Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Zizan Razak Bakal Berkahwin, Beri ‘Hint’ Peminat Kenal Calon Isterinya Itu

Sering dihimpit gosip percintaan, selebriti Zizan Razak bagaimanapun sehingga kini masih belum mempunyai teman istimewa. Berjaya dalam kariernya, ramai juga peminat tertanya bila agaknya Zizan ingin mendirikan rumah tangga.

Advertisement

Sebut soal kahwin, saya memang berniat untuk berkahwin dalam tempoh terdekat, bukan tahun ini mungkin tahun hadapan. Segalanya masih dalam perancangan. Saya tak mahulah nak kahwin sekadar nak kahwin, tetapi saya mahu hidup bahagia.  Jadi, saya harus pilih yang terbaik.

Zizan akui beliau sebenarnya sudah mempunyai calon isteri tetapi tidak mahu mendedahkan identiti wanita tersebut. Bagaimanapun, Zizan seakan memberikan bayangan bahawa orang ramai mungkin tahu ataupun mengenali calon isterinya itu.

Sudah tentu dia perempuan. Buat masa ini lebih baik saya rahsiakan, kami masih dalam proses berkenalan. Saya tahu anda pun sudah tahu cuma saya takkan sebut. Dia perlu sesuai dengan hidup saya dan memahami satu sama lain, bukan sekadar tidur bangun bersama.

Wah, siapa agaknya wanita bertuah yang bakal disunting sebagai isteri Zizan? Mungkinkah beliau dikalangan artis terkenal yang sememangnya sedang rapat dan dikaitkan dengan pelawak itu sekarang? Ehem..

Sumber Berita : Astro Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 Comments

  1. mim's

    June 7, 2018 at 12:47 pm

    tukar – berganti – bahagia tp xjgk kawin2…setiap tahun bahagia dn bergaanti psgn tp at the end tetap jgk single..huuuuhu

    • minah

      June 7, 2018 at 4:19 pm

      jodoh rahsia Allah…kawanlah dengan 100 orang pun..kalau dah bukan jodoh nak kawin camna?

  2. bibik_cun

    June 7, 2018 at 10:18 am

    Zizan ngn Emma Maembong same je.. tukar silih berganti.. tp xkawin2.. BLURRHHHH

  3. Anonymous

    June 7, 2018 at 10:05 am

    serius ah MF?? dah habis pikir ke MF oii.. aku plak yg x konfiden dgn ZR ni.

  4. Anonymous

    June 7, 2018 at 9:17 am

    semakin kurang ajar org zmn sekarang, letak hanjing lagi dlm troli shoping kt Pahang.
    ..semakin naik tanduk non muslim ni…

    • vin

      June 7, 2018 at 9:23 am

      kenapa perlu di marahi. kita semua malaysian. respect each other

    • Anonymous

      June 7, 2018 at 10:11 am

      mestilah mrh..itu bukan kucing

    • vin

      June 7, 2018 at 10:27 am

      kenapa kucing dibenarkan pula. kalau u tak suka anjing, jangan nak susahkan rakyat yang suka anjing. Malaysia baru tidak perlu rakyat rasis macam kamu.

    • Anonymous

      June 7, 2018 at 10:38 am

      kucing semua kaum boleh bela..semua kaum ok.
      Yg suka hanjing, sukalah, tiada halangan utk kamu buat ape shj kepada binatang tu..
      kamu suka, ada yg geli.
      tapi kenapa perlu masuk ke dlm troli shoping…cuba jwbkan…supermarket tu bukan utk non muslim je ye…utk semua kaum.

    • vin

      June 7, 2018 at 10:52 am

      troli itu boleh samak, tak ada masalah. tak perlu rasis dalam hal ini.

    • Anonymous

      June 7, 2018 at 11:03 am

      ini bkn rasis.
      sebelum sakit lebih baik berhati-hati dlm pemakanan.
      fhmkn..kalau dh sakit baru beringat..buat hape.

      kamu yg sebut rasis..bukan saya.
      saya sebut supaya hormatlah bangsa lain.

      ( Dah sakit baru terhegeh2 cri doktor dn mkn ubat)
      (MENCEGAH LEBIH BAIK DRI MENGUBAT)

    • Anonymous

      June 7, 2018 at 11:05 am

      TAK TERSAMAK KALAU SEMUA BUAT…

      INI KALAU JE YE..
      NK PAKAI TROLI PUN DH X ADA…ASIK2 BERBARIS2 TROLI TU HENDAK DI SAMAK.

    • Anonymous

      June 7, 2018 at 10:17 am

      semua binatang x di benarkn ada dlm troli soping..termasuk semut, lipas, cicak..fhmke..apatah lagi yg sensitif pada umat islam.
      Kita malaysiankn..kenalh hormat sesama bangsa

    • Anonymous

      June 7, 2018 at 12:10 pm

      buatlah laporan polis, sesiapapun boleh tulis apa2 kat blog sini, bukti gambar / video mana ?

    • Anonymous

      June 7, 2018 at 1:58 pm

      Klik saja..TF Value Mart di Bentong..1 hari lepas.

    • Anonymous

      June 7, 2018 at 1:59 pm

      klik saje ..TF Value Mart di Bentong..1 hari lepas

    • Annon

      June 7, 2018 at 11:02 pm

      Boikot ramai2 kedai ni. Mesti tuan kedai akan buat something to make sure xde jd lg camtu

    • Anonymous

      June 8, 2018 at 11:03 am

      Tuan kedai x salah..yg salah mangkuk hayun yg bodoh tu..yg sengaja cri pasl

    • Anonymous

      June 8, 2018 at 9:42 am

      letak anjing je, relax laaaaa…bkn ko pegang anjing tu, ingat anjing boleh dipegang jika kering, lain la die letak haiwan khinzir dalam tu..

  5. Anonymous

    June 7, 2018 at 9:06 am

    Bertuah ke jika dpt zizan

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama