Written by serenity | September 11th, 2018

Kisah Zarina Anjoulie masuk kelab berpakaian seksi dengan pinggang dipaut oleh Ismail Izzani belum reda tetapi nampaknya ada kisah terbaru membabitkan Zarina dan kawan baiknya, Fatiya Latiff.

Terbaru, melalui Instagram Story, seorang pengguna Instagram mendakwa Zarina dan Fatiya telah mencari gaduh dalam keadaan ‘mabuk teruk’ dengannya dan kawannya di sebuah kelab. Dia turut mendakwa Fathia telah mengangkat baju dan menunjukkan payudara dalam kejadian itu.

Gadis itu menulis:

Gadis itu juga mendakwa Fatiya dan Zarina meludah dia dan rakannya, serta bergaduh seperti budak baru hendak matang. Dia juga menganggap mereka seperti ‘minah rempit’ walaupun masing-masing sudah berusia lebih 30-an.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.



Netizen berkata, peminat tidak perlu terkejut wanita bertudung berperangai sebegitu.


Malah Fatiya pernah menulis di Twitter bahawa tudung tidak kena-mengena dengan peribadi seseorang.

Setakat ini Zarina dan Fathia tidak memberi komen mengenai kejadian ini di mana-mana laman sosial mereka biarpun ia semakin hangat diperkatakan. Kesahihan dakwaan Eka Zahidin bagaimanapun tidak dapat dipastikan. – beautifulnara.com

Sumber: Bella Jamil

76 responses to Zarina Anjoulie Dan Fathia Latiff ‘Mabuk Teruk’, Cari Gaduh Seperti Minah Rempit?

  1. Anonymous says:

    Bitch is always a bitch.
    The end.

    71

    0
  2. KakKiah says:

    Alahai budak ni pun satu. Punya la nak tunjukkan the so-called “kebenaran” sampai ko pun aibkan diri ko jugak gi club bagai. Aku tak kata diorang ni betul dan tak salah…but it is a club !! Fights happen and kebetulan yang gaduh minah 2 ekor ni plak. Jadik citer la. Cer orang lain kan. Hmmmm

    50

    3
    • Corse 848 says:

      Dia kata org cheap.. Dah kau pun dok club.. Kau pun sama mcm diaorg.. Cheap jugak.. Phuiiii Satu kali betina2 kaki club..

      47

      1
      • Anonymous says:

        Bkn org pergi club tu cheap tp org yg cari gaduh cara x matang itu yg cheap. Kwn2 aku ramai pegi club tp bkn minum arak ke apa. setakat nak dgr muzik (sumpah aku x paham) & borak dgn kwn2 lain je.

        32

        4
        • Kaki club says:

          Hahaha..ko pecaye kwn ko tak mabuk?layan muzik je?mabokkk.eh kalau kwn ko tu baik sgt,apa kejadah dia buat kt tempat syaitan tu ah??

          27

          5
        • ahaaaa says:

          Ada jer yg masuk club tp tak minum, maybe ang kena banyak bergaul lg.

          58

          0
        • Anonymous says:

          otak ko g club tuk sembang2 je….dh tentu club tu tempat haram..akai xde ke nk sembang kat tempat maksiat…klu setakat nk sembang2, lepak2 baik ko g lepak kat warung tepi jln xpun g mamak…klu nk dgr musik g cafe y ade live band…bnde simple camtu pn x blh nk pikir…matlamat x menghalalkan cara mak cik..ape2 pun alasan ko club malam mmg tempat maksiat dan x seharusnya org islam masuk..klu dh masuk dlm tu even ko x minum blh mendatangkan fitnah…”jauhkan diri kamu dr tempat y boleh mendatangkan fitnah”…lantak ko laa nk ckp aku x reti bersosial ke ape ke…y pntg otak ko masih jumud lg xtau hukum..biar x reti bersosial drpd jahil pasal agama…sori laa kebanyakan y masuk club mlm ni betina2 pun pkai baju cam pelacur…so camne nk berpikir positif…

