Written by Bella | June 28th, 2018

Walaupun nama Nur Sajat penuh dengan kontroversi lebih-lebih lagi berkaitan jantina sebenarnya yang masih menjadi tanda-tanya, mungkin ada sesetengah pihak tidak boleh menafikan betapa mereka cemburu melihat kejayaan, bentuk tubuhnya yang dilihat sempurna serta kulit putih gebu Sajat yang menjadi dambaan wanita-wanita diluar sana.

Terbaru, Sajat nampaknya sudah semakin berani dan seakan menghangatkan lagi isu berkaitan dirinya dengan menayang buah dadanya menerusi sebuah video ‘catwalk’ yang dimuat naik ke akaun Instagramnya. Cara Sajat berjalan sahaja sudah nampak sangat ghairah dan bangga dengan ‘aset’ yang dimiliki.

Bagaimanapun aksi Sajat itu mengundang kecaman serta sindiran netizen. Bagi mereka, Sajat terlalu bersungguh ataupun ‘try hard’ untuk membuktikan dirinya adalah seorang wanita.

Kecaman tidak boleh membuatkan seseorang manusia itu berubah ke arah yang lebih. Mungkin kita kurang senang dengan kelakuan Sajat tetapi cubalah berdoa agar satu hari nanti pintu hatinya terbuka untuk kembali ke pangkal jalan.

51 responses to (VIDEO) Sudah Semakin Berani Tayang Bentuk ‘Aset’, Nur Sajat Dikecam Netizen Lagi

  1. Anonymous says:

    Bapuk punya buah dada bukan aurat pun… abang sajat saja nak test pengetahuan agama sama juga abang sapi lias nanti ikut kemudian

    8

    0
    • sukatiler says:

      lantak dia lah…tak suka jangan tengok. bukan dia bunuh kawan tekap pakai seterika pun. bukan dia cilikan dubur anak angkat dia pun. dia tak kacau aku sukati lah nak tunjuk dada nak tunjuk peha ke. mati nanti kita bawa hati. bukan bawa kopiah bukan bawa tiara.

      4

      28
      • Anonymous says:

        Beb, nak kecam org yg kecam Sajat pun, fact ko biar betul. Kita mati bawak amalan kita bukan bawak hati. Kalau hati baik tapi amalan mengecam org, menukar jantina, menayang aurat dll ke neraka jgk nanti.

        21

        0
      • Hamba Allah says:

        Here’s where you’re wrong, my dear. While it’s true, kita mati tak bawak kopiah or tiara but hati, this also does not mean that dengan hati yg baik SAHAJA, kita dah gerenti ourselves a spot dalam syurga. Nak kena solat, puasa, etc and jauhkan diri dari kemungkaran seperti berjudi, minum arak, tukar jantina. The MORE kita laungkan ,”Wow, Kak Sajat lawa! Kak Sajat lawa!”, the more kita menggalakkan dia untuk ke arah sedemikian. Dah jatuh subahat kan tu? Ayuh kita nasihatkan dia ramai, TETAPI, harus ingat, kata2 kita nak jaga- jgn sampai menghina, memaki dan menjatuhkan aibnya. Kita tak bolek pejam mata dan terima kemungkaran in the name of being progressive Malays lah kononnya. Haram is still haram.

        0

        0
    • muthapecker says:

      aku follow die mmg dr dulu pun die suka tunjuk fake boobs die… dasyat dr ni pun ada… ilekslaaaa guys… calm ur bebird..plastik je kan yg menempel kat dada takkan da stim lol

      7

      2
  2. Awan Nano says:

    Perempuan sejati takkan tayang aset sesuka hati dan murahan macamni bang.. Pondan jer yang kemaruk nak tayang. Yelah, bende baru dapat kan.. Memalukan kaum kitaorang jer abg sajat ni tau tak?

    26

    0
    • Anonymous says:

      di sini sy dgn tegasnya ingin mengatakan sy bukanlah peminat ataupun sokong sajat. sy sama sekali menghentam golongan2 seperti sajat, safiey dan segala jenis hawau ni. tp sy amat tdak bersetuju dgn komen2 seperti anda yg seringkali mengatakan, perempuan betul/sejati takkan tayang aset sesuka hati dan murahan bla..bla.. bla.. like seriously???? hello, baru hari tu zahirah mcwilson tayang bra.. n melambak lagilah perempuan “real” yg tayang bukan2. jadi claim anda sama skali tidak terpakai dlm isu jantina ini… sekian.

      28

      1
      • wekkkkkkk says:

        maknenya perempuan sejati yg tunjuk aset ni adalah..”dia mmg tengah mencari pakwe utk mengoda pakwe2 di luar sana”.
        Sbb dia bkn kepunyaan sesapa..tak sapa menghalang.
        Tapi kalau dia dh ada special pakwe..pakai baju kurunglah..ckup dulu.
        Nk jaga hati pakwe.
        Bila single but available…mmg mcm Zahirah lah.

