August 23rd, 2019

Setelah sekian lama menyorokkan wajah kekasihnya, semalam kehenseman dan kekacakan buah hati Ruhainies dapat ditatap oleh netizen selepas sebuah portal menyiarkan gambar lelaki itu tanpa sebarang tapisan. Memang kedua-duanya sama cantik dan sama padan. Namun tindakan portal tersebut telah menimbulkan keberangan Ruhainies yang menganggap privasinya telah dilanggar, lebih-lebih lagi portal tersebut tidak meminta kebenaran untuk memuatnaik gambar tersebut.

gambar kekasih ruhainies

gambar yang disebarkan oleh pihak tidak bertanggungjawab

Secara jujurnya, pada pendapat Abang Nara, dah abad ke 21 ini memang sukarlah untuk kita merahsiakan identiti kekasih, lebih-lebih lagi jika anda bertaraf selebriti. Terima sahajalah hakikat bahawa nilai privasi di dalam hidup anda memang tiada. Kalau ada pun, amatlah sedikit. Lagipun Abang Nara pasti banyak pihak yang ingin tahu wajah sebenar kekasih Ruhainies yang selama ini disembunyikan, tanpa sebarang alasan kukuh. Namun siapalah kita untuk menghakimi apa yang dilakukan oleh Ruhainies selama ini. Pasti pelakon ini sebabnya tersendiri untuk berahsia kan?

Kata Ruhainies:-

Advertisement

Saya tak faham kenapa ada orang tak boleh hormat privasi orang lain, semua tahu saya tak pernah post dia (kekasih) di laman sosial. Tolong ada sedikit hormat, sekurang-kurangnya minta kebenaran.

Orang awam atau peminat pun hormat. Kalau nampak saya di luar, atau nak bergambar, mereka akan crop gambar dia. Wartawan yang pernah jumpa dia pun tak pernah post atau masuk dalam suratkhabar.

gambar kekasih ruhainies

Ini semua adalah asam garam kehidupan seorang artis. Looking at the bright side, selepas ini Ruhainies dah boleh post gambar kekasih tanpa sebarang sekatan. Tak payah nak sorok-sorok lagi. Untuk makluman, kekasih Ruhanies ini dikenali dengan nama Mr. E, berumur sebaya dan bekerja di London sejak tujuh tahun lalu. Mr. E merupakan seorang ahli perniagaan yang memiliki 3 butik terkenal di Malaysia. Wah, memang bertuah betul Ruhainies. Mungkin sebab tue tak nak orang kenal takut-takut kena rampas. Ye tak? Sumber Mstar Online.

Advertisement

66 responses to “Wajah Kekasih Terbongkar, Ruhainies Berang Privasi Tidak Dihormati”

  1. unknown says:

    bajet diva la plakkkkk

  2. gem says:

    lol, tu kan tempat awam
    apa hak ko nak larang ni? nampak sgt ada rahsia
    laki orang ke?

  3. faraj says:

    Masalah nya awak Bukan nya Erra Fazira…awak tu Ruhainies (Pelakon tangkap muat jer)..!!! “ada kah org Kisah” ..!!! lain lah Kekasih awak tu bukan manusia
    (Kambing ker)…….wakakakaakaaaaa

  4. Lavendersoulful says:

    Mcm lah bf ko tu handsome mcm Nabi Yusuf….
    Org lain punya bf jauh lebih ohsom pun x heboh mcm ko..

    • Anonymous says:

      dia ni kononnya nak buat “reverse psychology” supaya orang nak tahu… padahal orang dah muak tengok showoff holiday, dapat hadiah mcm kera dpt bunga.

  5. Ntahlah says:

    Poyo

    • Anonymous says:

      Kalu takut dikenali sruh jew bf ko pakai purdah. Lorat la .. dah yg dia bawak bf kat public dah knp?

    • Anonymous says:

      sebijik kes lisa surihani dulu.. konon melarang org ambik gambar baby mula2 dulu tu. lepas tu dah sendu baru terhegeh-hegeh upload dlm insta… muahaha.

    • Razak says:

      Pelakon… mmg pandai berlakon. Konon rimas lah, nak privacy lah..padahal nak je orang tahu. Anak usahawan kan… bohonglah tak nak orang kenal.

    • Anonymous says:

      diusung merata2 malu pulak.. takut dikenali pulak? adoiii… mental case apa korang berdua ni ha??

    • Tak Paham2 says:

      Sorang mcm “Sugardaddy”… sorang lagi macam buat
      “Escort”. Elok sangat la .. mak bapak pun ok k je lah janji anak tu mewah dpt handbag!!!

    • Anonymous says:

      Tk faham..kehulu ke hilir dgn so called bf kaya..post kt instagram..tapi tutup muka bf dgn emoji..so sicklah kau ni..nak acah2 secretive sgt…bila orang post muka sebenar bf kau melenting…smtg wrong somewhere lah kau ni..lain kali simpan bf kaya kau tu dlm kotak..

    • Anonymous says:

      takut org rampas.. insecure.

    • Anonymous says:

      Masalah besar ke rupa bf ditunjuk ke org ramai? Menyebabkan ada yg meninggal? Menghina agam islam? Menyebabkan ada yg murtad? Mengakibatkan kebakaran? Ada yg sakit jantung sebab tu? Mengakibatkan kecacatan bayi? Mengakibatkan bala datang? Kly xde semua tu, sila muhasabah dan jadi manusia berguna.

    • Anonymous says:

      Klu hal camni pun nak berang, dah terserlah level mana je intelektual budak ni. Klu kawen dgn dia pun, sampai satu masa, laki akan cari lain yg pandai n boleh discuss hal serius. Cpt bosan dgn org bodoh

    • Anonymous says:

      alah, kerabat2 rilek jer xpose muka diorang. BF ko tu sape je.
      jadi kawen pon blm tentu.
      takut sangat nak dedah identity BF dah kenapa? ko caras BF orang ke?

Loading...