(VIDEO) “Puas Hati Tengok!” – Letak Kereta Sesuka Hati, Alphard Rosak Teruk Disagat Kenderaan Lain

Kehidupan

(VIDEO) “Puas Hati Tengok!” – Letak Kereta Sesuka Hati, Alphard Rosak Teruk Disagat Kenderaan Lain

Satu video TikTok menjadi tular di media sosial baru-baru ini apabila sebuah kenderaan jenis Toyota Alphard telah mengalami kerosakan teruk akibat ‘disagat’ oleh bas awam.

Kereta itu didakwa telah diletakkan di kawasan dilarang parkir berdekatan bahu jalan yang tidak dapat dipastikan lokasi kejadian.

Advertisement

Dalam hantaran tersebut, kereta Alphard itu rosak teruk di bahagian kanan MPV di mana badan kenderaan itu tersagat dan terkopek, akibat bergesel dengan kenderaan lain.

Menjengah ke ruangan komen, ada netizen memaklumkan bahawa kejadian itu berlaku di Midvalley/The Gardens, Bangsar.

TIkTokSumber : TikTok  

Pesan si pemuat naik video itu, pemilik kenderaan perlu berhati-hati memilih tempat untuk parkir kenderaan di tepi jalan terutamanya supaya tidak menganggu pengguna jalan raya yang lain.

“Hari-hati semua sahabat-sahabat pilot darat, nak parking cari tempat yang selamat ya. Kita senang, orang lain pun senang.” ujarnya.

taman tema beratur panjang
6 bulan lalu

"B*doh Punya Sistem" - Beli Tiket 'Online' Masih Kena Beratur, 'Parents' Bengang Dengan Sistem Masuk Taman Tema

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    June 8, 2022 at 2:39 pm

    aku rasa bas tu lalu je… orang lain yang sagat tu. padanlah dengan muka alphard tu.

  2. Anonymous

    June 7, 2022 at 11:33 am

    alphard tu mmg salah tp bas tu kalau malicious intent, tetap boleh didakwa. mmg x boleh ke kanan sikit ke cemana? sbb yg bwk toyota tu rakam dari belah kanan, seolah2 memberi gambaran kanan masih ada ruang kalau nk lalu

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...