          28

          1
        • Anonymous says:

          ade je pegi club tak mnum arak.. tengok2 orang nari2 hahah.. jgn cepat judge sangat sis

          9

          4
        • One says:

          Dulu sebelum kawin .kerap gak aku g club Tp takda la minum Arak Saje lepak2 tgk pemadangan syaitan cuci Mata borak2 …

          2

          1
      • Alloya says:

        Pompuan kalau dh masuk kelab malam tu namanya jadi betina..tmpt tu dh mmg tmpt hiburan maksiat..cer ckp ngan nenek2 kat kg2 perkataan kelab malam dia org dh prejudice..Kita org melayu Islam pulak tu..cer fikir sikit..

        7

        2
    • tanye jerr says:

      budak ni 2 x5 gak. kata dulang paku serpih, g la usha ig memasing. okla tue buku temu ruas. fight! fight!

      7

      0
      • Anyone says:

        Sy pun dulu selalu pegi club dgr music. Stress keje je rasa nk dgr music yg kuat2. Tapi x pernah minum air kencing syaitan. Biasa fruit juice atau coke. Tapi skrg dh berhijrah sy pun pelik knp sy selalu pegi club dulu. Sbb hati sy lebih tenang bila berzikir selalu ke rumah Allah. Pegi ke majlis ilmu. Lagu pun dh jarang dgr . klau dulu selalu lepak waktu malam sbb pagi smpi ptg selalu busy keje. Skrg klau boleh sblm maghrib nk duduk Rumah. Dulu keluar pakai sleeveless je. Bila fikir balik pelik pulak x sejuk ke sbb skrg keluar malam pakai tudung lengan panjang pun masih sejuk huhu. Alhamdulillah dh 2 tahun berhijrah masih x rasa teringin ke tmpt2 mcm tu lagi. Doakan sy istiqamah. Sy doakan juga pada kalian yg masih tercari2 kehidupan sebenar kembali ke jalan yg diredhai Allah. Allah sentiasa menerima taubat hamba2 yg ingin berubah. Sesungguhnya Allah tu maha pengampun lagi mengasihani.

        12

        0
      • Anyone says:

        Sblm ni sy selalu ke club dgr music/live band. Sbb dari zmn sekolah dh biasa dgr lagu kuat2 klau stress tapi x pernah minum air kencing syaitan. Biasa fruit juice atau coke. Kdg2 suka tgk gelagat org .. Dulu asal tension je rasa nk dgr lagu kuat2 .. Tapi lepas berhijrah lebih kurang 2 tahun lepas. Byk ingat Allah, berzikir , bykkan solat jemaah di rumah Allah, pegi ke majlis ilmu. Alhamdulillah hati lebih tenang berbanding music yg kuat2 tu. Lagu pun dh jarang dgr.. Dulu pun biasa keluar mlm sbb biasa keje dr pagi smpi ptg hari sabtu ahad. Isnin hgga Jumaat kdg2 smpi mlm. Skrg rs nk keluar mlm paling malas. Klau boleh sblm maghrib mesti Ada Kat Rumah. Klau dulu sleeveless jee.. Skrg bila dh pakai baju lengan panjang bertudung pun rasa sejuk Sgt . pelik mcm mana sy dulu boleh pakai baju x cukup Kain. Malu dgn diri sendiri huhu.. Alhamdulillah jugak setakat ni sy masih x terasa nk pegi club lagi. Doakan sy istiqamah ye. Sy juga mendoakan kalian yg masih tercari2 hala tuju hidup supaya diberi Hidayah Allah kembali ke jln sebenar yg diredhai Allah. Sesungguhnya Allah tu penerima taubat. Allah tu Sgt kasih pada hamba hambanya yg ingin bertaubat . insyaAllah.

