Written by serenity | September 16th, 2017

Rakaman video Bigo Live yang menunjukkan pelakon Natasha Elyzza dengan seorang wanita persis pelakon Fathia Latiff menari seksi menjadi tular dan menjadi bualan hangat Netizen di media sosial sejak semalam.

Ini kerana wanita mirip Fathia Latiff dilihat menari sehingga menampakkan sebahagian payu daranya sewaktu video itu bersiaran secara langsung di Bigo Live.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Melalui portal Astro Gempak, Natasha selaku individu yang membuat siaran langsung itu mengakui kesilapannya dan meminta maaf:

Saya akui itu saya. Salah saya kerana menari dan berpenampilan seksi di dalam video itu. Ketika kejadian tersebut, saya sedang berada di sebuah villa persendirian bersama kawan-kawan wanita.

Saya memakai baju yang agak seksi kerana saya mahu mandi di kolam renang. Salah saya sendiri kerana sebelum saya ke kolam renang, saya sempat membuka aplikasi Bigo Live.

Silap saya, saya terlupa nak memakai baju yang lebih elok sebelum membuka aplikasi tersebut. Saya sangat kesal dengan perbuatan itu.

Bagaimanapun, Natasha menafikan wanita mirip Fathia itu Fathia, sebaliknya seorang rakannya yang mempunyai wajah mirip pelakon itu.

Wanita itu bukan Fathia, dia kawan saya, wajahnya mirip Fathia. Saya minta maaf dan akan menjadikan perkara ini sebagai pengajaran. Saya berjanji tidak akan mengulagi kesilapan saya.

 JIka benar, seperti saranan seorang Netizen, wanita mirip Fathia itu sepatutnya menampilkan diri untuk membersihkan nama Fathia. Iyalah, orang lain yang menari seksi orang lain pula yang dituduh, ya tak?

Fathia sebelum ini memberi komen yang dia enggan mengesahkan atau menafikan sama ada wanita dalam Bigo Live itu ialah dirinya dan berkata enggan mempedulikan komen berunsur kecaman oleh Netizen di akaun Instagramnya.-beautifulnara.com

37 responses to “Wanita Itu Bukan Fathia. Dia Kawan Saya, Wajah Mirip Fathia”-Natasha Elyzza

  1. Meh says:

    Tak payah la nak cover line lagi. Ada satu gmbr dkt ig natasha dgn leeyana (yg dikatakan mirip fathia) tu dorg sama tinggi. But dlm live bigo tu nampak obvious fathia tu lagi tinggi dari natasha. Udah2 le nak tegakkan benang yg basah huhu lain kali fikir panjang dulu

    31

    0
    • Matt Ganu says:

      lantak lah siapa pun… yg penting masing2 balik bertaubat, pergi mengaji Al-Quran. Terasa sedih tgk video budak2 tahfiz terbakar …Al-Fatihah.

      13

      0
      • Anonymous says:

        Najib cakap nak bantu ekonomo USA. Melabur duit KWSP. Orang Melayu sibuk dengan video tarian….

        6

        4
        • Bijak says:

          Dah ko baca blog hiburan buat apa bodoh

          4

          0
        • duit EPF ada, jgn risau says:

          beli plane yg betul2 baru utk MAS, ini mmg sgt bagus utk rakyat malaysia, x kn nak guna plane yg 2nd hd, kan bagus utk negara ada yg btul2 baru. Bkas PM yg ke 4 pun ckp, KWSP patut dilaburkn utk keuntungan masa dia jdi PM dulu2.

          2

          0
    • Ustajah jadian says:

      Tapi pade aku bile tgk mmg nmpk mcm leeyana tu pon. Tgk hidung pon tau bukan fathia. N bila dia jln nmpk blakang nampak besar skit sebijik mcm leeyana. Fathia lg kurus n slim.

      N pelik knp nak suruh leeyana tu tampil n mohon maaf? Tak ke bukak aib sendiri. Dia pon bukan artis dia x perlu nyibuk expose diri plak

      N last aku ckp..fathia tu tgh blaja pakai tudung. Kita support la dia sehabis nya. Bg moral support. Bkn asyik bash dia je x tentu pasal. Nanti kalo dia decide utk bukak tudung sebab pakai tudung ke x pakai still sama kene bash, korang2 ni laa tanggung dosa sama ye..sekian

      3

      26
    • What da fark says:

      Natasha Elyzza ni bintang porna baru social media ke? Bangla sungguh tayang side boobs yang tak pakai Bra. Mesti sejuk perut mak kau menggandungkan kau 9 bulan. Mesti bapak dia punya konek stim tengok anak dara dia tunjuk side boobs. Tahniah porn star baru.
      Zed Zaidi, yang porn star baru ni kau tak nak ban ke?

