Written by Bella | May 27th, 2018

Dikala populariti Syafiq Kyle sedang meningkat naik, hari ini namanya menjadi perbualan hangat netizen di Twitter apabila dikaitkan dengan sebuah penyebaran video lucah yang viral di laman sosial tersebut sejak petang tadi.

Di dalam video berdurasi 7 minit 21 saat itu, kelihatan seorang lelaki memuaskan nafsu serakahnya dengan mel**cap ketika sedang asyik “phone sex” bersama seorang wanita yang dikenali sebagai Mira.

Ada yang mendakwa lelaki itu mirip sekali dengan Syafiq dan ia mencetuskan pelbagai tanda tanya dan spekulasi apatah lagi video itu tersebar pada bulan suci Ramadhan.

Disebalik kehangatan kontroversi ini, ada pula yang mengambil kesempatan dengan menjual video lucah tersebut.

Setakat ini Syafiq masih belum memberikan sebarang respon mengenai isu panas ini. Erm, harapnya netizen tidak terus membuat spekulasi liar, siapa tahu itu cuma pelanduk dua serupa sahaja ataupun tindakan pihak tidak bertanggungjawab yang ingin mensabotaj Syafiq?

114 responses to Video Syafiq Kyle Mel**cap Tersebar?

  1. Minah2tudung says:

    Wah 1st..

    1

    4
  2. ok says:

    tengok pun tahu bkn syafiq

    5

    1
  3. Anonymous says:

    Besok Shafiq cakap handsetnya digodam!

    2

    0
  4. Anonymous says:

    anak pak arab penggembala unta mana korang boleh buat gosip kata tu pelakon msia. korang ni mmg gila nk tengok pisang org kan?

    4

    -1
    • Anonymous says:

      ada perempuan ni dia record dia dgn syafiq kyle buat sexcalling . lebih kurang macam tu la hmmmmm

      6

      0
  5. Anonymous says:

    Video syafiq kyle semua pakat menggeletis nak tengok. Cuba azrul yang buat video tuu terus cop pervert, perogol, gatai segala mak nenek. Duhh makkk buat malu kaum kerabat aku laa hampa ni !

    13

    0
  6. Anonymous says:

    Betina sundal yang pakai tudung tapi mintak video naked Syafiq Kyle tu dah boleh gantung diri kat kipas. Siap suruh gigit2 bibir sexy apa ke jadah korang huh?

    12

    0
  7. Haluu says:

    Ni la manusia. Takleh nak tengok orang senang. Kuat dengki. Orang tengah famous, keluar la segala mak nenek cerita dari zaman dulu.

    Kalau betul tu Syafiq, good luck la. Tapi tengok gambar atas tu different sangat dgn Syafiq. Kalau bukan Syafiq, good luck la untuk si penyebar. Baik bunuh orang je dari fitnah orang, takda beza

    23

    0
  8. Anonymous says:

    Ada perempuan yang tweet baru balik terawih lepas tu mintak video Syafiq Kyle
    Eh pompuan otak kau tertinggal kat masjid ke ha

    28

    0
  9. Joe says:

    Tapi kat twitter kenapa mcm banyak pondan je yg tweet ? Tanya je.

    6

    0
  10. Anonymous says:

    Yg aku perasan sebab rambut dan misai tu. Kantoi!!!!

    7

    0
  11. Anonymous says:

    Kesian shafiq kyle org bukak aib dia sampai mcm tu. Itu maybe perangai dia dulu. Bila dia dah famous korang sebarkan video dia yg mcm tu. Sumpah jahat

    11

    0
  12. Anonymous says:

    rejected: mesti shafiq kyle tolak cinta perempuan mira ni. tulah video leak. dendam la ni..

    7

    1
  13. Guru Kaunseling says:

    Phonesex bukan perkara baru. Byk lah..cuma parents je tak tahu. Cuma x tersebar. Ada dlm handset anak2 korang. Berani check la!!

    4

    0
  14. Alanice says:

    Cte psl lopak xde ke

    0

    1
  15. Anonymous says:

    Girls yg merenyam nk tgk dick Zul Ariffin n Syafiq Kyle, sila tgk porn. And atleast be quiet. Dont go around throwing your dignity over some stupid leak video on twitter, please? Pftttt!

    17

    1
  16. Anonymous says:

    Hitemmmmm!!! Lol

    4

    0
  17. Anonymous says:

    Arang batu!

    3

    0
  18. Lalakupang says:

    Ni betul ke capik kail chuoll?? Haiyo..abih jatuh reputasi ‘good boy’ heolls, kalau betul…kalau bukan,syukurrrrrr Alhamdulillah..tahun ni karier heolss menyinar bak matahari tauu..bakal ganti bam patah ni…jahanam betul yg nk merosakkan reputasi orang ni..

