Written by Bella | December 1st, 2018

Bukan kali pertama membongkar rahsia tentang artis, kali ini Zarina Anjoulie sekali lagi muncul dengan berita panas tentang punca perceraian pelakon Natasha Hudson bersama Carleed Khaza beberapa bulan lalu.

Zarina menerusi akaun Instagramnya mendakwa Natasha sebenarnya curang dengan bekas suaminya. Lebih mengejutkan, beliau sudah pun bertemu pengganti dan bakal berkahwin dalam masa terdekat.

Kenyataan Zarina itu mendapat perhatian ramai dan sekaligus mencetuskan pelbagai spekulasi. Ramai juga yang tertanya adakah berita ini benar?

Kami pun agak terkejut dengan pembongkaran Zarina ini, nampaknya beliau memang bengang dengan Natasha. Entah apa yang terjadi sedangkan mereka berdua sebelum ini berkawan baik. Apa-apa pun kita tunggu penjelasan lanjut daripada Natasha nanti.

43 responses to Zarina Anjoulie Dedah Natasha Hudson Curang Dengan Bekas Suami?

  1. Arrrrrrhhhhggg says:

    Apa pulak citer kali ni?

    Wahai ZA, saye paham sakit hati bile dikhianati, tapi simpanlah aib orang, x baik sebarkan.

    52

    0
    • Jarinabongok says:

      Kan! Takde beza ZA dgn FL. Mengata FL itu ini. Dia pun sama teruk. Dah kena block tu terima je lah. Ni siap bongkar kisah rumahtangga org. Tu dosa NLH dgn bekas suami & Allah. Entah2 bekas suami dah maafkan. Kau pulak over! Suka panaskan keadaan. Ke kau pun nak si Nash tu? Nampak sgt sakit hati. Selesaikan lah antara korang je. Takyah buka cerita lain. Nampak sgt kau nak tunjukkan siapa NLH yg sebenar. Bongok.

      41

      1
      • Anonymous says:

        Entahnya! Aku hrp kwn2 yg masih berkawan dgn Zarina ni walk away je. Bahaya ada kwn mcm ni. Time marah habis dia bongkar rahsia kita. Mcm lah dia tu angel sgt. Pakai tudung je br tp dah ajet bagus. Tudung tu pun setakat belit je.

        42

        1
    • Jarinabongok says:

      Ex husband diam je tutup aib NLH. Dia pulak sebok buka aib org gara2 kena block. Biyol.

      34

      0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      betol tu ..lov zarina anjoulie..

      0

      4
  2. Shut says:

    Damn… Rasa nak ***** jer… Dah apahal nak meroyan sebab kena block…

    8

    0
    • Anonymous says:

      Aku ada member ni darah dkk ni memang panas baran suka gaduh dengan orang aja kerjanya. Tapi member aku ni badan besau. Mana2 pergi mesti gaduh dengan orang, yg hairan laki dia dengar aja cakap dia walaupun dia kutuk maki mak pak mertua laki dia ikut aja ni. Aku yg member pun geram tengok mulut dia. Org dkk ni selalunya kalau perempuan mesti dia ngaku ada mixed blood om putih padahal sah muka keling.

      11

      4
  3. ridiculous says:

    betina ni mcm bdk kecik.. setkt kena blocked pun x dpt nak move on sampai buka aib org… bangga sgt ke tau banyak kisah hidup dgn rmhtangga org… hidup kau yg porak peranda dulu sekarang kau nak buka cerita org pulak..
    actually zarina, you are the REAL PIECE OF SHIT!!! campak je tudung tu kalau perangai msh sama mcm dlu

    31

    0
    • mak sedara kau says:

      sokong..dye lupa dulu dye pnh bf esap tetek… lupa pnh tlbt dgn dadah…lupa pnh rembat laki org..lupa ke ex laki pnh ckp zarina ni mak ayam.. NLH tu da brbh jauh d ZA..aku x cye kt ko ZA

      10

      0
      • Anonymous says:

        Bukan ex laki. dorg xkawen pun. dorg bersekedudukan je. so dia ni mmg taik dari taik.

        15

        0
        • brubru says:

          yes this is true, i dari brunei and they were never married. lapas sama ex nya si idham sama kawan si idham ya lagi si pg azlan mengikis dangan.. cheap girl like her can never grow into something else.. gali ku meliat ignya tunjuk alim apa tapi menyasau jua masih.. mihir ko dang anju. bebau usul mu

          15

          0
        • Pohdah says:

          Tuu dia Anjoli…..kau bukak aib orang, segala aib kau terbuka satu persatu!!!! Hodoh & bodoh!!!!!!!

          12

          0
        • OrangBrunei says:

          Correct. I’m also from Brunei. They were never married. haha and also if she was married then, would she be “nusyuz” too cos she dated her ex’s Friend shortly after the “break up” #hypocrit – you think only fathia latif and Natasha Hudson Yang kena cyber bully by her? Think again. She claimed she reported on her mum and Sister to the police. She’s a psycho. Ps. Awu Macam berbau banar usulnya.

          16

          0
      • ridiculous says:

        aku naik menyampah dgn dia ni… sana sini jaja cerita dlm kain org sdgkan kain dia koyak rabak…bila org silap sikit je terus meroyan cerita keburukan org,konon nya supaya org jgn main2 dgn dia.. WTF betol!!!!

