Written by serenity | January 24th, 2012

Tak tahu mengapa pasangan ini masih merahsiakan wajah bayi perempuan mereka yang telah lahir lebih sebulan lepas, malah namanya juga masih belum diberi secara rasmi oleh pasangan ini walaupun upacara ‘naik buai’ telah diadakan dengan penuh adat istiadat. Hasilnya, bayi mereka hanya digelar ‘Beti B’ sahaja. Setakat ini, yang pernah melihat wajah bayi Abhishek Bachchan dan Aishwarya Rai hanyalah keluarga terdekat dan selebriti Hollywood, Oprah Winfrey yang baru-baru ini mengunjungi rumah pasangan itu di India secara rahsia.

Beberapa keping gambar palsu anak mereka telah berlegar di Internet, tetapi kini ramai peminat Internet yang dah naik fed-up mula membuat speku ganas yang anak tersebut hodoh dan cacat, kerana menganggap pasangan ini ‘diva tek kena gaya’. Tetapi Oprah telah memberitahu pihak media yang anak mereka sebenarnya ‘amat cantik’. Beti B dikatakan sedang tidur waktu Oprah datang melawatnya.

Tak tahu pula sehingga bila pasangan ini hendak menyorokkan anak mereka ini, mungkin mereka sedang menunggu tawaran bernilai jutaan dari majalah untuk membeli gambar anak mereka seperti yang telah ditawarkan kepada pasangan Brad Pitt dan Angelina Jolie dan Tom Cruise dan Katie Holmes, kot? Abshishek juga sedang mencari nama yang sesuai untuk bayinya yang bermula dengan huruf pangkal ‘A’. Kalau anda ada cadangan, boleh diutarakan pada twitternya.

Written by serenity | January 24th, 2012

Maaf diucapkan kerana bersempena cuti tahun baru cina ini, kami tak dapat kemaskini gosip seperti biasa kerana masalah Internet yang tidak stabil bila berada di kawasan pekan yang kecil. Bagaimanapun ,untuk malam ini kami ingin menulis tentang Abby Abadi. Zul Ariffin telah menerima pelbagai kritikan beberapa hari lepas kerana mengatakan yang beliau ‘tidak ingat’ Abby Abadi, tetapi Abby telah menulis di blognya yang dia tetap sayangkan Zul.



Melalui blognya, Abby telah menulis yang dia tetap menganggap Zul mempunyai hati yang baik dan dia tetap menghargai kenangan mereka bersama, tetapi menurutnya terdapat beberapa faktor yang menyebabkan mereka berdua tidak dapat bersama tetapi tidak dinamakan.

Jangan ada Dendam, Jangan ada Benci… Ok? Sy nk Awk tahu, Sy bukan nakkan perhatian.. simpati jauh sekali! Sy menulis dgn niat. Pertama, utk jelaskan keadaan. Keduanya, biar jd ‘kenangan terindah’ dlm blog Sy neh. Ajal dtg tak mengira usia kan? Andaikatalah Sy pergi dulu sebelum Awk, buleh la Awk selalu baca celoteh2 Sy neh utk buat Awk terus ingat pd Sy. Lupa jer baca, baca jer lupa.. Hehe.. ( sayu sebenarnya dlm hati neh…:,) huhu.. Masih berkesempatan utk Sy mohon maaf pd Awkkan? Bulehkan Maafkan Sy dr hujung rambut sampai hujung kaki? Maaf sgt2 sbb tak sempurna utk jd pasangan Awk smpai renyuk2,… hukhukhuk…..

Anyway, sebenarnya kami menulis entri ini supaya umum berhenti memberikan kritikan melampau pada Zul berhubung itu. Kalau Abby sendiri tidak menganggap ada apa-apa yang kurang dengan perhubungan mereka malah ingin merakamkan detik kenangan bersamanya, sudah tentu dia orang yang hebat juga bukan? Pendek kata, pada masa Abby mengalami masalah dulu, Zul juga telah membantu merawat lukanya. Akhir kata, seperti Abby, kami rasa gembira yang perhubungannya dengan Zul berakhir dengan indah.

Untuk Abby, kami dedikasikan lagu ini kepadanya:

Semoga berbahagia selalu.

Written by serenity | January 24th, 2012

Semalam, Dato’ Chef Wan telah mengumumkan yang anak perempuan beliau, Serina telah selamat melahirkan bayi keduanya yang diberi nama Isabella Saffiya. Isabella ialah anak Serina hasil perkahwinannya dengan Gavin O’ Luanaigh.

Isabella dilahirkan dengan cara normal seberat 3.3 kg. Kredit gambar Twitter Serina.

Written by AbangNara | January 23rd, 2012

Cantik sungguh gambar-gambar majlis pernikahan Ally Iskandar dan Farah Lee yang ditangkap oleh jurugambar rasmi, Ministry of Moment. Terserlah kemeriahan majlis pernikahan yang dijalankan di Masjid Kristal, Kuala Terengganu. Kedua-dua mempelai pun memang nampak sangat-sangat cantik berseri.

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

Sekali lagi diucapkan tahniah kepada pasangan pengantin baru ini. Lagi 24 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Jutaan terima kasih kepada laman web Ministry of Moment dan Facebook Ministry of Moment yang sudi berkongsi gambar-gambar ini dengan pembaca BeautifulNara. Untuk makluman, Ministry of Moment pernah menjadi jurugambar rasmi untuk Tomok, Umie Aida, Andrea Fonseka dan ramai lagi.

 
Page 10 of 39« First...89101112...2030...Last »