    3

    1
  19. Mohammad says:

    Yg komplen hitam tu korang punya kerang pink ehhh?!!

    20

    0
  20. Anonymous says:

    Aduihai .. L je not XXL dan gelapnya!!! Lol

    8

    0
  21. Anonymous says:

    Andai la kata tu mmg dia, tu kisah masa silam dia. Mungkin dia dah berubah, dah tak mcm dulu lagi, dah insaf. No, bukan nak backup pun. Tengok muka pun berisi, sekarang dia dah kurus so maybe cerita lama. Tapi yg tukang sebar ni, tak move on ke ? Bulan puasa oi tak baik bukak aib orang.

    17

    0
  22. Anonymous says:

    merenyam giler betina dlm klip tu weyyyy!!! eeee…apa nk jdi huh?!!

    11

    0
  23. WickEd says:

    Jahatnya yg sebar ke yg buat video ni..budak ni baru nak naik ada je..bulan2 posa ni..betina ni teruk tak boleh buat bini durjana betul..berdosa kalau bukan dia kau buat gini..dia tak maafkan mampus kau..gatal pompuan sekarang melampau

    6

    0
    • Betina gersang says:

      Yg jantan ko xnk slhkn???

      Betina gersang x leh jantan leh lah???

      6

      0
      • WickEd says:

        Aku tak cakap lelaki tak salah..tapi pompuan ni takde malu ke..dia buka aib sendiri ngok! Lelaki mmgla terlagar tangan dah menjadi..mana sifat malunya pompuan ni? Wth?!

        4

        0
  24. Anonymous says:

    Omggg!!!

    3

    0
  25. Anonymous says:

    Shafiq pun gersang jugak.. sama2 naik!!

    6

    0
  26. Anonymous says:

    Durjana nya perempuan itu. Suara dah la mcm nyah!!!

    Hihihiks

    8

    2
  27. Anonymous says:

    Mana nak tgk plss

    1

    0
  28. Anonymous says:

    Women are pervert, too!!!

    7

    0
  29. Anonymous says:

    jantan bodoh! pompuan puji sikit kuis2 rambut pastu buat kueh bahulu depan cam!!

    7

    0
  30. Anonymous says:

    Aktiviti keparat..bln2 puasa up citer cenggini..kalau betul subhanaullah..kalau fitnah..astagfirullahalazim..sama2lh kita bertaubat..agak2lh nk bergossip..habislh syafiq..nangis..

    1

    0
  31. Anonymous says:

    Habislh syafiq..nangis huhuhu..

    1

    0
  32. hamba di muka bumi says:

    ya allah..cukup lah mengaibkan orang ..x kesah lah tindakan umatnya betul atau salah..

    2

    0
  33. Anonymous says:

    kalau x pndai guna hp pintar..personel punya matter pun boleh tersebar..
    takut lh zmn skrg ada hp pintar.
    tapi masih perlukn hp pintar ni.
    Klau pakai yg lama2 punya..nnti org kata cikai x ada duit.
    ketinggalan zmnlah.
    apa2 pun pakai hanya ikut peredaran masa.

    Org lelki kalau melancap..bahaya tau..boleh buat mati pucuk cepat.
    hahahahhaa

    kawen jelh indon ke filipina ke, janda 40an ke..agar jgn melancap.

    0

    3
  34. hati2 ya kaum adam says:

    bahaya pompuan ajak phone sex…rupa2nya perangakap.

    2

    0
  35. Anonymous says:

    dah tengok…kelakor lah wei.

    0

    0
  36. Anonymous says:

    abeh la syafiq.. get ready kena gam n stesen tv pasni

    0

    1
  37. Jojo says:

    Ramai dah Artis kat Tumblr.. si telinga no 1

    0

    0
  38. Anonymous says:

    mana sharnaaz ahmad…tak nak komen ke?

    2

    0
  39. Nara Bahalul says:

    Yang tak faham kenapa Nara nak publish cerita mengaibkan macam ni kalau betul or tak betul dia dalam video sekali pun. Just no need. Bulan2 puasa banyak lagi benda elok boleh buat. Nak publish cerita mengaibkan ni juga. Bila kata kurang cerdik tau pula marah.

    7

    0
  40. Anonymous says:

    pompuan to leak video sebab kena reject dgn syafiq ler tu…
    mcm tak paham…balas dendam.

    2

    0
  41. Anonymous says:

    Syg nyaa syafiq. Knpa buat macam tu. Kalau dah horny sangat kawin cepat2.