        5

        0
  3. PP says:

    Skrg dia muda nmpklh cantik..tegang megang..tunggu nnti dia berumur 50an lau pnjg umur..akn terserlah aura kejantanannya tu..lihatlh nnti..dh ada contoh sebelah umah nenek di kg..seorang pondan tua..huuh huduh tul wajah,kulit n penampilannya dh nmpk karat…urat bagai timbul cam dawai…huhuhu..

    18

    0
    • Minah membawang says:

      Hahahaha..ni aku setuju..ms tu bru nmpk pntu taubat agknye

      4

      0
    • Anonymous says:

      kalau panjang umur…belum tentu sihat walafiat. dibimbangi macam2 penyakit menimpa disebabkan pelbagai pil/makanan tambahan/operation yang diambil semata2 nak jadikan putih gebu mulus yang sementara tu.
      Mungkin masa ni mereka bangga dengan kecantikan ubahan manusia. Takut tuhan balas semasa lagi hidup didunia dengan pelbagai penyakit kesan dari apa yang mereka buat. terutamanya kanser.

      1

      0
  4. Fabulous Fan says:

    Nara suka promot Sajat. Peminat no 1 Ker?

    5

    0
  5. Anonymous says:

    Tak faham kenapa tiada tindakan JAKIM :
    1) Dia pondan yang beragama Islam
    2) Terang2 tunjuk hubungan sejenis LGBTQ
    3) Pakaian yang menjolok mata

    Ngarutlah spesis ni. Ntah apa2.

    42

    0
  6. Anonymous says:

    Tengok dada pon dah tau dada orang jantan….uwekkk

    5

    0
    • Anonymous says:

      Rangka tulg nampk jntn.
      Mengalhkn angelina jolie ni..
      Apapun..buatlh..selawa mana…tak dpt menandingi wanita sejati…
      Ziana zain yg anak byk pun byk org mahu akn dtg.
      Ekou Sajat..nothing dan empty..sbb.Jantan pisang u pun mcm pisang emas…jdi wanita pula..sbb tu aku ckp..nothing dn kosong.
      Sia sia je hidup

      11

      0
  7. peminat sajat says:

    lelaki tgk tetek lelaki tak salah kan kan…..tapi mantap la ….slurppppp slurppp hahahaha hanatttt la ko ni sajat

    0

    0
  8. nok gebuzzz says:

    tak abis2 dia ni nak tayang sana sini nak buktikan dia pompuan….dasar pondan mmg gigih nak tjk dia betina,org pompuan x perlu kot nak buat mcm tu….insaf la weiii….dunia dah akhir zaman.kesian la kat mak pak ko!!

    3

    0
    • hahahahahhaha says:

      mk apak dia pun dh bangga…siap Sajat bawa itu hari ke JAKIM mengesahkan “status dia”..kunsa lah konon.
      Nanti ko menikah dgn Coach Yin…Coach Yin letih menguyit..turn ko pulak gilir2..tetap guna duburrrrrrrrrrrrrr berakkkkkkkkkkkkkkk.

      5

      0
      • Anonymous says:

        status sajat ni kunsa ke?.. ciri2 mesti ade kedua2 sifat laki pompuan… asalkan ade rahim.. sajat takde laaa…

        1

        0
  9. Abe sajat says:

    Tunjuk la pelir besar jari keliking sekali nok …

    1

    0
  10. hahahahahhaha says:

    mk apak dia pun dh bangga…siap Sajat bawa itu hari ke JAKIM mengesahkan “status dia”..kunsa lah konon.
    Nanti ko menikah dgn Coach Yin…Coach Yin letih menguyit..turn ko pulak gilir2..tetap guna duburrrrrrrrrrrrrr berakkkkkkkkkkkkkkk.

    0

    0
  11. observer says:

    spesis mcm ni elok rajam dgn batu je..biar berakal skit..
    nk buat sesuatu tapi tak ingat Allah..
    bertaubat la sajat oii..
    ko nak tayang pe lagi…
    cukup2 lah.

    muka kau pun dh nampak pelik…cucuk sana sini…ngeri..

    5

    0
  12. peace yo says:

    knp Nara btl punya bebal, asyik keluarkan kisah sidekni, heshe not even an artist, why nak masukkan dlm gossip artist, pls Nara, stop keluarkan kisah2 dekni dan sewaktu dgn dia. tlg lah Nara bebal

    4

    0
  13. ridiculous says:

    golongan ni makin menjadi-jadi & berani sebab ada bepuluh ribu manusia yg dok follow & like gambar mereka kt ig…sebab tu mereka rasa mereka makin diterima & popular..tambah pulak buat bisnes kecantikan..nak tak nak terpaksa la tayang diri sendiri utk tujuan promosi

    5

    0
  14. wekkkkkkk says:

    duit punyalah byk..”check in” dkt hotel murah je ke..2 single bed..bantalpun kemek.

