Written by AbangNara | December 10th, 2010

filem ngankung

Hebat. Memang hebat. David Teo katanya telah menghantar sms kepada seorang pengarang Utusan yang memaklumkan filem Ngangkung hampir mencecah kutipan RM10 juta. Kalau betullah kutipan filem Ngangkung RM10 juta, ini adalah satu sejarah baru dalam dunia perfileman Malaysia. Tahniah kami ucapkan kepada David Teo dan mereka yang terlibat dalam pembuatan filem ini.

Bercakap mengenai David Teo, ada satu perkara yang menarik yang dikatakan olehnya baru-baru ini. Kata David Teo, cabaran paling besar bagi penerbit filem seperti dia ialah “godaan” daripada artis-artis (sudah tentu wanitalah) yang muda dan seksi-seksi yang sanggup melakukan apa saja untuk mendapatkan slot menjadi pelakon utama. Perghhhhhh. Apakah jenis godaannya? Itu kami tak dapat huraikan. Korang fikirlah sendiri.

Filem Ngangkung sudah cecah RM10 juta, apa cerita dengan filem 2 Alam? Rasa-rasa cecah RM1 juta tak? Hehehe.

Written by AbangNara | December 9th, 2010

scha al yahya

Lamanya tak bercerita tentang Scha Al Yahya. Bukan apa, semenjak ada awek baru bernama Lisa Surihani, bekas awek terpaksalah dilupakan. Hehehe. Gurauan semata-mata tue je. Jangan korang take serious pulak. Kami cuma setia pada si dia yang satu sahaja.

Sebenarnya kami jalan-jalan di Facebook Scha Al Yahya sebentar tadi dan tertengok gambar Scha memakai baju “Hanbok” ini. Untuk pengetahuan, Hanbok adalah baju tradisional orang Korea. Nampak comel dan macam sangat Korean apabila Scha pakai Hanbok. Cute sangat-sangat kan?

Oh ye sebelum terlupa, Awan Dania musim  ke 3 dah pun mula ditayangkan di Astro Ria setiap hari Isnin jam 9 malam. Yang bestnya season ini adalah penggambaran banyak dijalankan di luar negara. Kalau tak silap kami, lokasi luar negara untuk Awan Dania 3 ialah Korea dan Australia. Menarik kan?

So jangan lupa untuk terpacak depan TV setiap hari Isnin untuk terbang ke awan bersama Scha Al Yahya di Astro Ria.

Lagi gambar Scha Al Yahya memakai Hanbok dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar diambil dari Facebook Scha.

P.S: Alahai cutenya kucing 2 ekor nie

 
Written by AbangNara | December 9th, 2010

gambar farah af2 bertudung

Dulu kami pernah keluarkan gambar Farah AF2 bertudung tapi rasa tak puas menatap kemanisan wajah Farah. Memang bertambah cantik dan ayu sejak bertudung. Dan yang paling penting, Farah tak ada nak rasa disisihkan dalam industri seni sejak bertudung:-

[note]Saya rasa ‘ok’ dan tidak perlu bimbang setelah memakai tudung dalam industri seni ini. Setakat ini, saya rasa alhamdulillah, semuanya berjalan dengan mudah dan baik[/note]

gambar farah af2 bertudung

Kami suka dengan Farah AF2 ini sebab ayat-ayat yang keluar daripada mulutnya memang sangat-sangat mantap. Ini baru kata orang beauty with brain. Tak ada la nak cakap mengarut tak tentu pasal. Cuba korang baca apa si Farah nie cakap:-

[note]Saya tahu, apabila bertudung saya perlu menjaga imej dengan baik. Jadi, saya perlu memikirkan batasan dalam berpakaian. Saya rasa tiada masalah kerana sebelum ini saya tidak pernah memakai pakaian seksi dan terdedah.[/note]

Kepada Farah, kami respek dan kagum dengan anda. Teruskan usaha anda. Dan jangan risau sebab peminat Malaysia semuanya dah pandai-pandai dan bijak belaka. Tak perlu nak seksi-seksi untuk jadi popular. Tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi. Sumber Mstar.

P.S: Bila Lamborghini eksiden

ButikNara ada banyak koleksi tudung/selendang terbaru~

Written by AbangNara | December 8th, 2010

gambar ixara naib juara dewi remaja 2010

Pergh. Serious cantik gambar Ixara, Naib Juara Dewi Remaja 2010 nie. Boleh fight dengan Neelofa, Juara Dewi Remaja 2010. Katanya Ixara nie ada darah kacukan Pakistan. Itu yang lain sikit bentuk muka dia.

Lagi gambar Ixara, naib juara Dewi Remaja 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Page 20 of 27« First...10...1819202122...Last »