    2

    0
  42. Bkn sape2 says:

    Gatalnya pompuan skang.ada yg mintak link camne nk tgk video tu.langsng xde perasaan malu ke wanita skang ni.berlumba2 nk tgk pisang mamat tu pastu dok comment.bodoh piang tol.

    2

    1
  43. SweetiePie says:

    Hi…I nak mintak tolong U olls boleh bagi kontek no surat khabar lama yang cover area Cheras…Tq U olls … :)

    0

    1
  44. Anonymous says:

    tu lah dinamakan lelaki…
    lelaki mcm tu byk.
    gersang nk mengawan je kerja.

    4

    0
  45. SweetiePie says:

    Hi…I nak mintak tolong U olls boleh bagi kontek no surat khabar lama yang cover area Cheras…Tq U olls … :)

    0

    1
  46. damai says:

    Fitnah dan sebarkan fitnah dgn share the link itu lagi teruk dosa nya dari membunuh lagi fitnah dibulan ramadhana, double dosanya, kalau dapat pengampunan x apa juga tapi org yg difitnah tak ampunkan si fitnah blh hidup dlm keadaan yg x tenteram tu, buat2 lah bertaubat sebelum terlambat

    1

    0
  47. Anonymous says:

    bibir mcm tu siapa lgi….

    1

    0
  48. aku pun pernah buat. says:

    Shafiq horny la tu, bujang la katakan. Ada pompuan dok buat suara ghairah..apa lagi..keras lah!

    3

    0
  49. wakluuu says:

    link pls ???? for study purpose

    0

    0
  50. Sirap bandung says:

    Sapa nak video, pm tepi. Aku pun nak buat meniaga gak. Hahaha

    0

    0
  51. bangchik says:

    dekat fb leaked 39 saat je. ada yang full ke? haha

    0

    0
  52. Kiokk says:

    Oh punai oh punai mengpa engkau gatal
    Macamana aku tak gatal
    bulu panjang sangat 2x
    Bulu oh bulu mengapa engkau panjang sangat…
    Macamana aku tak panjang sabgat
    Mira tak beli pisau cukur2x

    Korang2 sambunggggg….haha

    1

    1
  53. NotYourMira says:

    sorry nak cakap, kat video tu nampak yang memang syafiq and mira is having a sexphone, tapi kalau tengok betul2, ada nampak tak video full syafiq tunjuk muka sekali dengan badan? sebab video nampak muka syafiq, tapi lepas tu direct straight tunjuk aksi lelaki sedang %&^(*^, video tu tak de bukti yang boleh mengatakan syafiq tunjuk the whole body, mungkin 2 video edit jadi 1, kalau bettul pun benda tu jadi, syafiq has the right to deny everything since dia boleh menjatuhkan karier dia and ada hak sebagai islam untuk tutup aib dia. Ingat, tak semua manusia sempurna.

    3

    0
    • Makcik says:

      Betul sy sokong..video tu d edit..netizen ni pun x educated nak komen..sah2 muka tu mmg nmpk syapik..suara tu pun bole edit sis..gerak bibir tu xsm dgn dialog yg ducapka .. part2 lucah satu sen muka syafiq pun nmpk..lg pun badan lelaki yg lucah tu mcm lemak gelebeh2 je xmcm syafiq

      0

      0
  54. Power rangers pink says:

    Nara benda2 mcm ni laju. Orang punya ramai tag kau kat ig emilia_hanafi tu pasal dia kena pukul teruk dgn suami dia tu, xberani pulak kau nak up cerita.

    Makcik2 bawang sekalian, ramai2 viralkan kes emilia hanafi spya dpt pengadilan untuk dia.

    5

    0
  55. Anonymous says:

    Nara…bulan2 puasa ni tak yah laa post citer2 mcm ni…kalau ya pun kena tutup aib org..apa laaa

    1

    0
  56. Makcik says:

    Alahai tgk video tu pun korang xpandai nk siasat..kaalu tgk muka tu mmg syafiq la..tp cuba tgk bebtul bila part tnjuk dick n bdn tu muka langsung xnmpk..sipi2 je..lg pun suara tu boleh edit masuk kendian..so kesimpulannya video ni d edit dari video2 syafiq yg nmpk muka..ramai je org bole tiru suara..

    0

    0
  57. A says:

    Astaghafirullahalazim…

    BELLA of BeautifulNara… you buka aib orang di bulan Ramadhan! Tak tau dosa? U better delete all the post about this guy. Nanti org jadi depress!!!!!!!!!!! Have some sense of humanity for the poor guy. DELETE! siapa sokong saya untuk BN to delete this post please come and post comment

    “DELETE THIS POST!”

    3

    0
  58. syafiq says:

    i nak video

    0

    0

Leave a Comment

Optional