    1

    0
  15. Akak rosmah says:

    sepatutnya adik sajat ni bersyukur.. Allah bagi rezeki jadi kaya ..byk harta..tak payah dan janganlah buat dosa dan tambah dosa. kalau betul perempuan tutup aurat kalau betul lelaki berpakaian lah seorang lelaki. kalau hunsa pun adat adatlah berpakaian. orang lain ramai yang cuba tak buat dosa, yg berusaha menutup aurat, yang dah berusaha jadi kaya dengan bekerja berhempas pulas, yg cuba berniaga tp rezeki belum berpihak kepada kita dan masih tetap tunggu nikmat Allah. Jadi sajat.. bersyukurlah Allah bagi awak jadi kaya dan berjaya

    3

    0
  16. musuh nara says:

    SI abg nara ni kau ingt perempuan heran ke tgk body sajat,bukan ori pon…kau tu nara suka sgt lagakan org…bodoh kau ni nara…nara kau x takot ke balasan nti….kau ni gler kene sponsor kan..btaubat la nara

    0

    0
  17. Anna says:

    Kesian …teringin sgt nak jari perempuan …. Tapi tak ada naluri perempuan …

    0

    0
  18. sajat GAY says:

    cuba nara kasi up video 2012
    ( EKSKLUSIFTV1 Published on Mar 2, 2012menyingkap isu maknyah…
    bersiaran Khamis, 10.30 malam TV1
    1/3/2012) kt utube masa sajat lom injek tetek cup C ..kat situ beliau akui yang beliau “JANTAN” kunon kunon terjebak dengan dunia pondan sebab hormon kewanitaan itu lebih dr lelaki..hahahahahaha…sudah terang lagi bersuluh…meludah ke langit c sajat ni..penat je JAKIM nak buat pemeriksaan jantina haritu dah memang tau TELO BERGANTUNG.

    0

    0
    • Anonymous says:

      pisang x ckup hormon awak di tengah

      0

      0
    • Anonymous says:

      sajat dah buang sume kot… sama mcm safiey elias tu… tiada sudah telur gantung… nk jd lelaki tak bole.. jadi pompuan tak bole…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Btul ke buang..ada tu..cenonet je.
        Org jntan klau di potong anu…buknkh melibatkn nyawa di hujung senapang pistol gajah.
        Ada tu..pelirrrr nyer…cenonet je.

        0

        0
  19. Anonymous says:

    sajat ni mmg tak habis2 nak seksi sana seksi situ entah apa lagi nak ditayangkan nye..baik ko naked je sajat..hangpa ni tak reti nak serik2..nak insaf pun entah biler agaknye..entah entah tak reti nak insaf2 ..kecuali hidayah dah ader itu time baru sedar diri dunia tu sapa yang punya…

    0

    0
  20. kak prihatin says:

    ada tak gambar sajat tengah solat…. bosan tengok gambar tayang buah dada…dah mcm takde value maruah diri

    4

    0
  21. Anonymous says:

    pondan org tak kisah..kalau mcm kim kardhasian tu…mmg org dlm dunia akan sibuk nk tahu cerita..dgn body mantap original

    1

    0
  22. Sakura says:

    Juboq lepiaq pulak…selalu tonggek saja jantan ni..fake akan tetap kekal fake..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    mohon admin tolong jangan post gossip atau siarkan gambar yang menayang tubuh badan ni lebih2 lagi yang mengairahkan. tak rugi pon.tq

    1

    0
  24. Anonymous says:

    kalau pondan punya boleh panggil buah dada..tapi bukan tetek nenen, kopek, payu dara ye.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Nara pun tahu yg Sajat ni pondan..sebab tu dia kata tayang buah dada…bukan tayang “eset”…mcm citer Zahirah itu hari…mcm dik bradik Senrose tu..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Abg sajat sesuai sangat dgn wak doyok..durian macam ni lah yg doyok minat..durian murahh!!

    1

    0
  27. Anonymous says:

    Bila jongkong emas didpn mata…yg btl jd xbtl.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Duit ditabur……yg bising tertiba senyap…..

    0

    0
  29. sejati says:

    aku harap sajat upload video dia tengah buat pap smear plak. tak sabar rasanye….

    0

    0
  30. johnny bravo says:

    Those with fake boobs like to flaunt them.

    0

    0
  31. Anonymous says:

    “mungkin ada sesetengah pihak tidak boleh menafikan betapa mereka cemburu melihat kejayaan, bentuk tubuhnya yang dilihat sempurna serta kulit putih gebu Sajat yang menjadi dambaan wanita-wanita diluar sana.”

    Ayat xleh blah…
    Frankly org yg xde agama jer yg akan jeles dgn perkara2 mungkar!!!!

    0

    0
  32. Anonymous says:

    She trying very hard utk tunjukkan yg dia cantik n bahagia n kaya…
    Tp percayalah, jauh disudut hati dia tau siapa dia, fake, sunyi, hidup yg kosong. Kesian….

    0

    0

Leave a Comment

Optional