Written by Bella | September 18th, 2018

Tersebarnya foto lucah yang didakwa milik Aeril Zafrel sedikit pun tidak memberikan sebarang kesan mahupun menimbulkan rasa kurang senang dalam hati isterinya, Wawa Zainal. Malah, Wawa hanya ketawa sahaja apabila ditunjukan gambar berkenaan.

Kata Aeril, beliau sudah tahu mengenai kewujudan foto itu sejak setahun lalu dan sekali lagi menegaskan ia bukan miliknya.

Gambar berkenaan sudah saya tahu kewujudannya sejak kira-kira setahun lepas daripada seorang rakan.

Saya ingin beri penegasan bahawa gambar bogel itu bukan saya. Wawa okey dan ketawa apabila melihat gambar itu. Dia lebih tahu fizikal saya bagaimana. Lagipun, lelaki dalam gambar itu tidak sunat dan terang-terang bukan saya.

Menurut Aeril, segelintir pihak sekarang sanggup menabur fitnah tanpa memikirkan dosa hanya untuk mengaibkan seseorang dan mencalarkan maruah mereka.

Aeril bagaimanapun memberitahu beliau tidak mahu mengambil sebarang tindakan terhadap individu yang menyebarkan foto kontroversi itu.

Sumber Berita : Kosmo & Utusan Online

18 responses to Wawa Okay Sahaja Dan Ketawa Tengok Gambar Lucah Itu – Aeril Zafrel

  1. Anonymous says:

    so ??? artis sendu ni pun..
    artis up ig ade jgk story keje shooting etc.. ko dua asek2 cari bahan nk glamer

    20

    0
    • Anonymous says:

      Boleh ketawa lak.Benda mengaibkan kot.Satu lagi tak yah la cakap Wawa lebih tau fizikal saya bagaimana eww

      19

      1
    • Anonymous says:

      Aku ingatkan aku je rasa dorang ni bajet glamour. Entah pape aku tgk. Tergedik2 dua org ni. Tak follow dkt IG pun still naik post2 dorang ni. Kawan noob mana la yang follow dua orang ni.

      7

      0
  2. Anonymous says:

    BOSANYA GOSSIP DRI PAGI HINGGA PUKUL 2.35PM NI

    10

    0
  3. CPS says:

    Aeril ni sesuai sangat kalau bawa watak vanpire.

    3

    6
    • Anonymous says:

      X sesuai langsung…muke penyek camtu…setakat bela jambang,pkai eye contect kaler2 blh laa…xpyh nk berangan jd vampire…hahaha…

      0

      0
  4. Mael Lampong says:

    Ye la tu..ntah2 kat rumah keluar semua jenis silat kungfu sumpit bagai. Belum masuk kungfu mulut lg..haha.

    8

    0
  5. mak cute says:

    dh bukan anu laki dia…mmg la dia ketawa…dia tau la laki dia punya bentuk cmna..besar ke pjg ke…meleding melengkung ke…apa la..

    11

    3
  6. gogi says:

    kenapa aku macam geli je statement 2 orang artis ni.

    15

    0
  7. Kak Teh says:

    Manusia akhir zmn fitnah dh jadi makanan harian.. x heranlh..lihatlh viral ank muda dh hilang sifat perikemanusiaan boleh bunuh kucing bunting dlm mesin basuh..bakar kucing..buang bayi merata2..sedih..

    4

    2
  8. anonymous says:

    couple senduu attention seeker

    7

    1
  9. Anonymous says:

    Takde ke yg nak track dari mana datang gamba tu? Operasi tangkap cyber criminal ke? Pihak berkuasa ada hackers kan? Bukan susah pun nak detect

    2

    0
    • DedFace says:

      Sebab benda ni tidaklah serius mana yg memerlukan hacker utk hack down ’em dan nak hebohkan pd public. As hacker, ada benda lagi besar utk dbuat rather than gambar2 mcmni.

      1

      0
  10. Wok says:

    Dia tau la pelir laki dia lagu mana

    0

    0
  11. Lbih pd crita bdoh couple ni says:

    Ok la klu da bkan gmbr awk,stop la.rimas plak sy bc.tah ye bini ko ktwa..klu korang gduh pn nk msuk pper ke?

    3

    0
  12. chinta says:

    wawa lbh tahu fizikal laki dia… kih3

    0

    0
  13. kak melah says:

    statement mengelikan..ckp je lh tu bukan sy full stop..attention seeker betol jantan ni.

    1

    0
  14. mak budak says:

    kuku ko dik g potong alahai… camna nak solat kalau kuku panjang…

    2

    0

Leave a Comment

Optional