        3

        0
  3. Anonymous says:

    Dh boleh tanggal tudung dh. Jangan cemarkan lagi maruah muslimah weh. Malu nye.

    27

    0
  4. Mensbrief says:

    sama sama mabuk la tu…kalau tak takkan nak malukan diri sendiri..

    12

    1
  5. Duh says:

    Buat posing lain boleh tak. I have seen enough of your lubang hidung.

    59

    0
  6. Anonymous says:

    yucks kat semua malays yg gi club dan mabuk. hidup korang teruk sangat ke smpai kena mabuk?

    42

    0
  7. Markonah says:

    Yg menulis pun 2×5. Kaki clubing jgk

    28

    0
    • French says:

      Argument here is about how cheap their fight was. Not about the topics of they’re in the club. My goodness! Cant anyone stick to the point at hand? Dumb asses mindset over at this page.. bodoh nya..

      8

      1
  8. MissyOnion says:

    Gila aah si anju ni..merepek siot! Kata haritu gambar pi club baju nipis is gambar lama..pi mampos lah! Kat ig bukan main nak bash orang..yg ig followers die pon kiss ass sokong apa saja pompuan ni ckp..puji si anju ni tak hipokrit lah berani lah apa lah…seriously gurllllll get a life and stay humble sudeyyyy

    28

    0
    • dont mess says:

      aku percaya cerita ni sahih sbb aku ada tgk fatiya ngan anju live kat ig. Fatiya cakap semalam dia gadoh teruk kat club and dia ckp balik hotel dia muntah..mata rabak..so aku percaya mmg dia gado

      17

      0
  9. Upuonline says:

    Macam2 cerita yg mana sahih entah

    2

    0
  10. Anonymous says:

    What are the chances that these two are couple? Rapat semacam. Tak macam sister love ala ala bff. Wait in few months these two will fight. Im very sure these two are together. The point of wearing tudung and pretend to be all baik but infact perangai macam stripper? Pelacur pon lagi baik perangai might as well be one.

    37

    0
  11. Farmata says:

    Serai betul dua orang tuu !!! :-/

    0

    0
  12. anonymous says:

    fitnah to berdosa besar

    1

    1
  13. Bawang putih says:

    Salah bawak….
    On designer drugs….
    Sayang sekali….
    Moga ada kesempatan…..
    Islam is the way of life….

    7

    0
  14. Anonymous says:

    FATIYAH THE REAL :”AWEK DARI NERAKA” YANG AIMAN HAKIM PUTUSKAN. NASIB BAIK TAK SEMPAT JADI WIFE, KALAU TAK JADI PULAK ” ISTERI DARI NERAKA”…… LOLS :D

    17

    0
  15. Anonymous says:

    kesian tul ngan mak ayah 2 retis ni…ape la rasenye perasaan dieorg sekarang ni kan…ya allah, jauhkan lah anak2 ku kite dari perangai mcm 2 retis ni…amin

    12

    0
  16. Minah membawang says:

    Ko g clubbing di awal bulan muharam?minah 2ekor ni mmg da xtau malu laa..yg dok bukak pekung 2ekor ni pn sme jgk xtau malu ke cte g clubbing ms cuti awl muharam?tguk kencing setan bgai..ishh,i think all media shud stop all stories related to these 2 bitch..makin melampau n 1 lg dorg xde pape produk utk dipromote so better xyh amk lg cte dorg..cte murahan cmni biar followers dorg je tgk kt ig

    12

    0
  17. Anonymous says:

    Ekaaazahidin ko bkn sesiapa. Ko pun minah rempit kaki clubing.
    Entah2 lgi teuk dri FL dan ZA…lpas mcm2 kt disko tu…pasti mnuju ke katil.
    Biarpun ko sudh nmpk prbuatan FL..jgn lh smpi 100% citerkn kt org.

    2

    5
  18. Anonymous says:

    Inilah pompuan2 mix. Rupa ada sikit..tpi perangai mmg lebih teruk dri org non muslim.
    Org non muslimpun tahu di mana btasnya.

