Written by AbangNara | May 24th, 2011

fizz fairuz dan liyana jasmay bercinta

Propa atau benar-benar yang Fizz Fairuz dan Liyana Jasmay sedang bercinta? Satu dunia kot tahu yang kekasih Fizz Fairuz ialah Almy Nadia. Takkan diorang dua dah clash? Kalau dah clash terpaksalah Abang Nara pergi mengorat Almy Nadia hari ini jugak.

Berdasarkan prestasi percintaan Liyana Jasmay yang dulu-dulu, Abang Nara agak ini semua hanya propa sahaja. Confirm ada udang di sebalik mee maggi. Tak gitu?

P.S: Ada kereta? Nak tinted kereta tapi takut mahal? MilkADeal membawakan diskaun tinted bersama Fujicool. Hanya RM228 (harga asal RM650). Klik sini untuk lebih info.

Written by AbangNara | May 24th, 2011

ain af8

Semalam masa syok-syok tengah membaringkan diri, tiba-tiba email Abang Nara diterjah oleh satu email yang bertajuk “Gambar BF/Scandal Ain AF8”. Menarik nie, kata hati Abang Nara. Abang Nara baca email tersebut dengan teliti. Ada beberapa informasi yang dilampirkan di email tersebut yang tak mampu Abang Nara taipkan di sini sebab tak tahu kebenarannya.

Apa pun, bak kata penghantar email tersebut, lelaki di atas katanya adalah kekasih ataupun skandal terbaru Ain AF8. Nak percaya atau pun tidak, terpulanglah kepada anda. Abang Nara pun tak berapa percaya sangat. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 23rd, 2011

ashraff muslimm

Selalu kalau anda tengok Ashraff Muslim mesti gambar dia kacak bergaya pakai baju cantik-cantik dan smart-smartkan? Kali ini Abang Nara tunjukkan khas kepada anda semua macam mana gaya Ashraff Muslim ketika bersantai. Tetap maintain handsome gitu. Mesti korang tengah cair kan?

Oh ye jangan buat spekulasi Ashraff dan tunangnya tidak pergi berdua ke Jakarta. Ada kaum keluarga mereka yang sama-sama turut serta ke sana. Apa diorang buat di Jakarta? Rahsianya hanya boleh diketahui di Facebook Orked Bridal.

Lagi beberapa keping gambar Ashraff Muslim dan tunangnya di Jakarta dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 23rd, 2011

hanis zalikha dan izara

Siapa Hanis Zalikha? Ish, ish, ish. Biar betik korang tak tahu. Hanis Zalikha merupakan seorang penulis blog yang femes amous dan namanya telah dicari lebih banyak daripada Siti Nurhaliza menerusi Google pada tahun 2010. Sememangnya Hanis masih muda remaja dan sesuai untuk dijadikan cover depan majalah Remaja.

Siapa Izara? Abang Nara tak tahu ejaan nama sebenarnya sama ada Izara ataupun Ixara. Tetapi Izara ialah naib juara pertandingan Dewi Remaja 2010. Dulu Abang Nara pernah kongsikan beberapa keping gambar Ixara untuk tatapan anda semua. Memang cantik orangnya kalau tak macam mana boleh dapat naib juara kan?

Apa tunggu lagi? Dapatkan majalah Remaja bulan ini untuk mengetahui rahsia 2 gadis yang masih single mingle ini. Mana tahu ada tips-tips untuk korang mengorat dia. Tak gitu?

Page 7 of 26« First...56789...20...Last »