Written by Bella | September 24th, 2018

Sejak beberapa bulan lalu, nama dua orang rakan baik Zarina Anjoulie dan Fathia Latiff sering sahaja mendapat perhatian ramai. Bukan kerana kontroversi semata-mata, duo ini juga sering memuat naik video membongkarkan pelbagai kisah tentang sikap artis termasuklah ahli politik berhidung belang yang ingin meniduri mereka.

Namun,entah apa yang berlaku antara dua sahabat ini sehingga Zarina tidak mahu lagi dikaitkan dengan Fathia. Menerusi Insta Stories, Zarina telah meluahkan perasaan beliau termasuk memberikan gambaran berlakunya pergelutan antara mereka sehingga mata Fathia lebam.

Bukan itu sahaja, Zarina turut meminta maaf kepada Aiman Hakim Ridza, Michael Ang dan Sharifah Sakinah kerana pernah seakan ‘bergaduh’ dengan mereka demi mempertahankan Fathia kerana kes menuntut hutang daripada Aiman.

Putus kawan ataupun tidak, yang pastinya kini hubungan mereka berdua agak dingin. Berkali-kali juga Zarina meminta netizen tidak lagi berbicara mengenai dirinya dan Fathia. Tidak mahu ambil pusing lagi katanya.

30 responses to Zarina Anjoulie Bergaduh Dengan Fathia Latiff, Sudah Putus Kawan?

  1. hjk says:

    bosan la tak abis2 isu due berok ni, tak berkembang langsung minda. takde topik lain dah ke dalam dunia ni?

    34

    0
    • Anonymous says:

      Walopon Fatiya ni berok, tp seberok-berok dia, dia x hentam kwn2 yg ajak dia Bigo live. Kalau betul dorang gaduh, Zarina patut diam je. Tak perlu nak canang acah baik sbb dia pon sama berok. Baguslah hilang 1 toxic people dlm hidup Fatiya. Tlg lah fatiya jadi normal blk. Ni doa bekas fan ko.

      44

      -1
  2. Anonymous says:

    Di Terengganu, berita smlm, seorg ibu tunggal MAHU CUBA menjadi pelacur. Beliau akan di sebat kata info media tersebut.

    Jadi kepada Fathia dn ZA, apakah “kisah” kamu berdua ini betul ada melanggan seseorg.

    Menteri yg hidung belang tu, tolong kasi viral muka dia, agar dpt disebat juga.

    11

    0
  3. ash says:

    walaupun BFF sampai comolot pun, kena hadkan pergaulan baru ikatan ‘sahabat’ tu kekal lama, kalau tak jd mcm ni la, rapa,t ketat, lekat pun putus
    saya doakan, Hopefully kedua2 nya dapat kawan yg boleh bawa ke arah lebih baik
    In Shaa Allah Aamiin

    8

    0
  4. lopes says:

    bodoh tu simpan sikit kak..jgn bagi kuar sume ..da tua karang nk guna da abis plak bodoh tu…

    6

    0
  5. unknown says:

    both of them r sick.. please kurung makhluk 2 org nih dlm rehab centre..

    15

    0
  6. mak el says:

    dua dua patut [email protected][email protected]@ tua tak dak akai!!! blah lahhhh 2 orang ni..nyampah aku!!

    3

    0
  7. Mizz_Mimi says:

    these 2 dirty girls need to just go away and shut the hell up… kdg2 aku kesian dgn 2-2 pompuan ni..ape je legacy yg mrk tinggalkan utk ank2..20 years from now, bila ank2 google nama mak masing2.. semua cerita2 tak elok.. tak de langsung yg baik..knp la tipis nau malu …SMH

    19

    0
  8. MinahKilang says:

    alahhh..gimmick je tu..saja nak mencapub 2 ekor ni..esok lusa comolot balik la..dorang ni kan sekufu

    5

    0
  9. Cik_Melah says:

    Adik aku kerja kat Royal Chulan cerita these 2 girls stay kat situ. Ada sekali tu diaorg bergaduh, lebam mata fathia kena tumbuk dgn minah julie ni. Pastu fathia keluar dari bilik pakai baju tido tak pakai tudung. Rambut warna kelabu. Padtu fathia ni mcm tgh high. Rosak-rosak…

    17

    0
  10. Anonymous says:

    Aku perhatikan dua org ni asal ambik gambar tengok guna hidung(hidung tinggi..so lubang hidung dia tu kira mata diaorg lh kn)..hhhaha

    6

    1
    • Anonymous says:

      korang ni tau tak kenapa dia gambar hidung kat atas? supaya mata dan eye ring dia tak nampak macam orang yang hisap dadah..

      5

      0
  11. anonymous says:

    I knew this would happen. Mmg pernah terpikir, dgn perangai masing-masing, tak gaduh ke satu hari nanti.

    Jolie kata nak get rid all of the toxic people in her life. Tapi dia pun toxic to other people.

    26

    0
  12. sue says:

    dua-dua pun ada kes2 yang tak berapa enak dibaca dan didengar. kesian tgk depa pun ada. jiwa tak tenteram. sorang dah mak org. tlglah jgn guna perkataan lucah dan sampai nk tumbuk org. nk marah, bertegas boleh. jgnlah sampai jatuhkan maruah sendiri. lagi sorang tak tentu arah hidup. hilang kerja, dicap masalah disiplin, & tak tau nak buat apa lagi dlm hidup. Rezeki ada di mana2, fathia. it depends on what kind of life you want for yourself and then work towards it. don’t stay in showbiz if you don’t want to. it’s fine. xde salah & jelik pun. buatlah kerja lain yg boleh mendatangkan faedah & kebahagiaan kat diri dan hidup you. pick a different career. didoakan agar both of you will find that inner peace and happiness.

    1

    0
  13. Anonymous says:

    k

    1

    1
  14. Anonymous says:

    tah tah propa je nnt tetiba baik bla bla bla.

    1

    0
  15. Anonymous says:

    ni la contoh teman sejati. masa high sama2, masa susah sendrik2

    5

    0
  16. Hanna says:

    Jolie kau pun toxic gak …sedar sedar lah …

    7

    0
  17. Anonymous says:

    Ala..ni macam sajat same sapi ari tu la gaduh pastu baik….sapi same gayboy die gaduh pastu baik…ifa same sheeda gaduh pon pastu baik….bodo je sume nih

    1

    0
  18. Anonymous says:

    Kna urine test 2-2 ni

    0

    0
  19. cik kepinah says:

    #pabila dua jalang berdrama…
    keh keh kehhhhh

    0

    0
  20. mak cute says:

    so conclusion kat cni…dua2 minah ni SAMPAH…

    0

    1
  21. Donna says:

    Kalau senyap je nanti orang lupa their existence so good or bad is still a publicity.

    Kalau takde isu buat2 ada isu.

    0

    0

Leave a Comment

Optional