Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Wajah Baru BeautifulNara, Apa Pendapat Anda?

Setelah hampir 3 tahun menggunakan layout yang sama, hari ini BeautifulNara telah pun bertukar wajah. Masih mengekalkan identiti biru dan mementingkan keselesaan anda semua, Abang Nara berharap agar ramai yang menyukai wajah baru ini. Untuk pengetahuan, kartun yang memakai topi di atas adalah simbolik kecomelan Abang Nara (sila muntah sekarang).

bn baru

Diharap anda gembira dengan wajah baru kami dan akan terus menyokong dengan membaca blog BeautifulNara. Terima kasih kepada Creative Bytes yang bertungkus lumus menyiapkan wajah baru BeautifulNara untuk tatapan anda semua.

Advertisement

P.S: Kalau anda nampak error, problem, layout salah or apa-apa yang tak cantik di mata anda dengan layout baru ini, sila maklumkan di ruangan komen.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

153 Comments

  1. kakak tua

    January 18, 2012 at 4:44 pm

    best arr abg nara ni..kreatif..

  2. Madam Lala

    January 18, 2012 at 12:08 pm

    just nice, lebih senang view entry dan tak serabut…

  3. narabxxxx

    January 18, 2012 at 11:59 am

    tutup je blog bodoh ni…x payah nak jadi ajen penyebaran cerita2 sensasi…tambah doa je…

  4. jem

    January 18, 2012 at 8:44 am

    mcm serabuk jew tgk….yg bahagian atas 2 dah ok, lawa n cntik tapi yg bahagian bawah n tepi 2 nampak mcm serabuk jew…..compare dgn yg dulu mcm sempit jew box 2….memg x best lah nak tgk……kalau kekalkan yg mcm dulu ok lg…just yg bahagian atas jew x usah ubah….yag box 2 biarkan macm yang sebelum nie…pandangan shj…terpulang kepada abang nara….tq…

  5. Reena

    January 18, 2012 at 1:38 am

    Tau lah dah ngetop skang ni tp iklan tu agak2lah..dah ler astro yg berbayar tu pun byk iklan..nak masuk cni pun kena tgk iklan gak..btw, icon anak negro tu tak seswai utk ibu2 mengandung..takut kenan..huhuhu..in terms of color..ampun lagi sebb tak guna kaler2 terang yg leh merendahkan IQ..oh ya, tolonglah lah letak balik entri2 lain di tepi..senang nak klik yg latest..ni kena scroll sampai ke atas dulu br leh klik yg lain..overall tak berapa user-friendly..out of 5 stars, aku kasi 3 bintang jer..bg bebyk kang takut takde benda nak improve. Sekian, tima kasih..majulah sukan utk negara..eh tetibe jer..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top