      13

      2
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      wanita itu bukan fathia dia kawan saya > cantek aje kau punye cakap eh natasha..helo jangan nak cover sangat la ..kalau betol itu bukan fathia semuka lah fathia ngan kawan kau yg muka macm fathia tu kalau nak bersehkn nama fathia…jangan nak eksen bagos sangat lah ! kau ngan fathia sama aje..

      13

      0
      • Anonymous says:

        bukan fathia la. korang ni ketinggalan bas betul.

        3

        9
        • Anonymous says:

          pegi ig leeyanamin , dia cakap tu bukan dia , dia muda lg xde makna org nk panggil dia akak , size pun lain . xpepasal jd kambing hitam

          12

          0
        • member leeyana amin says:

          leeyana amin nak cover line. memang sah2 natasha lg mude drp leeyana amin ni…tu dia panggil kak ya tu.. tp kalo aku jadi leeyana amin tu pon xkan aku nak mengaku kot.. ape plak kate mak pak kat kampung tu…

          0

          5
        • blabla says:

          ah sudahla ko , leeyana tu gemok pendek mana sama mcm fathia lansing tinggi leher jinjang
          dlm video siap ngaku lg tu mmg tiya , nak nafikan lagi mcm gampang ok

          member konon ,padahal ko karats si tekya tu kan sggup fitnah org sbb xleh terima kenyataan

          4

          0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      idop umno ! lov pak najib eemmuah ..! ayuhh dengan semangat nye kibarkn jalur gemilanggg…!

      1

      1
    • McAfee says:

      Aku tak kenal pun diorang ni. Honestly aku tak peduli pun sbb ini untuk aku private video yg disebarkan. Diorang nak telanjang ke apa ke, hal dia la. Perempuan ni siap cover lagi Fathia/Fathia look-alike, maksudnya dia ada respect kat orang tu. Kalau tu Fathia, dan dia ckp bukan Fathia, untuk aku, dia buat tu nak jaga aib Fathia. Kat situ dah bagus dah.

      Dosa kau yg duk record sebar sedunia, dosa tolong share tu sendiri tanggung. (manusia jenis apa yg main bigo ni? mcm dah dak wicet ke?) Tapi aku nak cakap satu je. Ada benda ni, nama dia high heels. Kalau aku berdiri sebelah kau, boleh jadi sama tinggi, kejap aku tinggi, kejap kau tinggi. Tengokla berapa inci kau pakai, berapa inci aku pakai.

      2

      0
  2. zul says:

    Mungkin bukan fathia..
    Tapi lepas tgk video dgn sungguh focus ada 3 perkara yg boleh buktikan mungkin dia fathia..
    1) muka hampir sama (tak jelas)
    2) panggilan kak ya
    3) suara fathia berbual..

    13

    0
  3. zul says:

    Mungkin bukan fathia..
    Tapi lepas tgk video dgn sungguh focus ada 3 perkara yg boleh buktikan mungkin dia fathia..
    1) muka hampir sama (tak jelas)
    2) panggilan kak ya
    3) suara fathia berbual..

    0

    0
  4. Winwin says:

    Natasha ni pompuan yg blakon cite mujibur mari tu ke?

    1

    0
  5. Nauzubillah says:

    Spe minah ni?? Nk cri publisti smpi kne tyang ttek 0.50 sen ko.aku yg pompuan ni pn gli dn mlu tgk.da mcm pompuan murahan.x tkut ke zman skrg ni da mcm2??

