(VIDEO) Nur Sajat Dan Coach Yin “Rujuk” Semula Selepas Beberapa Hari Putus Cinta

Hiburan

(VIDEO) Nur Sajat Dan Coach Yin “Rujuk” Semula Selepas Beberapa Hari Putus Cinta

Tindakan usahawan kosmetik, Nur Sajat yang memuat naik luahan merujuk kepada status “single” ataupun bujang mencetuskan tanda tanya dikalangan netizen adakah hubungan beliau dengan kekasih, Coach Yin sudah tamat?

Advertisement

Malah, Coach Yin juga memuat naik foto beserta status yang merujuk kepada seseorang yang berperasaan terlalu ego.

Tentu sekali, kedua-dua status itu mendapat perhatian netizen dan pelbagai spekulasi yang timbul. Ada yang “bersyukur” pasangan ini tidak lagi bersama memandangkan status jantina Nur Sajat yang masih diragui oleh sesetengah pihak.

Advertisement

Namun, Coach Yin menerusi sebuah video di akaun Instagramnya memberitahu semua yang berlaku adalah lakonan semata-mata dan mereka hanya sekadar mahu melihat reaksi netizen.

Walaubagaimanapun, lain pula yang dikatakan oleh Sajat. Beliau mengakui putus cinta dengan Coach Yin selama beberapa hari, tetapi dek kerana kasih mereka yang masih membara, pasangan ini membuat keputusan untuk “rujuk” semula.

Wah, betapa utuhnya cinta Sajat dan Coach Yin kan? Kalah FattZura. Biarlah badai melanda, kecaman ataupun apa sahaja, mereka akan tetap bersama. Sebelum ini Sajat ada mengatakan beliau sudah bersedia untuk berkahwin, jadi bila tarikhnya? Heh..

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

65 Comments

  1. Aurora

    March 7, 2018 at 11:33 am

    beautifulnara ni menyokong LGBT ke? based on the write up on the article mcm ya je.. Nauzubillahiminzalik

  2. Ugly Nara

    March 7, 2018 at 10:28 am

    Tak dapat aku imagine kalau Sajat beromen ngan coach yin. suara tu aww, aww macam beruk dapat belacan. Dua-dua main pedang. Apa nak jadi dgn Malaysia ni? Dah mula support pasangan gay ker?

    • Anonymous

      March 7, 2018 at 2:49 pm

      aku tak rasa sajat simpan pedang dia lagi… dah licin kene potong
      dah lebih sebulan ni aku duk tunggu nara up result

  3. Anonymous

    March 7, 2018 at 10:04 am

    Nara suka sgt up cerita kunyit gini…takpe. Dia sendiri ada anak lelaki. Esok bila anak lelaki dia nak kawin sama lelaki… biar dia sendiri nikahkan. Takpe kalau anak pompuan dia jadi lesbian & nak kawin sesama pompuan.. dia akan jadi walinya.

  4. selotak

    March 7, 2018 at 9:38 am

    MOTIF BN up cerita GAY NI? artis ke?
    geli aku nengoknyaaa.. suka si pondan ,

  5. geliman akuuu

    March 7, 2018 at 9:11 am

    bwekk

Loading...