Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Ucapan ‘Sweet’ Fazura Bersempena Hari Jadi Fattah Amin Curi Perhatian Netizen

Walaupun sedang sibuk atas urusan kerja dan mempromosikan jenama Fazbulouas di New York Fashion Week, kerinduaan Nur Fazura terhadap suami tercinta, Fattah Amin tetap hangat membara.

Advertisement

Tidak dapat menyambut ulangtahun kelahiran Fattah yang ke 28 hari ini, Fazura menerusi akaun Instagramnya sempat memuat naik kompilasi video foto mesra mereka suami isteri dengan ucapan yang cukup ‘sweet’ dan romantik buat Fattah.

Turut terkenangkan ia adalah hari beluau kehilangan bapanya, Fazura bagaimanapun memberitahu kehidupannya kini lebih bermakna kerana Tuhan sudah menemukan beliau dengan seorang jejaka yang baik budi pekertinya dan betapa beliau bersyukur mempunyai seorang suami seperti Fattah. Wah, untung betul Fattah dapat pujian begini daripada isteri

Ketulusan cinta mereka yang membuatkan orang ramai terus terpikat dengan Fazura dan Fattah sehingga  hari ini. Hampir setahun mendirikan rumah tangga, kami harap pasangan ini akan kekal bahagia sehingga ke syurga.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 Comments

  1. Alanice

    September 15, 2018 at 12:23 am

    Lopak xg nyfw ke? Bley catwalk bag die tu

  2. Anonymous

    September 14, 2018 at 9:42 pm

    Bagi aku..ok jer couple ni..

  3. Positivityalwayswin

    September 14, 2018 at 7:22 pm

    Kalau xdak benda yang baik untuk ditulis, better simpan sis/bro.

    Ucapan dia untuk suami dia. Mana2 perempuan pun akan bagi ucapan untuk orang yang dia sayang.

    Kita cakap baik2 pasal orang, Allah akan buka hati orang untuk cakap baik2 pasal kita.

  4. Anonymous

    September 14, 2018 at 4:05 pm

    isteri mithali la sangat..tp pegi NYFW x ada sorg pun mahram yg ikut..semua jantan yg x mcm jantan..boleh ke cmtu..fattah oh fattah???

    • Anonymous

      September 14, 2018 at 6:46 pm

      Fattah suke je…. bini penyokong LGBT …. kejap betudubg kejap buka… baju pun begitu …. maklumlah Kimk fattah suke betullah

    • Anonymous

      September 14, 2018 at 7:55 pm

      say NO to LGBT!

    • Munakahat

      September 14, 2018 at 7:26 pm

      Dia pergi bekerjala. Bukan pergi berhibur suka2. Plus, suami dia pun bekerja. Ko pergi kerja bawa suami/abang sekali ke?
      Asal dah minta kebenaran suami atau mahram cukupla. Soal dia menutup aurat, kita doala sama2 untuk dia. Kita pun xtau mati camna esok2 ni. Hai… Ada ja nak cari koyak kain orang..

    • Anonymous

      September 14, 2018 at 9:52 pm

      hahaha..ceteknya pemikiran ko…menghalalkan yg haram..ko igt dia pegi kje kt shah alam ke..pegi pg balik ptg..ni new york..pergi berhari2…kehulu kehilir dgn jantan lain…siang mlm…pastu ko rasa dia tinggal kt hotel ke?? sure apartment kongsi ramai2 kn..sbb pegi lama..ko pikir la sendiri..bkn pikir negatif tp niat x menghalalkn cara..peace…

    • Anonymous

      September 14, 2018 at 10:03 pm

      Vieshanti dan ass die dasha sultan ade skali lahh

    • Fitnah

      September 15, 2018 at 12:28 am

      Gila ah dalam pemikiran kau.. Ingat dia sengkek sangat ke nak kongsi bilik ramai2. Tapi Takpalah.. Dah ko fikir macamtu. Aku doakan ko ke syurga jalah. Nak bergaduh pun dah ko orang alim. Tapi macam ada bau fitnah sikitla.. Baula… Peace

    • Ditelefon ngak diangkat-angkattt

      September 15, 2018 at 1:20 am

      Matlamat tak menghalalkan cara. Suuzhon pun x menghalalkan cara. Ada plak kita nak fikir diorang duk sebilik. Nampak ke? Ada bukti? Orang bertudung pakai mekap pondan boleh pulak

  5. kak melah

    September 14, 2018 at 2:22 pm

    yup..over to the top andartu dpt jantan muda bergetah..sof courselh nk show off supaya gadis2 di luar sane gigit jari..katenye..hahhaha

    • Anon

      September 14, 2018 at 2:37 pm

      Ko tak percaye ke itu ketentuan tuhan buat dia?

    • lulz

      September 14, 2018 at 3:16 pm

      anon.
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA kbye

    • nak masuk syurga jugak

      September 14, 2018 at 7:37 pm

      Pergh… Mentaliti..Andartu ko cakap dia? Takutnya nak gelarkan orang macam2, takut terbalik kena kat kita ataupun keturunan kita. Ko doakan moga2 perkahwinan ko utuh sudahla.. Dan anak ko dikurniakan jodoh orang yang soleh Kahwin awal pun, kalau dapat suami panas baran, mengangkang je ker. Harap isteri ja kerja, susah juga Baru tadi ja ada kakak anak tujuh ni minta berhutang dengan aku. Kes suami dia xkerjala sampai menyusahkan bini. Eh, tercerita kat sini pulak. Point dia, janganla mengata pompuan tu andartu ka bagai. Berdosa kau tahu x?

    • Anonymous

      September 16, 2018 at 11:04 am

      Ala sucinya kau ckp..cer ckp cenggitu kat lofa..ni umur lofa skrg memasing ckp dia andartu..cer fikir???double standard..hahaha…

    • Eh, tak paham puler kiter raser

      September 16, 2018 at 9:41 pm

      Alamak.. Apasal aku kena babitkan Lofa pulak?Abang Nara upload cerita pasal Fazura.. Aku cakapla pasal Fazura. Kalau Neelofa, aku cakap pasal Neelofa pulak. Janganla duk drag orang lain kalau cerita pasal orang lain.Move on ok.. Sapa yang mengata Neelofa andartu pun aku akan marah, sebab hina orang. Dah xdak orang mengata dia.. Aku nak cakap apaaaaaa??? Hahaa

    • Nasik Ayam

      September 16, 2018 at 9:44 pm

      Abang Nara cerita pasal sapa sebenarnya ni? Neelofa ke Fazura?

Loading...
To Top