

Written by Bella | April 13th, 2017

Serius menjalinkan hubungan dengan Raf Yaakob, pelakon Mawar Rashid akui beliau sentiasa teruja dan gembira untuk berkongsi perkembangan cintanya itu dengan peminat.

Hubungan kami semakin serius dan tiada apa yang perlu disembunyikan tentang apa yang saya rasa bersama pengikut laman sosial saya. Lagi pula saya agak yakin dengan kesungguhan dia. Apa yang saya lakukan itu (kongsi gambar di laman sosial) membuatkan saya dan dia gembira.

Dia seorang yang matang, bertanggungjawab dan berkarisma yang mana memang menepati cita rasa saya. Biarpun dia berstatus duda tapi saya terima dia seadanya.

Walaubagaimanapun, masih terlalu awal untuk Mawar memikirkan soal perkahwinan bersama Raf. Katanya, beliau ingin mengenali hati budi Raf dengan lebih mendalam sebelum membuat keputusan untuk mendirikan rumah tangga. Mawar juga mahu memberikan fokus terhadap kerjaya lakonannya yang baru sahaja bermula.

Masih terlalu awal untuk ke arah itu (perkahwinan), kami baru masuk bulan keempat bercinta. Saya mahu fokus dengan kerjaya lakonan terlebih dahulu dan jika suatu hari nanti ada jodoh kami, Alhamdulillah.

Jarang artis ingin terlalu bersifat terbuka mengenai hubungan percintaan mereka. Ada yang takut kena kecam pun ada. Apa-apa pun, semoga Mawar dan Raf berbahagia selalu. Harapnya ada jodoh sehingga ke jinjang pelamin satu hari  nanti.

Sumber Berita : mStar Online

Page 20 of 35« First...10...1819202122...30...Last »