Written by Bella | September 17th, 2019

Meskipun sudah berhenti berlakon, pelakon Zarina Anjoulie aktif di media sosial dan begitu lantang bersuara. Ramai juga netizen yang dahulu mengecamnya merasa kagum pula dengan Zarina yang begitu berani memberikan pendapatnya tentang pelbagai isu.

zarina anjoulie

Bagaimanapun, nampaknya Zarina tidak boleh lekang dengan kontroversi. Terbaru, namanya sekali lagi hangat diperkatakan apabila  tersebar beberapa video memaparkan dirinya tidak bertudung dan berpakaian seksi sehingga mendedahkan buah dada.

zarina anjoulie buka tudung seksizarina anjoulie buka tudung seksizarina anjoulie buka tudung seksizarina anjoulie buka tudung seksi

Video tersebut sebenarnya di muat naik di Insta Story Zarina sebelum disebarkan di media sosial. Mengetahui kisah silam Zarina, rata-rata netizen tidak terkejut dengan tindakan melampaunya itu.

Zarina tak pernah nak berubah.

Pandai nasihat orang, cuba la nasihat

diri tu sendiri

zarina anjoulie tayang buah dadazarina anjoulie seksizarina anjouliezarina anjouliezarina anjoulie
Ada netizen yang melabelkan Zarina hipokrit. Imej bertudung tetapi perangai tidak pernah berubah.

Apa-apa pun, kita doakan yang baik-baik buat Zarina dan semoga satu hari nanti dia “tersedar” dan berubah menjadi seorang yang lebih baik.

27 responses to Zarina Anjoulie Buka Tudung, Pakai Seksi Tayang ‘Aset’

  1. Anonymous says:

    Bila part orang lain bukan main yg ni salah yg tu salah. semua je dia nak komen. bila part sendiri eh tak salah pulak tayang tu tayang ni. taknak pulak nasihat sendiri.

  2. a says:

    Boleh terus ke department neurologi dan psikologi HKL dah ni…

  3. gadinia says:

    Memalukan org KL lah dia ni! Yg buruk2 bagi kelantan je lah! jgn lah kite org KL ni buat hal! adui

  4. Anonymous says:

    gatai pookyyy

  5. Brunes says:

    bebau usul mu dang.. sadang tah bedadah eh hypocrite girl! wonder how you sleep at night with all the lies you have to keep up. bunyinya bejual cream pink kan puting, puting nya saja jua hitam bedaki.. ewwwww

  6. syaitoonnnn says:

    mcm ni yg jd idola ramai ni?tak hipokrit..kononnye laaa…semua dia ckp semua btepuk tgn ckp betol bla bla bla tu..yg salu maki pukimakpukimak semua tu yg korang sanjung sgt tu..diri sndr pon macam lahanat perangai..siap bangga lagi tjk kat org..xya sebok nak nasihat2 org..tu..tudung atas kepale tu..xya cover2 konon btudung..tetek pon ko tunjuk kat org..lagikn rambut nak tutup

  7. lalola says:

    bukak IG dia ramai penjilat. bila tegur, dia pi screenshot ig orang tu dimaki hamun. Tak kira laki ke perempuan.
    Yang aku tak boleh belah masa bulan puasa kau dah lah tak puasa selamba badak beli makanan dekat alamanda tu lepastu gi comolot dengan bf arab mana ntah.
    dah serupa pelacur bai perempuan ni.
    elok sikit lah kot exbff dia si tiya tu

  8. Anonymous says:

    malas nk layan geng sakit jiwa ni….mild depression ni.

  9. Anonymous says:

    waw mcm tmpat pusat pelacuran weh. tgh tuko bju. nk match kaler ape

  10. bawang bombay says:

    ni bukan betina lagi..ni dah tahap sundal dah ni…perangai busuk sebusuk mulut longkang dia yg selalu memaki hamun org

  11. bawang bombay says:

    woww..ni bukan betina..ni dah masuk kategoru sundal..perangai ancoli busuk sebusuk mulut longkang dia yg selalu memaki hamun org

  12. bonnie says:

    perasan tak dia nye gameplan..
    1) memula buat video lucah/bangang/gaduh dgn orang/etc
    2) pastu org start condemn dia
    3) dan2 lepas tu buat baik, ie. buat promo review murah, bagi kupon la.. so ada je la benda “baik” kononnya dia buat….
    4) repeat

  13. Wud wud wudd says:

    Ni perangai x padan dgn anak dah ade sorang. Bawak2la berubah dh ade anak buat care ade anak. Nk enjoy boleh je tp berpade2 la.

  14. minahkepochi says:

    kesian mak dia menanggung malu. nak terima job tv pun terpaksa cover segan kot bila ada anak macam ni huhuh

    • Mel says:

      mak dia pon sama..dulu pernah folo pastu unfolo sbb rs x sesuai ngan jiwa memaki carut bagai…mak anak dok diskas pasal rokok masatu aku tgk…ko ghase mak dia malu ke

    • Brunes says:

      same.. aku pernah follow, pas tu unfollow dah.. fikir dah taubat betul, rupanya hanya taubat nak attentionn. mak dia pun jual, jual apa? cuba tanya dia mak dia tauke besar jual apa.. i know bcs dia pernah stay brunei, kan brunei ni kecil. everyone knows the story about everyone. ini dia sendiri yang cerita hokey bukan rekacipta

  15. shah deraman says:

    dia ni sesuai dengan si caprice tuh..perangai 2-2 sama je..y sorg dok ckp org bkn main tp diri sndri pun kelaut..y sekor lg tu pun suke nk komen org..sndri buat video klip pun ade perempuan seksi pkai bikini…

  16. Anonymous says:

    busok la ko ni…

  17. Anonymous says:

    ini baru betul JANDA

  18. aih says:

    ingat puting pink… rupanya hitam Zarina ni..

  19. Bawang says:

    Biasalahcarikonekmanayangsakibakikalauorangyangdahmalasfikirsekstakdanakseksi2tayangorganmamaliadiakorangbolehbacakehahaha

  20. biarbetik says:

    Walaupun iman abang Nara tergugat masa ngok si Anjou ni at least la dia cover pics cikit kalau kat RK tu tak reti nak cover dah…Anjou2 dah jadi mak patutnya fikir dua tiga kali. Sayang rupa cantik bukan kata tak cantik. Kalau kau kawin Bung2 kaya mcm Zizie ada jugak asil hidup mewah ni mcm kegilaan tahap apa dah…hmmm OMG!

  21. korok says:

    dh mati jgn plak soh org lain or netizen2 ni report ig ko ye…ingat sikit klo Allah tu nak amik nyawa ko sepantas kilat…cm pompuan lorong

Tinggalkan Komen Anda Di Sini