    1

    0
  6. shopia lorren says:

    Bebudak nie dh putus urat kepala kot…sengal
    Astaghfirullahalazim…

    2

    0
  7. Anonymous says:

    Excuse me? Baju renang apa macam tu? Kau ingat orang lain bonggok macam kau ke Betina? Nak cover line sangat…. Ko buat live Bigo nak tunjukkan side boobs kau supaya ramai yang puji… Perangai macam anak haram Betina ni…

    12

    0
    • wekkkkkkk says:

      ya la. tu bukan baju renang, kpg btul la, kalau nk pakai baju renag, pakai je kain sarung..lagi moden kekotaan kan….
      bila terjun, dh tentu kain sarung tu timbul dulu tanpa kamu, kn bagus bogel terus org nmpak di area kondo tu…
      nk kelentong konon…

      0

      0
  8. huhu says:

    suka hti kau lh mak cik trserah nk jd hntu ke apa…kau tu fathia yg pilih kwn slh sape srh ,yg x mmbntu lngsng..mcm mne nk brubh klau kwn kau yg ubh kau bkn kau yg tlg ubh kwn kau…alamatnya smpai ke sdh lh kau x brhijrh dgn btul…cbe cnthi ckt heliza, mizz nina atau diana amir bile nk brubh trus rpt dgn org yg mmbntu die utk brubh tp bknlh smpai tgglkn kwn yg dlu..ajak die skli ni tak si minah ni jgk kau rapat skli dgn uqasha tu…
    msh x blh trima psl isu sklh tahfiz ni yg geramnye mcm mnelh abg nara blh sokong si naz tu…adoiii

    7

    1
  9. nara_boroi says:

    nara tu bongok sbb tu sokong si naz… pusat tahfiz tu mmg salah.. tp pehal nak bangkit isu syahid kecil kanak2 tu… #narajahilagama

    0

    9
    • What da fark says:

      Si Naz Rahman sedap mulut dia je nak bangsat orang. Amboi mulut!. Naz, kau caci orang alim ulama…tengok lah nanti ko punya kifarah. Sekarang dah terbukti perbuatan khianat. Hah Naz nampak gaya ludah kau kena balik kat muka kau. Kan dah termalu besar. Si Nara pun sokong… Bebal tu simpan ya…

      1

      0
  10. anonymous says:

    stupid Malay..

    1

    0
  11. Kinamun says:

    Entah la aku susah nak percaya yg tu bukan fathia.. nampak dgn jelas kott semua ciri2 tu.. ko takyah la nk cover line dan tak pasal2 kau fitnah kawan kau yg lain..

    5

    0
  12. Areum says:

    Bodoh tak beragak la sape percaya perepuan tu bukan fatiya, mirip je

    2

    0
  13. Ban fathia n friends says:

    Seniman, please do something. PUT A STOP TO THESE CELEBRITIES. They are public figures. Apa diorg buat semua org nak tahu. Mana2 yg buruk akhlak tu boleh tak get rid asap. Semak tengok. Not good for the industry, not good for the society, not a good in ANY way. They are not worth talking about. AT ALL!!

    8

    0
  14. Mr. Kojek says:

    Salam. Tak kisahlah fathia ke sapa ke. Tapi tetek kecik sangat. Aku suka tetek yang besar sikit. Jual diri untuk nak glamer. Bangang.

    5

    0
  15. Waklu says:

    Fathia, jom berjimak.

    2

    0
  16. Naragilasex says:

    Nara tu gila sex teringin nak jimak dgn fathia.pisang pendek perut byk cacing. Mkn rasuah. Bwk gejala negetif. Sumbang mahram, main dgn kambing. Gigi terabur muka bulat naharom. Xde 1 pon ciri aku blh pandang nara ni. Sokong najib sedekah 60 bilion dkt trump hidup najib.. jilake nara babun siam

    1

    6
  17. Anonymous says:

    Tipu.. nak coverlah tu.. cibai

    1

    0
  18. Jamil says:

    Aku cuma nak tau pompuan yg nari nmpk aset tu fathia atau bkn, aku cuma nak tau fathia hisapkh benda yg kwn dia tu hisap, aku cuma nak tau fathia minum tak benda yg haram… Kalau ya, mmg frust lah sgt lah… Hilang terus respek pd dia
    Berubah mmg mudah tp kekal istiqomah tu yg payah..

    4

    0
  19. Abg malindo says:

    Takpe natashaa..kami tak kesah pun fathia ke sapa ke..janji uols belanja tetek tegang..bkn apa, aritu izara belanja yg dah layut..tak stim lgsg.yg ni best….tahniah.

    3

    1

Leave a Comment

Optional