    4

    3
  19. faraj says:

    Nanti mereka Terjun KLCC ler tu…mungkin minggu depan kot….kikiki

    0

    1
  20. Kesian says:

    Sedang bangsa lain seperti henry cari nama ke international harumkn malaysia, artis melayu islam harumkn nama buat keje2 gini. Hancuss industry. Makin boring.

    9

    0
  21. miss A says:

    memang orang melayu / islam sekarang minum arak ke? jauhkan ya Allah dari keturunanku~

    4

    0
  22. Anonymous says:

    Wahai muslim jauhkanlah diri dari tempat maksiat a.k.a club

    Nauzubillahminzalik

    2

    0
  23. lala says:

    sayang 2-2 lawa, jgn salahkan netizen atas kesilapan yg dibuat.
    peluang diberi tp disia-siakan. cukuplah dgn ape yg berlaku, jaga perasaan ibu bapa dan keluarga. mungkin netizen ni jahat mengata, tp buatlah terbaik utk keluarga.

    0

    1
  24. Anonymous says:

    nampak sangat cerita ni direka..haha aku tahu dorang perangai tak semengah..tapi nampak rekaan..better try again jadi troopers hahah..

    1

    8
  25. mak cute says:

    maka berakhir la & pupus la 2 bitch ni dari industri seni…jgn hrp la ada pgarah nak amik korg berlakon pasni…

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Tu sebab bwh mata fatiya latiff tu hitam! Bergonjeng ke night club bukan sebab keturunan arab! Hahahahahaha lawak bodoh siot jawapan dia knp bwh mata dia hitam
    Bangang!

    6

    1
  27. Hgg says:

    Camne la anak zarina ni mak dia cmni… risau lak

    2

    0
  28. Anonymous says:

    Kepada kaum Adam diluar sana moga ada belas kasihan utk jadikn isteri utkselamatkn dua org pompuan ni dari terus hanyut didunia khayalan dunia mereka..mmg kasihan..

    4

    0
  29. Anonymous says:

    alah yang tukang komplen ni pun sama..si eka ni..
    ko pun melayu sucks yg gi clubbing…
    cuba ko mabuk ko buat tak cam tia ty buat..
    tindik idung mc lembu…hahha
    elok kau ni ku panggil lembu je

    suluh diri tu dlu eka sebelom nak kondem org lain..
    ko bukan bagus mana pun.
    muka pun muka pecah.

    2

    0
  30. Kakfake says:

    Xda ke Artis yg so called berhijrah ceramah Sana sini Cuba tarik fatiya ni..Cuba kawan cuba tarbiyah, Makin teruk dia ni . Lagi2 kawan dgn anju .Kalau nak buka tudung Tu buka je lah jadi MCM uqasha Tu. Dari pakai tudung tp buat Lagi benda merapu Lagi memalukan.

    1

    0
  31. Drug mafia says:

    Alahai… Korang terkejut ke.. Dua ekor ni kena test dadah.. Si zarina.. Kejap2 pegang hidung. Baru snort kokain ke?? Jgn lah netizen jadi bodoh… Ramai artis2 skrg amik kokain ya… Bukan ice/syabu sgt lg… Ganja toksah citer la.
    Kalau aku sebut nama sekor2… Mmg korang terkejut beruk terus terkencet. Ada tu yg mak org.. Kat ig bukan main mcm ibu mithali…tp malam.. Sakan kt club and amik kokain…
    Sume fake. Samada aib diorang ni Allah buka atau Allah tutup. Mcm uqasha la contohnya. Si zarina ni, aku percaya dia dah standby byk gambar2, citer2 artis or mungkin rahsia2 fatiya utk dia guna kan bila gaduh nnt… Just wait and see guys… Aib bekas suami sendiri galak dia bgtau satu dunia, apa lagi aib org2 sekeliling dia. Mmg aku tunggu je aib si dua ekor minah rempit ni Allah buka. Tak lama rupanya.. Lepas ni tunggu org up gambar or video diorang je masa tu baru ko akan tengok muka zarina mcm kerang busuk.

