Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Zaquan Dan Ayu Raudhah Hiasi Muka Depan Aniqah, Simpati Nasib Wanita

Bukan senang untuk melihat pasangan suami isteri ini menghiasi muka depan mana-mana majalah. Tahniah kepada team editorial majalah Aniqah yang berjaya mendapatkan mereka berdua. Tajuk “simpati nasib wanita” yang dibincangkan pun tampak menarik.

aniqah

Advertisement

Dan sebelum ini Media Hiburan ada membawakan satu video yang bertanya sama ada Zaquan ada memarahi Ayu yang dikatakan tetap tampil seksi walaupun sudah menjadi isteri orang.

Apa pun jangan lupa dapatkan majalah Aniqah untuk perkembangan terkini pasangan suami isteri ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

241 Comments

  1. yaya

    March 30, 2012 at 9:19 am

    eeeeyerkkkk…geli aku tgk natang 2 ekor neh…..aku planggan setia mjalah ni…tp mmndangkan gmbr diowg b2…kompem aku x beli…..ckp x serupa bikin…..msih x sedar diri……mmg ptut la jdoh b2…prangai pn sm naik….

  2. minah

    March 28, 2012 at 3:20 pm

    apsal zakuan ni da x ensem..

  3. rodoh tukar raudhah

    March 28, 2012 at 12:43 pm

    Tolonglah ayu ooiii…engko dh xda peminat…jgn nk perasan lg..nyah kau dr dunia artis nii!!!!

  4. Anonymous

    March 27, 2012 at 2:48 pm

    nyampah tgk dia dlm nona ahad lepas isu kembar tue.. “sayang.. sayang dah mkn…bla..bla..bla…”

  5. mirae

    March 27, 2012 at 1:34 pm

    kalo kata kita jgk yg berdosa. tp ini sekadar nasihat dan doa yg baik2 utk ayu dan keluarga. jagalah aurat, kalau suami tak kisah, xambil peduli ade something wrong somewhere to your husband. takkan ustaz yg bg ceramah masa korang pegi kursus kawen tu xcakap kot. ke korang xamek kursus eh? eh confius2.. sbb tu la pasangan (tak kira artis ke tak artis ke) kawin je cerai, sebab tak de rahmat allah. bukan sbb masyarakat yg xsuke korang mendoakan yg tak baik utk korang.. terpulang la. ni hal hidup yg berkat sbg org islam.. kalo post aku ni menang cabutan bertuah, aku harap abg nara blh kasi kat ayu, and artis2 malaysia komen sikit.. bab hukum hakam ni bkn manusia yg judge. tp Allah. ko knl Allah????!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama