Written by Bella | August 24th, 2018

Meskipun anak kepada pelakon Rozita Che Wan iaitu Ammar Effendy tidak terlibat dalam bidang seni, beliau tetap menjadi pujaan ramai kerana keluarga selebriti itu memang popular. Malah, wajah Ammar yang tampan serta gayanya seperti lelaki ‘classy’ dan ‘macho’ juga membuatkan beliau digilai oleh wanita-wanita diluar sana.

Terbaru, kecoh di media sosial mengenai penyebaran sebuah foto bogel seorang remaja yang memperagakan badan sasanya sambil berposing di depan kamera. Lelaki didalam foto berkenaan agak mirip dengan Ammar.

Difahamkan ia mula dikongsi menerusi laman Tumblr sebelum tersebar luas di Twitter dengan kapsyen “Gambar nakal anak selebriti terkenal tersebar.”

Tidak pasti adakah ia foto asli ataupun disunting oleh pihak tidak bertanggungjawab yang ingin sengaja menjatuhkan nama Che Ta, aktres itu bagaimanapun telah pun membuat laporan kepada SKMM berhubung isu tersebut. Che Ta juga tidak cepat melatah dan agak tenang menghadapi kontroversi tersebut. Buat Che Ta, pelbagai perkara boleh berlaku dalam zaman serba canggih ini.

Tidak perlu hendak melatah sebab di era teknologi yang serba canggih ini pelbagai benda orang boleh lakukan dan kita tidak buat perkara itu.

Isu foto bogel ini bukanlah perkara yang baru lagi. Sebelum ini beberapa selebriti sudah terpalit dengan kontroversi tersebut. Harapnya, Che Ta dapatlah mengesan dalang disebalik penyebaran foto berkenaan.

Sumber Berita : mStar Online & Kosmo!

34 responses to Viral Foto B**el Mirip Anak Che Ta Tersebar

  1. sokongSST says:

    badan sasa ya. wajah TAMPAN tu tang mana? fake news ke apa ni

    55

    0
  2. Peace yo says:

    Yg photo bogel bdn kecik not his body now, might be edit

    2

    3
  3. akak2 says:

    Abg Nara pls la cover lbih ckit pic tu. I yg dh kawen pon malu….

    3

    7
  4. Tasah Sillah says:

    BUKAN MIRIP DIA TAPI MEMANG DIA LAH. Besok keluar lah tu statement, “gambar itu bukan saya tapi Mr Bean semasa muda” puiiiii.

    30

    0
  5. ohyeah.. says:

    Bella

    eye sight ko ada masalah kot? ini yg dikatakan tampan dan bergaya classy dan macho? loya rasa tekak pompuan ku. cuma yg terbayang mamak Penang main boria.

    jgn marah Che Ta..saya ikhlas!

    45

    0
  6. Capik says:

    Dua gmbr atas mmg dia tp yg bawah tu org lain.. Jgn main tuduh2, dosa nanti klu ternyata fitnah

    0

    8
  7. Cik entah says:

    Nak muntah aku tengok. Langsung x stim tengok ank Che ta Ni.aku pn heran knapa gf dia nak

    13

    1
  8. Pki knta ye says:

    Fyi,tang mne amnar dkatakn hensem?buta ke pe?klu org nk ammar pn sbb hrta mak dia.

    24

    0
  9. dik anon says:

    gambar apanya, siap ada video.
    spm je skor tinggi, tapi akai tak tinggi pun tak guna jugak

    13

    0
  10. Anonymous says:

    Ala mcm muka bdk2 Bangla kat kilang perabut adalah..

    20

    0
  11. senjakala says:

    Gambar2 bogel mcm ni selalunya utk laman LGBT.

    Bagus lah maknya buat laporan ke SKMM . Maruah keluarga harus dijaga.

    Adik2 ank2 ingatlah muka mak bpk sebelum buat kerja gila mcm ni.

    4

    0
  12. Waf says:

    Obviously la. Video pun dah leaked. Haha lagi nak cover ke? Photo TU probably orang boleh edit ni video kot.

    14

    0
  13. Anonymous says:

    Masalahnya Ammar tu bkn sape2 ank Che ta je..napelh abang Nara nk up citer dia..

    5

    0
  14. manila luzon says:

    video dia ada je…memang betul tu dia lew…..kalau takat foto…memanglew balun photoshop….

    9

    0
  15. Capri says:

    Classy and tampan celah mana pun aku tatau. Fashion victim ada la kot.

    11

    0
  16. Anonymous says:

    alaahhh…kenapa la gambar si Ammar plak yg tersebar. Kalau gambar mak dia kan lagi syokkkk!!

    1

    1
  17. Mmmm..mcm gambar edit je..

    0

    6
  18. unknown says:

    bukan gmbar tapi video bigel smbil lncap..mmg jelas muka dia

    2

    0
  19. Anonymous says:

    ye ke tak tu antara die dgn tuhan aje lah yg tau n knape die buat cmtu n share to sape tu aku x tau. tapi as a lesson learnt gak utk maknye supaya pasni jgn mengata org sgt, kan dah kena anak sndiri wpon fake news

    1

    0

Leave a Comment

Optional