        10

        0
  4. ReferingYouToPSYteamSoon says:

    Saiko? She said NH is psycho just because NH blocked her on ig/fb? Dayyyyyuuum ghuuurrrl~. You’re more psycho! What’s the big deal when someone blocked you on their social media? They dont owe you living! Well, unless you expect them to pay your expenses then yes, you should make a big huuuuhaaaahaaaa abt it. She blocked you? So? Move on! You’re acting like you’re 13! Balik sekolah, tak complaint kat mak, tapi tulis kat diary, “dear diary, i found out that Natasha blocked me from FB and IG. Im so sad. Why she do that? What did i do? ????”. Come on! Stop being so childish. You’re such a pussyyyyyy babe!

    24

    0
  5. Anonymous says:

    Orang block kau sebab tahu mulut kau macam mana, like longkang. Suka stalk kehidupan org, lepas tu buka aib org.diorg pun takut2 nak rapat or berkawN dgn kau. Bila hati penuh dengan rasa dengki, mcm tu lah.

    20

    0
  6. Anonymous says:

    Tak de gosip best ke BN???
    Zarina Anjoulie is so sendu, so yesterday.
    Kau dah tau dia mereng kau up lagi cerita pasal dia. Adoi ai. Frer Publicity for her.

    Boleh tak x yah up pasal ZA and sapa pelakon lelaki yg makan banana atas kubur bapa dia tu?
    Serius ZA buka aib orang.

    Beautifulnara pun buka aib org sampai semalaysia seantero dunia tahu. Facepalm.

    As long as si Za and NLH bukan dalam position Rosmah Mansor atau Jho Lo atau mengganggu ketenteraman awam- ignore pls.

    13

    0
  7. Anonymous says:

    Who is Nash btw?

    11

    1
  8. Anonymous says:

    this girl is the problem. why does she always bitching and meddling into someone else’s private matters…? anyone around her should just walk away.

    9

    0
  9. Hanna says:

    Wow… Untungnye sapa dapat kawan macam anjalina ni ……just wow …

    ****Toxic people******

    6

    0
  10. Anonymous says:

    haha org tu blocked ko sbb malas nak layan prangai ko yg psycho tu agaknye suke stalk n maki2 orang, suke hati die lah nak kawen kali ke 4 ke ape ke, dosa die dgn ex husband die biar lah die yg tanggung kalau btol die penipu pon, ko sape nak aib kan org mcm tu skali? kalau bajet sangat nak selamatkan kawan ko dr jd mangsan sekalipon bukan hak ko nak tentukan, kalau kwn ko dah suka biarkan aje lah nanti natijahnye biar die yg rase.

    11

    0
  11. Misiam says:

    Anjolik mulut PUk* , satu hari tak takut herot mulut kau ke, dia tak laku kahwin tu yg sibuk meroyan kena block

    6

    0
  12. Kiki lala says:

    Ini baru attention seeker

    6

    0
  13. ridiculous says:

    aku naik menyampah dgn dia ni… sana sini jaja cerita dlm kain org sdgkan kain dia koyak rabak…bila org silap sikit je terus meroyan cerita keburukan org,konon nya supaya org jgn main2 dgn dia.. WTF betol!!!!

    6

    0
  14. Bukan Fan ZA says:

    sudaaaa la korang yang poyo pura pura alim masuk website GOSSIP pastu kutuk orang pasal buka aib. Oxymoron betul. BN ni website artis, bukan Berita Harian, sudah tentu la hampir semua post dia pasal kesah sensasi, kalau cerita tak sensasi ada ke berjuta juta orang baca Nara refresh page dia 2 kali sehari.

    Kalau kau tak nak tengok aib orang, pegi la website yang lebih afdal. Takde orang pon yang paksa kau masuk website ni. Moral polis yang bodoh tak bertempat.

    Aku bukan fan ZA atau mamat yg makan pisang tu. Actually takde sorang pon retis mesia yang patut di hormati atau di sanjungi, kecuali ahli group Raihan .

    8

    3
  15. HusnaJBC says:

    Smua yg ku nk komen dah ade.. 1word 4 ZA.. U r loserrr girl..

    5

    0
  16. Unknown says:

    Tak baik membuka aib org ni apa lagi tempat umum… Hidup kita ni umpama roda takut nnti aibkan pula yang kena buka…

    1

    0
  17. anon says:

    sy tak bace cite, sy bace komen2

    2

    0
  18. Herrtt says:

    Dangerous woman

    3

    0
  19. aku sebatang kara says:

    NH ni mmg fraud pun..kaki kencing???..ok la kena buku ngan ruas

    1

    1
  20. Anneee says:

    Boleh blah ZA…..bosan dgn cerita pempuan meroyan ni

    3

    0
  21. Anonymous says:

    Berkawan dgn orang macam ni kena hati2 bahaya menjauh ?

    4

    0
  22. joy yah says:

    sapa2 nak buat kawan spesis camni hati2 la ye…klo bkawan pun jgn la citer peribadi kat dia…klo dh bergadubh habis dia kasi aib…yg nak buat dia ni bini plak korg pikir la ribu kali…

    5

    0
  23. Bawang says:

    Ko tu pn pkai tdung mcm xpkai tdung. Pakai pn sbb nk femes. Nmpk sgt bkn iklas brubah pn. Pkai tdung tp bla msuk club bka tudung. Apa jadah ko dgn brtindik bagai. Klau btol2 brubah bkn mulut mcm haram ko ni.

    1

    0
  24. CariGosip says:

    baru la tau “Nash” tu laki baru Natasha yg ke4

    2

    0

Leave a Comment

Optional