    3

    0
  32. Ikhlas Kasih says:

    Fathia, jgn mix2 dgn kawan2 yg macam ni dah.. Jgn pergi jauh musnahkan nama baik sendiri dan keluarga.. Kembali ke jalan yg lurus, pilih kawan yg dpt membimbing fathia kearah kebaikan.. Kembalilah ke diri Fathia yg dulu, insyaa Allah, mudah2an masyarakat tidak terus menerus menghukum Fathia.. Tukarlah, pilih kawan yg punya sifat dan sikap yg baik2.. Sayangilah diri Fathia..Allah sayangkan Fathia.. Ibu dan ayah sayangkan Fathia.. U dont need that kind of friend, syg..

    4

    0
  33. Anon says:

    Astaghfirullah, what happen to you Fatiya? We miss the old you.

    0

    0
  34. benci bohsia says:

    semuanya bitches.. haha sama la korang sampah.. betine kaki club lebih kurang mcm pelacur jerr

    1

    0
  35. anjing bohsia says:

    ini lah jadi nya bila bohsia sudah tidak laku.
    no more income..
    club duit..dadah duit…arak duit..

    macam anjing!

    1

    0
  36. Drug mafia says:

    So far Allah nk tutup lg aib artis ni. Sbb hati i tak rasa nak reveal nama dia kt sini… Boleh je kot i taip nama dia. Tp Takpe lah. Biar ia terbuka sendiri dgn izinNya..

    0

    1
  37. Noname says:

    Oo fathiya (jawi)..susah payah si remy (rumi) nk betulkn kau tapi x berhasil juga..
    Cari kwn yg ok..jauh dari clubbing2 ni…rupa ada..bakat besar…nyanyi pn sedap….belum terlambat…buang la ego ..muda lagi..

    0

    0
  38. wekkkkkkk says:

    Riangkanlah ibubapa anda, bkn menderitakan mereka dgn perkara2 mcm ini.

    0

    0
  39. Ron95berapaskrg says:

    Mabuk arak san Miguel kot. Kena la bagi penjilat tegar arak free dah company kita punya kan kekeke

    0

    0
  40. Kiah Pekasam says:

    Ala yg tulis status tu pn 2x5x2. Xde beza.. Muka mcm rabak je.. Nk pcaya pn susah..kalau sbelah je yg bbunyi. Anyway pg la tgk ig dia ekaazahidin. Muka mcm pecah umah jgak.

    1

    0
  41. Alanice says:

    Relax la lopak pn launch tudung kt club ape ade hal pkai tdung g club

    0

    1
  42. Baca boleh percaya jangan. Itu lebih baik bro…kan jd fitnah tak ke naya

    1

    0
  43. Anonymous says:

    Kim Kardashian kaya antaranya sbb video seks. ..ini kafir lantaklah.(dlm channel “E” Astro ckp)
    Ke ko nk kaya cepat fatiya..ko islamkan.

    0

    0
  44. ali says:

    samalah..dulu follow anjoulie sebab igtkan die betul2 dah bertudung and insaf….ni dah makin orang cakap pasal die…makin menjadi2 pulak dia……..my fren saw her tak pakai tudung kat putrajaya….padahal masa tu die memang dah bertudung….how about that?

    umur dah senja…perangai macam ******…kalau anak kau jadi teruk, jgn salahkan dia..salahkan diri kau sndiri wahai anjoulie

    0

    0
  45. One says:

    Org mcm fatia n Jolie ni one day mesti bertemu Ruas punya yg tak mampu di tanggung, Sebab kerap sangat dah bermain dgn api… Nk tgk gak tahap angkuh macam mana

    0

    0

Leave a Comment

Optional