Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Saya Doakan Kebahagiaan Aiman Dan Zahirah, Kahwin Jangan Lupa Jemput – Fathia Latiff

Umum mengetahui pelakon Aiman Hakim Ridza dan Zahirah Macwilson sedang hangat dilamun cinta. Malah, pasangan ini terbuka mengenai hubungan mereka dan turut memuat naik foto mesra bersama di akaun Instagram masing-masing.

Advertisement

Susulan itu, ramai juga yang tidak sabar dan  ingin tahu apakah reaksi bekas kekasih Aiman iaitu Fathia Latiff.  Mereka mengandaikan mungkin Fathia belum lagi ‘move on’.

Terbaru, Fathia menerusi satu temu bual bersama MHE TV mendoakan kebahagiaan Zahirah dan Aiman. Semoga hubungan yang terjalin kekal sehingga ke syurga. Fathia pada masa yang sama menjawab persoalan tentang kontroversi hutang Aiman terhadapnya sebelum ini.

Alhamdulillah kalau segala isu sudah selesai. Kami juga puji dengan semangat Fathia yang ingin bangkit semula dalam hidup dan kariernya selepas menghadapi beberapa kontroversi pada tahun ini. Semoga segala perancangan Fathia itu dipermudahkan.

Sumber Berita : YouTube MHE TV

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 Comments

  1. Anonymous

    December 26, 2018 at 2:37 pm

    JANGAN JEMPUT EX DATANG WEDDING NANTI DIORG KARAOKE LAGU “PELAMIN ANGANKU MUSNAH'” NAHHHHHHHHHH

    • Anonymous

      December 26, 2018 at 2:43 pm

      atau tenda biru

    • Damien

      December 26, 2018 at 4:37 pm

      Balasan tenda biru..ha ha

  2. cLn

    December 26, 2018 at 1:42 pm

    Apsal mula2 tengok video tu aku nampak dia mcm Zarina Anjoulie..? Mungkin cara dia mekap tebal tu kot…nampak lain muka Fatiya..better mekap mcm dulu..lg sweet nampak muka dia..

  3. Anonymous

    December 26, 2018 at 1:11 pm

    Dorg putus 2015 now dah 2018 ofcos both dah move on. Motif tanya ex? Netizen yg dok tag fatiya & zul pun satu hal batu api

  4. Faraj

    December 26, 2018 at 12:32 pm

    Fathia Latiff.. saya doa kan Jodoh ko dgn Hafiz Hamidon kekal

    • Anonymous

      December 27, 2018 at 9:25 pm

      Alamatnya si hafizmidon kene order tumit 10 inci la gamaknya sebab die ketot..si kak ya ni tinggi..

  5. Anonymous

    December 26, 2018 at 12:00 pm

    Semaknya lah netizen ni. Apa ex rasa pun nak tau ke? Karang dia meroyan korang jgk ckp dia tak move on. Wartawan pun bengong sebok nak tanya perasaan Fatiya. Dah lama dorang clash kott.

    • Pekerja Gomen

      December 26, 2018 at 2:12 pm

      gila ke apa apa tanya perasaan nenek ni. Nenek ni lepas putus ngan aiman da bercinta ngan orang lain….. pastu kecoh viral beego, laki tu tinggalkan dia… lagi teruk dia meroyan…

      yg buat dia tak move on bukan aiman… tp org selepas aiman….

    • Anonymous

      December 26, 2018 at 2:23 pm

      apa kurangnya si Zahirah, putus dgn si zul ripin tu, dgr kata sudah ada penggnti, rendah sikit dri Zahirah, tapi last2 skrg dgn Aiman pulak, maka mmg test Zahirah ni tinggi ye…yg bantut terlepas lah peluang, tpi kalau kaya, mgkn juga akan terpaut, pendek pun pendeklah kan.

      wakakakaka

    • Anonymous

      December 26, 2018 at 4:40 pm

      Masalahnya zahirah dengan si pendek tu tak ada bait-bait cinta pun so tak masuk list jadi bf

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama